Nejste přihlášen/a.
Pořád dělám špatná rozhodnutí, většinou se rozhodnu špatně atd... Třeba dneska jsme jeli do města a mamka šla do obchodu, ale já počkala v autě. Potom jsem se dozvěděla, že tam pracoval kluk ze školy, který se mi líbil... Většinou to jsou takovéhle blbosti, ale často lituji svých rozhodnutí... Proč se pokaždý rozhodnu špatně? ![]()
Nejde jen o tohle, stává se mi to často. Ale až pozdě mi dojde, že jsem se rozhodla špatně... A navíc, za chvíli začíná škola, já jsem ze školy odešla a do toho obchodu už nepůjdeme, protože jedeme na tábor atd.
Dobrý den, ano, děláte špatná rozhodnutí - např. porušujete pravidla této poradny a pokládáte stejnou otázku 2x, resp. do dvou rubrik současně. Nedělejte taková ošklivá rozhodnutí. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.