Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná rozhodnutí

Od: lo22 odpovědí: 8 změna:

Pořád dělám špatná rozhodnutí, většinou se rozhodnu špatně atd... Třeba dneska jsme jeli do města a mamka šla do obchodu, ale já počkala v autě. Potom jsem se dozvěděla, že tam pracoval kluk ze školy, který se mi líbil... Většinou to jsou takovéhle blbosti, ale často lituji svých rozhodnutí... Proč se pokaždý rozhodnu špatně? :(

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Proč špatné rozhodnutí. Příště jdi s mamkou a kluka uvidíš, zítra svět nekončí...

lo22
hodnocení

Nejde jen o tohle, stává se mi to často. Ale až pozdě mi dojde, že jsem se rozhodla špatně... A navíc, za chvíli začíná škola, já jsem ze školy odešla a do toho obchodu už nepůjdeme, protože jedeme na tábor atd.

culdabulda1*

a k čemu by Ti bylo, kdybys do toho obchodu šla, když kluka už pak stejně nemáš jak znovu vidět?!

72mona3*
hodnocení

0x
Ta dobrá rozhodnutí se také dějí, jen si to nepamatuješ. :)
lo22
hodnocení

To ano, ale těch špatných je více a jsou horší...

iz*

To se ti jen zdá. Více je těch dobrých rozhodnutí. Těch špatných ale lituješ, tak si je déle pamatuješ...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, děláte špatná rozhodnutí - např. porušujete pravidla této poradny a pokládáte stejnou otázku 2x, resp. do dvou rubrik současně. Nedělejte taková ošklivá rozhodnutí. Zdravím!

poradte.cz/...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- to já taky - a například v obchodě si VŽDYCKY ! stoupnu do špatné fronty. Možná by pomohlo udělat vždy pravý opak toho, k čemu se rozhodnu, ale nemám to vyzkoušený.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]