Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosím máte někdo zkušenost s dobrým elektrikářem v PC?ocením zkušenosti i kontakt,či cenu přibližnou za místnost...potřebuju udělat novou elektriku?
babulko, mám dobrého, jen je trošku ukecaný...
cenu za místnost Vám nikdo neřekne, pokud jí neuvidí a nesdělíte přesně co chcete...
jéé děkuji za odpověd,no jasný,já to zatím sháním předběžně,byt ještě nemáe předaný to bude v dubnu tak alespoň někoho kdo by byl ochotný se na to pak mrknout a udělal to
babulko, jako registrovaný člen v této poradně máte rady zdarma. To se týče i toho, že mne oslovíte, já se u ás (v Pardubicích) stavím, okouknu a doporučím řešení, rovněž zdarma...
Na Vás zbyde, abyste se nějak rozhodla...
moc moc děkuji nakonec už máme ale jelikož vím jak jste šikovný budu potřebovat jiné rady a doporučení a to třeba na strhnutí lina a položení nového,nebo koberce a také někoho na rekonstrukci koupelny mělo by to být nejdéle v půli dubna,mohu se tedy ozvat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.