Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babiš je pro Česko hrozbou

Od: kuky® odpovědí: 20 změna:
"Pohrdá demokratickými institucemi a procedurami, je v konfliktu zájmů a navíc je politikem ", citace ze stránek www.e15.cz ze článku s názvem Babiš je pro Česko hrozbou.
Chápu že v leckom mohl před vstupem do politiky vyvolal dojem že nás spasí před vším možným ale jednu věc nechápu.
Jak může mít jeho Ano pořád tolik procent v průzkumech, kdyż každý vidí že mu o lidi nejde. Jenom peníze a vliv.
Taky jsem kdysi uvażoval, że dám jemu hlas a zaplať Bůh jsem mu hlas nedal!
Dnes dám hlas jedinně těm co brojí proti uprchlíkům.
Ovšem ptám se.
Proč lidi chtějí a budou volit pořád toho Andreje?.
doplněno 15.08.16 13:37: Zapomněl jsem dát odkaz:
zpravy.e15.cz/...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čapí hnizdo je výsměch všem slušným lidem *bzum* Ano jsem nevolila a ani nikdy nebudu. Je těžké předjímat, jak budou volit lidé, bohužel spousta z nich stále slyší "na koblihu" .*sok*

hodnocení

Na Čapí hnízdo jsem si vzteky ani nevzpomněl...máte svatou pravdu a ta poznámka o koblize, za tu Vám dávam palec nahoru.

hodnocení

0x

Já myslím, že část obyvatelstva se prostě dá omámit populistickými řečmi, které tento pán velmi dobře ovládá.

eivlis*
hodnocení

0x
Jmeno Babiš se u nas doma resi casto.Je to ten nejvetsi darebak.Manzel vzdycky rikal,zekdo by mel v polotice byt,tak je to prave tento clovek,ktery ma uz tolik prachu,ze uz nebude mit potrebu krast jako ostatni politici.Pak se t o opravdu stalo a on vstoupil do politiky,ale je to tak,ze prachu mel tolik,ze chce jeste vic a taky hleda moc.Pry to tak tihle smejdi maji,ze prachy uz maji a pak jdou po moci.Rozesmalo nas jak dostal 50milionovou dotaci pro to sve hnizdo i presto,ze je to miliardar.Chudak,ma malo..My ho urcite volit nebudem ani ve snu..

culdabulda1*
hodnocení

0x

- kdo se u nás tedy volit? - pořád jenom slyším, kdo se volit nedá. A Okamuru mezi sebe nepustějí !

doplněno 15.08.16 16:40:

- možná je lepší ta "kobliha" v hrsti, nežli Pravda a Láska na střeše !

jofa*

Volte ODS, TOP 09 a jim podobní. To jsou takový lidumilové, že nebudete vědět co s penězma. Učitelé, zdravotníci, důchodci dostanou přidáno daleko víc než dává tato vláda. Zvolte je a budeme se mít jak pras..a v žitě.*haha*

zwiki*

Vy jste spadl na hlavu,že píšete tyto hovadiny?

hodnocení

Všichni "obyčejní" politici si napakují kapsy a zmizí, znáte je... třeba nebožtík Staník Grossů ( kterýho spravedlivě dostihly boží mlýny, na ostatní to ještě čeká).
Andrej má víc peněz než celá sněmovna dohromady a chce ještě více...peněz i vlivu a moci
culdabulda1*

- však ony ty "boží mlýny" třeba semelou i Vás - nikdo není křišťálově nevinnej - a domnívám se, že p. Gross byl i šikovný politik, nejen zloděj - to jsou všichni, kdo se dostanou do politiky ! - chtěla bych vidět zrovna Vás - podle těch "keců" byste hrabal jako divej, kdybyste to uměl. Takhle jenom závidíte !

hodnocení

To je možné, opravdu není nikdo křišťálově čistý, takže ty boží mlýny čekají potom na úplně každýho vč. Vás!
Pravdou je že ten Standa to měl v závěru docela ošklivý ale to je osud a ať je kdokoliv jakej chce tak tohle samosebou nepřeji nikomu.
Kdo závídí, to nevím. Já osobně nezávidím nikomu nic.
Každopádně závist a politika spolu nesouvisí.
Místo toho abyste řekla maká/ nemaká dobře ta strana tak to obracíte na mě že závidím. Ach bože.

Grosse bych vynechala, ten si svoje opravdu užil a "o mrtvých jen dobře, anebo vůbec". Co se týče toho ostatního - tak podle mě se slušný člověk v politice dlouho neudrží (čest výjimkám), anebo tam ani nejde.

Já třeba bych do politiky nešla ani náhodou, ale někdo to prostě dělat musí.

zwiki*
hodnocení

0x

Vy jste hrozbou pro čtenáře ,když píšete tyto poplašné zprávy. Buďto jste placený provokatér od ODS či TOP09 nebo blázen co někde něco vyčetl a honem tu píšete "rozumy" a nerozumíte tomu :)

hodnocení

Já jsem hrozba? Vy jste na volič strany Ano?
Já se jen zamýšlím nad tím, proč lidi volí stranu Ano. A přesně takoví jak vy tuto stranu akorát držíte při životě.

lidus*
hodnocení

0x

Kuky, příjde mi sprosté otírat se o S.G. zemřel na nemoc co nepřeji nikomu. ¨Většina (VŠICHNI) politiků a některých lidí si nahospodařla jelikož to naše legislativa umožnila, že jste to nebyl vy, je vaše hloupost, často tuto větu říkám manželovi když nadává, nekradls když jsi mohl, tvoje chyba. Ač volím v levo, přiznávám, že Babiš a jeho názory jsou mi čím dál bližší. Přemýšlím o migrantech, zvonili jste klíči a volali po otevřených hranicích, to jste si mysleli, že vy půjdete kam chcete a sem nikdo? Jsem pro uzavření hranic, jsem pro důkladnou kontrolu kdo jde kam a jak dlouho se tam zdrží.

Nás nespasí Babiš ani nikdo jiný, snad až osvícený diktátor z jiného světa tu dokáže nastolit pořádek, nastavit pravidla a dohlídnout aby se důsledně dodržovala. Jsme divný národ, chceme být papežštější než papež, mamon je pro nás víc než mezilidské vztahy a děti (kindrmenežment) jsme si vychovali sami.

coco

Prdlajs hrozba, pan miliardar potrebuje jenom mit zajimavou hracku, aby se zabavil na urovni a zatim mu to šmakuje *smich*

cechacek*
hodnocení

0x

Proč jej volí, poněvadž pěkně slibuje a také část ovcí má názor, že peníze nepotřebuje má jich dost, prostě viz ptačí hnízdo. Rovněž má vynikající poradce, rádio bublifuk a redaktorka Bublina hlásí. Libor Široký pracoval při budování komunismu jako důstojník kontrarozvědky STB, Alex Bílek přednášel na vysoké škole ÚV KSČ komunismus a Václav Knotek nejmladší právník ztrojlístku kvalitně zorganizoval majetkové přesuny Čapího hnízdečka.

hodnocení

Díky Vám. Jste jeden z mála co pochopil otázku.

hodnocení

0x

Já zatím stále uvažuju, že Ano volit budu - kdo jiný zbývá, komunisty, ODS a TOP9 rozhodně ne, ČSSD, jejímž předseda je patolízal EU to už vůbec ne, malé strany se do vlády nedostanou, takže skutečně zbývá jen to Ano. Nvíc Babiš je populární kvůli svým názorům na migranty. Je pravda, že politika je svinstvo a každý si nahrabe, ale Babiš aspoň řadě politiků šlape na paty a jinak je to schopný člověk. Jediné, co mi na něm vadí, že že mu nestačí Agrofert, ale zkoupil už i média.

Ať tu tedy někdo poradí, kdo bude schopný tento Absurdistán dostat z toho srabu, ve kterém jsme. A jen tak mimochodem, Babiš je jeden z mála těch, který byl proti dalšímu dvojnásobnému zvýšení platů poslanců, z icžý někteří dosáhnou až na 200 tis Kč přesto, že tam třeba nebudou půl měsíce chodit.

klera*

Radši nechoďte volit vůbec, jestli jako jedinou možnost vidíte Babiše. Jeden z největších magnátů v ČR, dokonce někdo kdo vlastní největší média O.O, má být někým, kdo to tady má vést? Co může být horší? Už jenom ten fakt střetu zájmů ho pro mě dělá nevolitelným...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- koukám, že už i ten Babiš si nechává narůst vousy !- takže nevím, nevím, jestli ho budu volit ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]