Nejste přihlášen/a.
Vrátili jsme se s rodinou z týdenní dovolené. Dovolená byla super, byly tam skvělí lidé, spousta zábavy, velice jsem si rozuměl se straší dcerou kamarádky sestřenice. Prostě super týden. Ale teď jsme přijeli z dovolené a na mě padá ten stres. Sice mám ještě pár dní prázdnin, ale cítím se opravdu mizerně. Na dovolené člověk vstal, a byla plná chata lidí, spousty možností co dělat a s kým se bavit, ale doma není nic z toho. Měl jsem každoročně tento stav, kdy se mi stýskalo po dovolené, ale letos je to silnější. Původně jsem myslel že bych letos jel naposled, ale určitě se budu snažit jet i příští rok.
Potřebuji se z toho stavu nějak dostat... Skoro nic se mi nechce dělat, nic mě nebaví. Přemýšlím kam bychom ještě s rodinou, nebo ideálně s širší rodino mohli jet do konce prázdnin.
Dobrý den, prožíváte poměrně normální "syndrom návratu do starých kolejí", který za pár dní pomine. Pokud pojedete s rodinou na další dovolenou, tak ho budete prožívat 2x (tedy. dvojí trápení). A máte nějaký konkrétní dotaz? Zdravím!
A nebo něco změnit, tak abyste zažíval podobné super chvíle častěji. Znal jsem chlapíka, který se jednoho dne sbalil a sedavé zaměstnání vyměnil za salaš v Beskydech. A byl konečně šťastný. Taky přibývá lidí, kteří mohou pracovat odkudkoliv. Třeba z míst, kam většina lidí jede jen na pár dní dovolené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.