Nejste přihlášen/a.
Víte, zítra si budu kupovat knihu Motýlek. Určitě možná někteří znáte Henriho Charriéra přezdívaného Motýlka který strávil ve francouzské guyaně v trestanecké kolonii. Viděl jsem film ale zítra si budu kupovat knížku. Chci se vás zeptat, ale jen pro ty co z vás to četli, co tam vlastně bude? bude tam něco podobného jako z filmu?
"Motýlka" jsem četla před čtiřiceti lety. Tenkrát to tady byl doslova hit a knížka se nedala ani sehnat. Vyšlo jen pár výtisků a pamatuji si, že jsme si ji půjovali mezi sebou, nadšenými čtenáři knih a trvalo hodně dlouho, než jsem přišla na řadu. Kamarádka co ji četla přede mnou byla ze mne zoufalá, protože jsem ji každý den otravovala, jestli už to přečetla...![]()
Knížka to je napínavá, ale od té doby už jsem neměla potřebu se k ní vracet. Film jsem viděla také dávno a když ho někdy opakují, tak už se na něj také nedívám. Je to poutavý příběh o utrpení lidském a o tom, jak silná může být v některých případech lidská vůle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.