Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní místo

Od: mis* odpovědí: 11 změna:

Zdravím

Mám vyhlídnuté pracovní místo jako skladník ale náplní práce je vychystávání A balení dle objednávek nevím co si pod tím vše mám představit a zda je to fyzicky náročná práce když je to podkategorie úředníci ve skladu? Když jsou požadavky základní znalost pc odpovědnost atd. Ale o fyzické kondici právě nic nepíší.

Děkuji za rozumné názory. ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Záleží co to je za sklad. Třeby bych si to představil jako v ALZE, přijde člověk s objednávkou, skočíte do skladu, přinesete mu objednané zboží (díly do PC, telefon, ledničku či pračku na rundlíku), on Vám zaplatí, Vy mu dáte fakturu. Případně jen nosíte to zboží a zbytek obstarává někdo na pokladně. Něco jiného je elektrosklad, kde jsou lehčí věci a něco jiného sklad nábytku či letadlových dílů, kde mohou být pěkně těžké věci.

hodnocení

0x

Vychystávání a balení objednávek znamená, že si přečtete objednávku, všechno, co zákazník chce, si donesete na jedno místo a zabalíte. Jestli prodáváte činky, bude to fyzicky náročné. Jestli svetry nebo prádlo, není co řešit.

uska*
hodnocení

0x

To hlavní jste zapomněl/a napsat. O jaký sklad se jedná? S drogerií a nebo hutním materiálem? Podle toho se dá odvodit jakou kondičku máte mít. Vychystávání - je donést a zabalit vše z jedné objednávky a tyto položky zanést do PC.

Zda budete skládat kamiony při návážce zboží netuším, to se musíte zeptat u zdroje.

mis*
hodnocení

Jedná se o vychystávání a balení různých hraček od autíček po plyšovou zebru. *smich*

repkin*

pokud za hračku nepovažujete auto v měřítku 1:1, tak si myslím, že to nebude fyzicky náročné, to by bylo asi jen v případě vykládky kamionu a na to dneska firmy používají ještěrky a paleťáky

doplněno 06.09.16 17:53: Bene já už to taky u několika inzerátů četl
mis*
hodnocení

Ne ne autíčko v poměru 1:1 rozhodně nemám na mysli*smich**smich*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dobré rady jste dostal, tak já se jen pozastavím nad tím slovem vychystávání. To je opravdu uvedeno v té nabídce práce? Zdravím!

doplněno 06.09.16 17:57:

repkin - jo, ale je to takové "ošklivé" slovo .

doplněno 06.09.16 18:15:

mis - nějak to tahá za uši. Ovšem, až budete vychystávat, tak to bude pohodička .

mis*
hodnocení

Jo jo je to tak přesně napsáno čeština se asi moc neřeší. *smich* je to už v tomhle světě klasika:)

hodnocení

0x

Když jste již dostala rady, tak se pěkně do té práce vychystejte, hlavně ať se vám tam líbí :)

hodnocení

0x

Chcete práci? Chcete mzdu? Tak proč to řešíte tímhle způsobem? *hej*Udělejte si svačinku a už vyběhněte! Ať se vám tam líbí. ;)

doplněno 09.09.16 06:37:

Mis, co vám brání, provozovnu navštívit, nakouknout tam. Nikdo z nás nemůžeme vědět, jak to tam vypadá. Jen odhadujeme, jen si myslíme. To ale nemusí být vůbec pravda.

mis*
hodnocení

Práci chci mzdu také akorát nevím co máte na mysli tímto způsobem? Já jsem akorát nevěděla co jsi vše mám pod tím místem představit adt. Než někam vlezu a pak mít v uvozovkách problém jelikož na tom nejsem třeba fyzicky dobře. ;) ale jinak vám moc děkuji za podporu:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]