Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám vyhlídnuté pracovní místo jako skladník ale náplní práce je vychystávání A balení dle objednávek nevím co si pod tím vše mám představit a zda je to fyzicky náročná práce když je to podkategorie úředníci ve skladu? Když jsou požadavky základní znalost pc odpovědnost atd. Ale o fyzické kondici právě nic nepíší.
Děkuji za rozumné názory.
Záleží co to je za sklad. Třeby bych si to představil jako v ALZE, přijde člověk s objednávkou, skočíte do skladu, přinesete mu objednané zboží (díly do PC, telefon, ledničku či pračku na rundlíku), on Vám zaplatí, Vy mu dáte fakturu. Případně jen nosíte to zboží a zbytek obstarává někdo na pokladně. Něco jiného je elektrosklad, kde jsou lehčí věci a něco jiného sklad nábytku či letadlových dílů, kde mohou být pěkně těžké věci.
To hlavní jste zapomněl/a napsat. O jaký sklad se jedná? S drogerií a nebo hutním materiálem? Podle toho se dá odvodit jakou kondičku máte mít. Vychystávání - je donést a zabalit vše z jedné objednávky a tyto položky zanést do PC.
Zda budete skládat kamiony při návážce zboží netuším, to se musíte zeptat u zdroje.
Dobrý den, dobré rady jste dostal, tak já se jen pozastavím nad tím slovem vychystávání. To je opravdu uvedeno v té nabídce práce? Zdravím!
repkin - jo, ale je to takové "ošklivé" slovo .
mis - nějak to tahá za uši. Ovšem, až budete vychystávat, tak to bude pohodička .
Chcete práci? Chcete mzdu? Tak proč to řešíte tímhle způsobem? Udělejte si svačinku a už vyběhněte! Ať se vám tam líbí.
Mis, co vám brání, provozovnu navštívit, nakouknout tam. Nikdo z nás nemůžeme vědět, jak to tam vypadá. Jen odhadujeme, jen si myslíme. To ale nemusí být vůbec pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.