Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se mám zbavit starého oblečení, které už nepotřebuji. Předem děkuji za všechny odpovědi.![]()
Ve městech už jsou speciální kontejnery na oděvy.Většinou bílé barvy. Máme tam házet věci čisté, v igelitce. Firma to třídí : něco na charitu, něco do sekáče, něco na recyklaci, ap. Já jsem jednou nabalila krabici slušných oblečení, lůžkovin a hraček i knížek a odnesla do azylového domu pro matky s dětmi. Ženské si to rozebraly. Některé charity mívají sbírkové dny.Viděla jsem leták charity Broumov. Informace bývají často na farách či na internetu.
Existuje mapa rozmístění kontejnerů na textil v ČR. Technické služby toho kterého města mívají na svých stránkách také rozmístění kontejnerů na textil podle ulic.
dělám to tak, že vedle kontajneru postavím igelitkus vyřazeným oblečením a za malou chvilku si ji už někdo odnáší...alespon to ještě někdo unosí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.