Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit starého oblečení?

Od: poli122 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se mám zbavit starého oblečení, které už nepotřebuji. Předem děkuji za všechny odpovědi.;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vyhodit do kontejneru?

poli122
hodnocení

Chtěla bych spíše nějaké ekologičtější řešení.;)

uska*
hodnocení

0x

Podarujte na charitu

diakoniebroumov.cz/...

plavest*
hodnocení

0x

Odnést do azylového domu. Nebo nadace SOVA- bílé kontejnery. Vyprané a zabalené vhodit do kontejneru této nadace.

repkin*
hodnocení

0x

např. vinted.cz nebo někam do sekáče, případně existují speciální kontejnery na oblečení, charita apod.

pohanka*
hodnocení

0x

Udělat výměnný den s kamarádkami. každá přinese co již nechce, nevyhovuje. Oblečení, boty, doplňky. Uvaříte kafe, otevřete vínko, pokecáte.

hodnocení

0x

Všimla jsem si, že ti co bydlí v paneláku, dávají různé věci na chodbu a tak si každý vybere ,co se mu hodí :)

xy
hodnocení

0x

u nás párkrát za rok červený kříž pořádá sbírku oblečení pro charitní účely. Během roku dávám to, čeho se chci zbavit , a co je ještě pěkné, vyprané, do krabice , a při sbírce to tam odnesu.

Dále máme ve městě několik červených kontejnerů na odložené oblečení, ale i boty.

balzerka
hodnocení

0x

Ve městech už jsou speciální kontejnery na oděvy.Většinou bílé barvy. Máme tam házet věci čisté, v igelitce. Firma to třídí : něco na charitu, něco do sekáče, něco na recyklaci, ap. Já jsem jednou nabalila krabici slušných oblečení, lůžkovin a hraček i knížek a odnesla do azylového domu pro matky s dětmi. Ženské si to rozebraly. Některé charity mívají sbírkové dny.Viděla jsem leták charity Broumov. Informace bývají často na farách či na internetu.

doplněno 14.08.16 20:03:

Existuje mapa rozmístění kontejnerů na textil v ČR. Technické služby toho kterého města mívají na svých stránkách také rozmístění kontejnerů na textil podle ulic.

hodnocení

0x

dělám to tak, že vedle kontajneru postavím igelitkus vyřazeným oblečením a za malou chvilku si ji už někdo odnáší...alespon to ještě někdo unosí.

jasonspezza
hodnocení

0x
U nás je žlutý velký kovový kontejner na věci pro jiné lidi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]