Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílé vousy

Od: mrgandy* odpovědí: 14 změna:

Předem, jsem mladý na to, abych šedivěl. Mám přirozeně černé vlasy, i vousy. Ale, ale... Knír mám už tak půl na půl, možná snad více bílých vousů... A na bradě mám už taky pár bílých vousů, dokonce i minimální mnžoství zrzavých (to je ale opravdu jen při bližším pohledu, pár vousů)... Čím to je způsobeno?

Doplnění: Tváře jsou černé

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, způsobuje to čas, resp. Váš věk (a snad genetika, která je u každého jiná). Zdravím!

P.S. Většina mužů začíná šedivět "od fousů".

doplněno 06.09.16 16:54:

No, je to možné. Na vojně byl chlapec a ten měl šedivou patku a jinak havraní kštici - říkal tomu "rychlý pruh" .

doplněno 06.09.16 17:10:

Hlavně si z toho neudělejte mindrák. A pro děvčata budete atraktivnější a serioznější.

mrgandy*
hodnocení

Ve 20 už mi bělají vousy? Je pravda, že taťkovi zšedly taky brzo, ale ne takhle brzo...

ja1
hodnocení

0x

Měl jsem kdysi v práci kamaráda, měl hodně tmavé vlasy, do černa a ve 20 je měl silně prošedivělé. Vousy mu taky začínaly šedivět. Jak starý chlap.

pesimista
hodnocení

0x

Taky to tak mám a dle mého to plyne z nadměrného stresu z dětství. Jaké jsi měl dětství ty? Dostával jsi? Strašil tě někdo?

nikdo*
hodnocení

0x

Důvod vám tu popsal ben. A co s tím? Buď se na to vykašlete a noste hrdě šediny, nebo si to musíte barvit...

doplněno 13.04.18 18:34:

Ach jo, zase odpověď na dva roku starou otázku. Tyhle starý dotazy by měly být nějak barevně označené. Asi na mě "vyskočilo" upozornění, že odpovídám na starou otázku, a stejně jsem si toho nevšiml.

72mona3*

Vyskočilo :)

VAŠE ODPOVĚĎ

Tato otázka je 2 roky stará. Původnímu tazateli odpověď pravděpodobně už nepomůže, ale může pomoci dalším lidem, kteří ji najdou později. Reagujte prosím věcně, aby vaše rada/poznatek pomohl i dalším lidem. Děkujeme.

nikdo*

@72mona3:?!?!?!

72mona3*

Ježíš! V klidu. Ten text "vyskočí" při otevření "odpovídacího" okénka. Tedy nad ním.

pesimista

:P Nesmíš holt provokovat "staré" lidi no :D ;D (starý dle vousů) LOL XD
A ještě tu musím zopakovat co jsem psal. ON SE NEPTÁ CO S TÍM ALE PROČ TOMU TAK JE!

pesimista

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

72mona3*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

pesimista

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 14. 04. 2018 16:23:30
! Pravidlo Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.
pesimista

pohanka*
hodnocení

0x

Připomělo mi to takový příběh /možná z Ruska/ - mužik měl vlasy bílé, obočí šedivé a vousy černé a kdosi/?/ se ho ptal, proč má tak zabarvenou tvář. Mužik odpoví - vlasy mám bílé proto, protože je mám na hlavě nejdéle, obočí šedivé, protože jej nosím o kratší čas a vousy jsou nejmladší, proto jsou černé.

Jenom jsem přidala do mlýna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]