Nejste přihlášen/a.
Předem, jsem mladý na to, abych šedivěl. Mám přirozeně černé vlasy, i vousy. Ale, ale... Knír mám už tak půl na půl, možná snad více bílých vousů... A na bradě mám už taky pár bílých vousů, dokonce i minimální mnžoství zrzavých (to je ale opravdu jen při bližším pohledu, pár vousů)... Čím to je způsobeno?
Doplnění: Tváře jsou černé
0x
Dobrý den, způsobuje to čas, resp. Váš věk (a snad genetika, která je u každého jiná). Zdravím!
P.S. Většina mužů začíná šedivět "od fousů".
doplněno 06.09.16 16:54:
No, je to možné. Na vojně byl chlapec a ten měl šedivou patku a jinak havraní kštici - říkal tomu "rychlý pruh"
.
doplněno 06.09.16 17:10:
Hlavně si z toho neudělejte mindrák. A pro děvčata budete atraktivnější a serioznější.
0x
Důvod vám tu popsal ben. A co s tím? Buď se na to vykašlete a noste hrdě šediny, nebo si to musíte barvit...
doplněno 13.04.18 18:34:
Ach jo, zase odpověď na dva roku starou otázku. Tyhle starý dotazy by měly být nějak barevně označené. Asi na mě "vyskočilo" upozornění, že odpovídám na starou otázku, a stejně jsem si toho nevšiml.
Vyskočilo ![]()
VAŠE ODPOVĚĎ
Tato otázka je 2 roky stará. Původnímu tazateli odpověď pravděpodobně už nepomůže, ale může pomoci dalším lidem, kteří ji najdou později. Reagujte prosím věcně, aby vaše rada/poznatek pomohl i dalším lidem. Děkujeme.
:P Nesmíš holt provokovat "staré" lidi no :D ;D (starý dle vousů) LOL XD
A ještě tu musím zopakovat co jsem psal. ON SE NEPTÁ CO S TÍM ALE PROČ TOMU TAK JE!
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

0x
Připomělo mi to takový příběh /možná z Ruska/ - mužik měl vlasy bílé, obočí šedivé a vousy černé a kdosi/?/ se ho ptal, proč má tak zabarvenou tvář. Mužik odpoví - vlasy mám bílé proto, protože je mám na hlavě nejdéle, obočí šedivé, protože jej nosím o kratší čas a vousy jsou nejmladší, proto jsou černé.
Jenom jsem přidala do mlýna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.