Nejste přihlášen/a.
Předem, jsem mladý na to, abych šedivěl. Mám přirozeně černé vlasy, i vousy. Ale, ale... Knír mám už tak půl na půl, možná snad více bílých vousů... A na bradě mám už taky pár bílých vousů, dokonce i minimální mnžoství zrzavých (to je ale opravdu jen při bližším pohledu, pár vousů)... Čím to je způsobeno?
Doplnění: Tváře jsou černé
Dobrý den, způsobuje to čas, resp. Váš věk (a snad genetika, která je u každého jiná). Zdravím!
P.S. Většina mužů začíná šedivět "od fousů".
No, je to možné. Na vojně byl chlapec a ten měl šedivou patku a jinak havraní kštici - říkal tomu "rychlý pruh" .
Hlavně si z toho neudělejte mindrák. A pro děvčata budete atraktivnější a serioznější.
Důvod vám tu popsal ben. A co s tím? Buď se na to vykašlete a noste hrdě šediny, nebo si to musíte barvit...
Ach jo, zase odpověď na dva roku starou otázku. Tyhle starý dotazy by měly být nějak barevně označené. Asi na mě "vyskočilo" upozornění, že odpovídám na starou otázku, a stejně jsem si toho nevšiml.
Vyskočilo
VAŠE ODPOVĚĎ
Tato otázka je 2 roky stará. Původnímu tazateli odpověď pravděpodobně už nepomůže, ale může pomoci dalším lidem, kteří ji najdou později. Reagujte prosím věcně, aby vaše rada/poznatek pomohl i dalším lidem. Děkujeme.
:P Nesmíš holt provokovat "staré" lidi no :D ;D (starý dle vousů) LOL XD
A ještě tu musím zopakovat co jsem psal. ON SE NEPTÁ CO S TÍM ALE PROČ TOMU TAK JE!
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Připomělo mi to takový příběh /možná z Ruska/ - mužik měl vlasy bílé, obočí šedivé a vousy černé a kdosi/?/ se ho ptal, proč má tak zabarvenou tvář. Mužik odpoví - vlasy mám bílé proto, protože je mám na hlavě nejdéle, obočí šedivé, protože jej nosím o kratší čas a vousy jsou nejmladší, proto jsou černé.
Jenom jsem přidala do mlýna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.