Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy a kde došlo k zemětřesení

Od: mk* odpovědí: 7 změna:

Kdy a kde došlo k zemětřesení*nevi**nevi*.A proto doufam ze mi pomuzete prosim*modla**modla*

*placni**placni*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

MK:

podívej se,prosím,na svou otázku,přečti si ji a zkus na ni odpovědět.Třeba blbě,ale zkus to.Vždyť tam není na co odpovědět?!

V otázce chybí,pro jaký účel má odpověď sloužit.Měla by být vymezena nějaká alternativa.Vždyť na zemi dochází denně asi 150 zemětřesení,malých i katastrofálních.Takže se rozmysli a sděl přesně ,co chceš vědět!

JABRAKA

dracek*
hodnocení

0x

předpokládám že se jedná o zemětřesení v Čechách ,zemětřesné roje Nový Kostel

search.seznam.cz/...

hodnocení

0x

kdy? kdykoliv na Gůglu

kde? taky kdykoliv na Gůglu

hlavně "neděkuj"

doplněno 17.11.09 23:03:

zemetreseni.okamzite.eu/...

pepyk93*
hodnocení

0x

Tato otázka je dneska první věc,které jsem se od srdce zasmál...:D

lidka*
hodnocení

0x

K zemětřesení dochází na každém ministerstvu po výměně ministra. *haha* Takže v poslední době je to opravdu často a samozřejmě, že v Praze. *ee*

pt®

To je trefné p.Lidko, zasmála jsem se. Pavla

lidka*

Pavlo, smíchu není nikdy dost, *smich* i když tohle je ve skutečnosti spíš k pláči. Ale my to bohužel moc neovlivníme, tak si z toho děláme alespoň srandičky. :D A to - > p. < - před Lidkou klidně prosím vynechte. Hezký večer!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]