Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá fatra

Od: radek123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych si udělat výlet na Malou fatru na 2-3 noce, jel bych vlakem do Žiliny a poté autobusem , to je moje otázka kam mám z Žiliny jet autobusem, chtěl bych se podívat na Velký Rozsutec a na Vélký Krivan, chtěl bych sptát někde na hřebenu nebo pod hřebenem na nějaké chatě, kdyby jste mi doporučili nějaké chaty(penziony) v souladu s trasou.

Něco nachozené mám, takže kdyby to bylo na 2 noce tak max 55Km, na 3 noce max 75Km...

Předem děkuji za doporučení v hodné trasy

doplněno 13.08.16 17:58:

Vymysel jsem něco takového-

mapy.cz/...

Co na to říkáte? celkem převýšení 4Km , ale jestli jsem se nevyhnul nějaké pěkné trase(místu) apod...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balzerka
hodnocení

0x

My jsme to vzali od Těrchové, jak je ta obří socha Jánošíka. Tam snad každá druhá chalupa nabízí ubytování. Na kilometry tyto trasy počítat nejde, to jsou skály.

radek123
hodnocení

Tak vyrazím z te terchove..

hodnocení

0x
Pro inspiraci
chatauhorcik.sk/...
Něco zážitků z té tůry
cestovanie.aktuality.sk/...
.
A více článků
google.sk/...
.
Já tam nebyl, ty články mne ale naladily...

hodnocení

0x

Jen tak mimo soutěž proč jet vlakem jen do Žiliny a tam přesedat na bus když jde vlakem bez přestupu až do Vrútek?

radek123
hodnocení

vlak Jede v 7:39 z Pardubic pendolinem do Žiliny a v 12:30 budu nejspíš v Terchovej

asi výběr chaty na gruni nebo nějakou ve Štefánové a druhý den asi v chatě Pod suchým nebo pod Magurou...

z terchovej do Vrůtky je to mírnější

a ta trasa se mi zdá mírnější, jelikož když se vystoupá na velký krivan tak pak je to furt skopce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]