Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taneční obuv

Od: bubla* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

Začela jsem vymetat konkurzy do muzikálů a součístí toho jsou i taneční choreografie, navíc chodím na lekce moderny a jazz dance. Dala jsem si teď stranou 1000 korun za které si chci koupit kvalitnější tanční boty, ale nemůžu se rozhodnout jaký typ bude na tohle nejlepší. Mohl by ste mi prosím někdo, kdo se v tom trochu vyznáte poradit? Doma mám obyčejné piškoty s gumičkou ale jsou neskutečně nepohodlné a přijde mi, že je lehčí být bosa než tančit v nich.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

fany
hodnocení

0x

Podívala jsem se na boty, co má dcerka když tančila flamengo. Moc se v tom nevyznám, ale myslím že balerínky či piškoty jsou nejméně vhodné. Víc se hodí pro balet. A jinak jsi moc druh tance neupřesnila, zkus se tedy podívat sem:

boty na latinsko-americké tance

dance-boty.cz/...

boty pro irské tance

sonasol.com/...

bernards.cz/...

sonasol.com/...

boty na španělské flamenco
srovnanicen.cz/...

tanec-obuv.cz/...

heureka.cz/...

No a já bych si vybrala tyto:
damska-obuv.heureka.cz/...

Jinak Ti moc tanec chválím Budeš mít hezkou chůzi, držení těla a svaly místo břečky. Navíc přináší tanec pocit dobré nálady a pohody. Je to nejlepší sport. A nejsi při tanci sama. Je to i krásný koníček. Moc se mi nelíbí břišní tance, viděla jsem je i v cizině, jednou i v orientu a ty tanečnice byly tlusté, je sice pravda, že oni mají jiná měřítka na krásu a vychrtliny by tam byly bez půvabu, ale co je moc to je moc, to byly metrákové matrony. To mě zklamalo. Tak tanči a hodně uspěchů. Snad sem napíše i nějaká odbornice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]