Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, otázka je jasná - (rozumnou) odpověď neznám. Takže, co nutí úspěšného (a jistě i velmi inteligentního) sportovce na stupních vítězů, aby si do medaile kousl? Hlad to asi nebude, tak proč to dělají? Děkuji Vám za nějaké rozumné vysvětlení tohoto nešvaru a zdravím!
Dobrý den, tomu rozumím tak, že alkohol do sportu nepatří, tak tento dárek abstinující sportovci likvidují tímto způsobem . Zdravím!
Dobrý den, děkuji za dosavadní vysvětlení. Takže, recese, zvyk z mládí či zkouška pravosti. Musím si to pohlídat a zjistit, jestli to dělají i zahraniční sportovci a zda i u medaile stříbrné či bronzové. Tomu zakousnutí bych rozuměl, pokud by to byla medaile za čtvrté místo - "bramborová" . Zdravím!
ben:
docela jsi mě překvapil, takový všerádce a že se jedná o demonstraci pravosti tě nenapdlo
Dobrý den, děkuji za další nápady i za osvětu ohledně zkoušení pravosti zlata skousnutím (i když tato informace pro mě nebyla zcela nová a ani šokující). Možná si své medaile okusoval už pan Zátopek nebo paní Čáslavská, ale přehlédl jsem to. Bude to tedy hlavně pro diváky a někomu to přijde vtipné a někomu méně či vůbec. Tak, snad jsou ty medaile alespoň čisté. Zdravím!
Dobrý den. Je škoda, že se nerozdávají i bramborové medaile. V jejich případě by to okusování mělo aspoň nějaký smysl... zvláště, pokud by byly dobře propečené. Takto aby měl člověk strach, že si čerstvě omedailovaný sportovec vylomí na té svojí ceně zuby.
Dobrý den, ano, to je další možné vysvětlení, že jde o ukázku pevného chrupu a propagaci jejich (sponzorujícího) stomatologa . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.