Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ne. Zdravím!
repkin - oněch 24 let musí být překlep. Bude to 14 let (doufám).
gabriela - víte o někom, kdo by měl obavu, že se budou plnit jeho erotické sny? Lidé mají obavu, když se jim zdá něco negativního, ale hezké sny je nerozhodí. Takže, nedělejte si starosti s tím, co dělá Váš mozek, když Vy spíte - on si jen "defragmentuje HDD" a uvoňuje si prostor.
No nevím no ... 24 let ... podle textu jsem myslel tak (10-13) je pravda, že někdy se tu také asi z pohledu ostatních blbě ptám či vyjadřuji, tak budu radši ticho ...
Mozek se zbavuje balastu a napětí a stresů. Čistí se. Proto jsou sny někdy tak děsivé. Něco jste prožila a myslíte si, že když se tomu postavíte a zatváříte se jakože se nic nestalo, bude to dobré. Nezpracovala jste to a mozek se toho napětí zbaví tak, že vytvoří sen, při kterém se vyděsíte. A on má čas zpracovat to, co si nechcete přiznat, že bylo až tak stresující. Takhle funguje postresový syndrom. Všimněte si, že někdy je sen takový, jakože nic až tak se neděje, ale my tu snovou situaci velice prožíváme a děs z ní je v nás i po probuzení a odplouvá dlouho. MOzek si vytváří sny a snové situace, kde se zbavuje nežádoucích emocí, aby mohl normálně žít.
Buďte ráda, že máte hlavičku vpořádku.
Jak se říká "co se zdá, to je sen", tak to vypustě z hlavy. Možná jste ležela dlouho na levé straně na srdci, nebo si tlačila na jiný tělesný orgán, tak se tělo asi brání snem, aby jste se pohnula a utlačovaný orgán uvolnila. Já vždycky říkám "sen a bzdina, jedna novina". Přeji hezký den. - pt
Věříte snářům? Podle snáře to může být varování před nemocí svou nebo v rodině. On ale každý má někoho z rodiny , kdo není zdráv. Tak si to na něj promítne. Nebo první chřipku nazve důsledkem tohoto snu. Když tomu chcete věřit, tak všichni doma zařaďte relax a zdravý životní styl. Jezte zdravě, víc pijte , choďte do přírody a pak brzo spát... Nemoc není náhoda, na tu musí být "zaděláno"
- podle snářů (pokud vím od maminky) jsou to samá špatná znamení - ještě tam chybí syrové maso a krev - ale mně se takové sny taky často zdávaly, když jsem byla mladší (hlavně o těch zubech) a nikdy se nic nestalo.
Přestaňte na to myslet - třeba to jsou podle nějakého jiného snáře (nebo jiného výkladu) zase naopak znamení dobrá, nebo neutrální. Já zase věřím tomu, že když na něco špatného moc úpěnlivě myslíte, "přivoláváte" neštěstí. Lidská mysl je schopna všelijakých kotrmelců, pokud něčemu moc věříte, nebo se na něco moc soustředíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.