Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj sen, kůň a zuby

Od: gabriela* odpovědí: 12 změna:
Ahoj! Zdál se mi přímo desivy sen. Kdy člověk pozná takový ten rozdíl
Ze je jiný než ostatní. Byl pěkný den měli jsme jít s koňmi na
Prochazku. Ja sla jen vedle hnědého koně, bylo jich tam ale víc
Ten kůň byl stále ze me neklidný a ja po celou dobu cítila
Ze je neco špatně se zubama. Začaly se pozvolna kazit
První jeden pak vsechny.slo to rychle ale důležitý byl ten
Proces, nebylo to hned. A pak se drolily. Uz byly sede
Až do cerna s zůstávaly skořápky a pak nic. Prázdno pusu
Jsem nestihla, probudila jsem se, ve snu jsem běžela za
Rodicema (je mi 24 let) cítila jsem z nich úzkost. Otec se
Uplne zkacel na sedacku a říkal ze jsem nemocná. Dekuji
Všem kdo to docetli. No byl to šílený sen a ja se ptám.
Muže značit opravdu nemoc? Dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ne. Zdravím!

doplněno 13.08.16 09:21:

repkin - oněch 24 let musí být překlep. Bude to 14 let (doufám).

doplněno 13.08.16 16:26:

gabriela - víte o někom, kdo by měl obavu, že se budou plnit jeho erotické sny? Lidé mají obavu, když se jim zdá něco negativního, ale hezké sny je nerozhodí. Takže, nedělejte si starosti s tím, co dělá Váš mozek, když Vy spíte - on si jen "defragmentuje HDD" a uvoňuje si prostor.

repkin*

No nevím no ... 24 let ... podle textu jsem myslel tak (10-13) je pravda, že někdy se tu také asi z pohledu ostatních blbě ptám či vyjadřuji, tak budu radši ticho ... *nevi**frajer**pivo*

gabriela*
hodnocení

Opravdu nevim co je na mem vyjadřování tak dětského :D
To spíše vaše uvažování je poněkud zvláštní ;)

72mona3*
hodnocení

0x
Sny nemusí znamenat vůbec nic, nebo se do nich promítne naše podvědomí. Takže buď jste jen měla ošklivý sen, nebo vás to upozorňuje na nějaký problém, který si nepřipouštíte. Nic víc. M.

hodnocení

0x

Mozek se zbavuje balastu a napětí a stresů. Čistí se. Proto jsou sny někdy tak děsivé. Něco jste prožila a myslíte si, že když se tomu postavíte a zatváříte se jakože se nic nestalo, bude to dobré. Nezpracovala jste to a mozek se toho napětí zbaví tak, že vytvoří sen, při kterém se vyděsíte. A on má čas zpracovat to, co si nechcete přiznat, že bylo až tak stresující. Takhle funguje postresový syndrom. ;) Všimněte si, že někdy je sen takový, jakože nic až tak se neděje, ale my tu snovou situaci velice prožíváme a děs z ní je v nás i po probuzení a odplouvá dlouho. MOzek si vytváří sny a snové situace, kde se zbavuje nežádoucích emocí, aby mohl normálně žít.;) Buďte ráda, že máte hlavičku vpořádku.

fany
hodnocení

0x

Dnešní noc padaly hvězdy. Spadly Ti nějaké i do snů a Ty se hned děsíš. Aby se tatík nekácel, jdi umýt mamce nádobí, tatkovi auto a oba rodiče se zaradují, jak jsi zdravá.:-D;)

pt®
hodnocení

0x

Jak se říká "co se zdá, to je sen", tak to vypustě z hlavy. Možná jste ležela dlouho na levé straně na srdci, nebo si tlačila na jiný tělesný orgán, tak se tělo asi brání snem, aby jste se pohnula a utlačovaný orgán uvolnila. Já vždycky říkám "sen a bzdina, jedna novina". Přeji hezký den. - pt

gabriela*
hodnocení

Dekuji těm, kteří se vyjádřili k tématu. Normalne aby neřeším vubec,
Ale tenhle me zajímal, proto jsem se ptala. U rodičů dávno
Neziji tak to seceni trávy asi nezrealizuji :D ale jsem poucena
Pro příště, lépe se neptat.

hodnocení

0x

Holka nevěř na sny, já mám tak divoké a přiblblé sny, že kdybych to heldala někde ve snáři, musela bych se zbláznit.

hodnocení

0x

Podobný sen, ve kterém se mi rozdrolily zuby, už se mi zdál alespoň dvakrát. :-D Zuby jsou dosud celkem v pořádku, já také. Pustila bych to z hlavy.

doplněno 13.08.16 14:30:

Jinak nevím, možná to píšete někde na telefonu - ale vaše příspěvky se hodně špatně čtou.

balzerka
hodnocení

0x

Věříte snářům? Podle snáře to může být varování před nemocí svou nebo v rodině. On ale každý má někoho z rodiny , kdo není zdráv. Tak si to na něj promítne. Nebo první chřipku nazve důsledkem tohoto snu. Když tomu chcete věřit, tak všichni doma zařaďte relax a zdravý životní styl. Jezte zdravě, víc pijte , choďte do přírody a pak brzo spát... Nemoc není náhoda, na tu musí být "zaděláno"

culdabulda1*
hodnocení

0x

- podle snářů (pokud vím od maminky) jsou to samá špatná znamení - ještě tam chybí syrové maso a krev - ale mně se takové sny taky často zdávaly, když jsem byla mladší (hlavně o těch zubech) a nikdy se nic nestalo.

Přestaňte na to myslet - třeba to jsou podle nějakého jiného snáře (nebo jiného výkladu) zase naopak znamení dobrá, nebo neutrální. Já zase věřím tomu, že když na něco špatného moc úpěnlivě myslíte, "přivoláváte" neštěstí. Lidská mysl je schopna všelijakých kotrmelců, pokud něčemu moc věříte, nebo se na něco moc soustředíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]