Pred chvulkou ni vyprskl olej z panve do oka. Vyplachla jsem studenou vodou a myslim, ze asi v poradku. Pora dale ve me hloda, zda bemam jet radeji na pohotovost? Nevím. Urcite se vam to nekomu uz stalo, jak jste resili?
Já mám doma pro tyto případy optal septonex, ale nebojte se,jestli jste to vypláchla, max. to do zítra trochu zčervená a pak bude stačit zakápnout kapkami,
abcd*
Kapky mam doma take, ale nechtela jsem je hned kapat, kdyz am oko ted rozrdrazdene. Ale dekuji
Jestli vidíte a na oku není výrazný puchýř , ale jen začervenání, tak nikam nechoďte. Uvidíte ráno. Oko se bude přes noc zotavovat. Oni by vám maximálně něco nakapali nebo dali recept na mast a doporučili studený obklad /jen krátce, né na dlouho / a tmavé brýle, když se to bude hojit. Zažila jsem škrábanec na bělmu / při sportu/ a samo se to zhojilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.