Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasazeni olejem do oka

Od: abcd* odpovědí: 4 změna:
Pred chvulkou ni vyprskl olej z panve do oka. Vyplachla jsem studenou vodou a myslim, ze asi v poradku. Pora dale ve me hloda, zda bemam jet radeji na pohotovost? Nevím. Urcite se vam to nekomu uz stalo, jak jste resili?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám doma pro tyto případy optal septonex, ale nebojte se,jestli jste to vypláchla, max. to do zítra trochu zčervená a pak bude stačit zakápnout kapkami,

abcd*
hodnocení

Kapky mam doma take, ale nechtela jsem je hned kapat, kdyz am oko ted rozrdrazdene. Ale dekuji

balzerka
hodnocení

0x

Jestli vidíte a na oku není výrazný puchýř , ale jen začervenání, tak nikam nechoďte. Uvidíte ráno. Oko se bude přes noc zotavovat. Oni by vám maximálně něco nakapali nebo dali recept na mast a doporučili studený obklad /jen krátce, né na dlouho / a tmavé brýle, když se to bude hojit. Zažila jsem škrábanec na bělmu / při sportu/ a samo se to zhojilo.

hodnocení

0x

Už se mi to také stalo a bylo to v pohodě. Nikde jsem s tím nebyla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]