Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel si píše s bejvalkou

Od: elizabeth odpovědí: 13 změna:
Ahoj,mam dve deti s manzelem ale dozvedela jsem se ze si potaji pise s byvalkou a domlouvaji si sraz.Da se to brat jako nevera kdyz mi slibil ze uz s ni nikdy do kontaktu neprijde?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Proč jste takový slib na manželovi vymámila? Já to nepovažuji za nevěru i když by mi nemuselo být příjemné, ale nebránila bych mu. Manžel není váš majetek a když bude chtít vám zahnout tak to udělá, kdybyste se na hlavu stavěla. Máte-li na to žaludek, navrhněte manželovi, že na sraz půjdete spolu. A nebo pozvěte bejvalku k vám v neděli na oběd a nemusí si ti dva dávat sraz na tajňačku.

hodnocení

0x

Ne, není to nevěra, a tvůj manžel není tvůj majetek, abys mu diktovala s kým může mluvit, s kým si psát nebo s kým si dát panáka u baru. Předpokládám, že miluje tebe tak, jak miluješ ty jeho - ale to neznamená, že nesmí promluvit s nikým jiným na širém světě.

A pokud mu nevěříš, tak holt každý má takový vztah, jaký si udělá.

eivlis*
12.08.16 23:47

*palec*

lidus*
hodnocení

0x

Elizabeth, nezlobte se ale vy asi budete pěkná stihačka. O nevěru půjde až spolu budou mít sex. "Potaji si píše" a proč mu to čtete?

coco

Ja bych se ho primo zeptala, proc ji kontaktuje, kdyz sliboval nezajem a proc vlastne vubec neco takoveho sliboval - to muselo mit asi nejaky duvod...?

balzerka
hodnocení

0x

Nevěra asi ne, ale taky by mi vadilo, že s ní má nějaké tajnosti. Proč Vám musel slibovat, že se s ní nesejde? To už jste někdy před tím řešili? Říká se, že žena muže střídá, zatímco muž ženy přibírá. I tu bejvalku má pořád ve svém " harému". A ona taky asi nebude svatá, když si neláme hlavu kvůli vaší rodině. Udržte se, žárlivýma scénama se akorát shodíte. Maximálně mu věcně sdělte: " Tvé návraty do minulost mi vadí, nesouhlasím s nimi a když budou pokračovat, odnese to naše manželství a hlavně naše děti. A tohle vyřiď i té své bejvalce."

cinematic*
hodnocení

0x

Nenapadá mě jediný důvod, proč bych měl slibovat, že už nepřijdu do kontaktu s někým, s kým jsem prožil mimo jiné i několik hezkých let. A i když ty vztahy nakonec skončily, tak naštěstí vždycky natolik rozumně, že svoje ex vždycky rád uvidím. :)

hodnocení

0x

Pokud si nepíší pod peřinou ... ;) Lidi spolu komunikují, většinou je to známka inteligence a slušného chování. Nebo by se vám líbilo víc, kdyby ji pomlouval a při kontaktu přecházel na druhý chodník? To by byl správný chlapák?!?

fhncj
hodnocení

0x
No vy jste tady všichni svatí. Mně by teda vadilo, kdyby můj přítel někam chodil s bejvalkou. A nepřijde mi to moc normální, ani neznám vztah, kde by partner podporoval toho druhého v udržování vztahu s bývalým/bývalou. To asi dělá jen 0,01 % populace, která se čistě náhodou sešla tady na poradte.cz.

Nikde se tu nepíše o podpoře - jen o toleranci.

hodnocení

0x

Víte proč si píší? Může to mít spoustu důvodů, které vás nenapadnou. Nemusí jít o nevěru. Může to být, z její strany, potřeba pomoci, rady. Zeptejte se přímo. Zeptejte, bez scén. To, že něco dělá tajně, to je vaše chyba. Chovejte se tak, aby tajnosti nemusel mít.

iveta*
hodnocení

0x

No já osobně si myslím,že slovo "bývalý/á "je od slova bylo.A proč se vracet k tomu,co bylo.A ještě potají.Řekla bych,že s ní nemá uzavřenou minulost.Možná ji pořád miluje a nedokáže na ni zapomenout.Mně by to teda vadilo.

hodnocení

0x

To je dobrá logika ... bývalá spolužačka ze ZŠ, která byla dětskou láskou (dokonce jsme si dali pusu a tajně se navzájem milovali) je zapovězená? Co bylo to bylo, teď máš útrum?! No s váma bych chtěl mít dvojdomek, ještě, že takové adolescentní hovadiny nemusím řešit ani doma, ani mezi svými přáteli. Podle toho ten svět pak vypadá ... jak píše jethro, kde je tolerance? a důvěra? podle sebe soudím ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]