Nejste přihlášen/a.
3,0 a méně
1,6 (Praha). ale je to tím, že jsem "z chudé rodiny" - v malém bytě je nás hodně, nemám auto, takže využívám pouze MHD a o dovolených se potloukám po okolí, místo abych létala do teplých krajů když jsem si "koupila" bydlení, jaké by se mi rozlohou líbilo, "pořídila" si auto na cesty do/ze zaměstnání a výlety a v létě si "vyletěla" na dovolenou, už jsem byla na 4,9...
Ten test je paskvil. U otázek kolem dopravy nelze zvolit 0km. Nemám motorku-nemám na ni ani řidičák, nelze zvolit 0km. Nelétám-nikdy v životě jsem neletěl, přesto nejde zvolit 0km. Nejezdím veřejnou dopravou už 20 let, přesto nejde zvolit 0km. Tak k čemu dělat jakékoliv závěry z testu, který je takhle zpazgřený.
Posílal jsem na ekostopa@zelenýkruh.cz poznámky k tomu testu. Jsou uvedeni v kontaktech na hlavní stránce. Jaký podiv? Vrátilo se mi to zpátky, s tím, že schránka neexistuje. Hlavně že se chlubí, že je podporuje MŽP. Je to asi nějaký podvod. Nejspíš.
3,0 a méně
Mně to šlo, když jsem klikl na nějakou vzdálenost a pak se vrátil zpět na nulu. Nicméně ano, je to zpazgřený
3,0 a méně
U otázek týkajících se dopravy LZE zvolit nulu. Na posouvátko kliknete dvakrát a přejdete na další otázku.
Jediná stopa za mnou celoročně produkovaná jsou daně z kterých se mi nevrátí ani Ň, zatímco jiní ve vegetativním stádiu si užívají. Mimochodem, víte, že popel po pozůstalém je komlexně lejlepší hnojivo?
Osobně v Třebického test také nemám velkou důvěru, protože je příliš obecný. Bohužel nic lepšího není k dispozici. Setkal jsem se s tím před zhruba dekádou po zhlédnutí TV dokumentu Zpátky pod došky. Samotný Třebický mezitím prošel značným názorovým posunem, zejména poté, co si s panímámou pořídili tři děti a svůj radikální postoj citelně zmírnil. Přesto mě pobavily popuzené reakce některých uživatelů poradny. Jako by jim snad chtěl zlý taťka sebrat hračku. Také mě překvapilo, že coby "pokusná žena"jsem v testu při zadání navlas stejných údajů (kromě pohlaví) obdržel(a) o desetinu lepší hodnocení. Protestuji! A co tuny hygienických vložek, hormonální antikoncepce ve vodě, stokrát za den návštěva v koupelně, toaletní papír i po malé?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.