Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše ekostopa

Od: venkov4ever* odpovědí: 19 změna:

Nuže? Moje zbytečnost má ekostopu 4,7. Zajímavé je, že ve stolici to bylo rovných 7, přičemž přesunem na venkov došlo pouze ke dvěma změnám: Plyn namísto centrálního a podnebí typu "Znojmo"místo Prahy. A takový skok? Důvod zná zřejmě jen autor dotazníku...*nevi*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

3,0 a méně

1,6 (Praha). ale je to tím, že jsem "z chudé rodiny" - v malém bytě je nás hodně, nemám auto, takže využívám pouze MHD a o dovolených se potloukám po okolí, místo abych létala do teplých krajů *nevi* když jsem si "koupila" bydlení, jaké by se mi rozlohou líbilo, "pořídila" si auto na cesty do/ze zaměstnání a výlety a v létě si "vyletěla" na dovolenou, už jsem byla na 4,9...

hodnocení

0x

3,0 a méně

2.8, kdybych jezdil do práce autem, bylo by to 3.6, přitom nemám pocit, že se nějak omezuji.

Stejně si myslím, že podobné zjišťování je ekoteroristická ptákovina. I kdybych měl stopu 20, nijak by to moje svědomí nezatížilo - afričtí křováci se stopou 0.001 to stejně zase srovnají :)

jentak*
hodnocení

0x

Ten test je paskvil. U otázek kolem dopravy nelze zvolit 0km. Nemám motorku-nemám na ni ani řidičák, nelze zvolit 0km. Nelétám-nikdy v životě jsem neletěl, přesto nejde zvolit 0km. Nejezdím veřejnou dopravou už 20 let, přesto nejde zvolit 0km. Tak k čemu dělat jakékoliv závěry z testu, který je takhle zpazgřený.

doplněno 10.08.16 15:19:

Posílal jsem na ekostopa@zelenýkruh.cz poznámky k tomu testu. Jsou uvedeni v kontaktech na hlavní stránce. Jaký podiv? Vrátilo se mi to zpátky, s tím, že schránka neexistuje. Hlavně že se chlubí, že je podporuje MŽP. Je to asi nějaký podvod. Nejspíš.

3,0 a méně

Mně to šlo, když jsem klikl na nějakou vzdálenost a pak se vrátil zpět na nulu. Nicméně ano, je to zpazgřený :)

3,0 a méně

U otázek týkajících se dopravy LZE zvolit nulu. Na posouvátko kliknete dvakrát a přejdete na další otázku.

5,1 - 6,0

Mně to taky šlo, stačilo na tu nulu kliknout (i když už byla zvýrazněná).

vevex

Vsechny tyto testy jsou paskvil. Vymysli je pitomci, kteri nevi jak se zviditelnit. Darmozrouti vymysli same piiic...iny, jenom aby byla zamestnanost...

hodnocení

0x

5,1 - 6,0

Ten test je nesmysl, nicméně jsem ho zkusil. Vyšlo mi 5,6 a určitě s tím nic dělat nehodlám *frajer*.

hodnocení

0x

3,0 a méně

dotazník mi nepřišel moc důvěryhodný... jak na nulu jsem po chvíli přišla, ale u způsobu topení netuším, co zvolit, když topím dřívím a dřevěným briketami...a to obydlí je i se zahradou? *nevi*

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. No mně vyšlo 2,2..., ale jestli je to dobře, nebo špatně jsem si nestihla přečíst.

hodnocení

0x

Nevím, jak to mám zjistit? Podle čeho se to počítá? To jako spočítáte kolik věcí (a jakých) nakoupíte/vyhodíte jednou za určité období?

Aha, dotazník, tak to se mi nechce počítat.

hodnocení

0x

3,0 a méně

1

hodnocení

0x

To je tedy pěkná ptákovina! Zjevně někdo potřeboval vydojit nějakou dotaci a zmizet. Ach jo, máme se jako prasata v žitě. Toto je důkazem.

dam®
hodnocení

0x

Jediná stopa za mnou celoročně produkovaná jsou daně z kterých se mi nevrátí ani Ň, zatímco jiní ve vegetativním stádiu si užívají. Mimochodem, víte, že popel po pozůstalém je komlexně lejlepší hnojivo?

5,1 - 6,0

"...popel po pozůstalém..."

*sok* Jste si jistý, že si nepletete pojmy?

venkov4ever*
10.08.16 18:46

*haha*

venkov4ever*
hodnocení

0x

Osobně v Třebického test také nemám velkou důvěru, protože je příliš obecný. Bohužel nic lepšího není k dispozici. Setkal jsem se s tím před zhruba dekádou po zhlédnutí TV dokumentu Zpátky pod došky. Samotný Třebický mezitím prošel značným názorovým posunem, zejména poté, co si s panímámou pořídili tři děti a svůj radikální postoj citelně zmírnil. Přesto mě pobavily popuzené reakce některých uživatelů poradny. Jako by jim snad chtěl zlý taťka sebrat hračku. Také mě překvapilo, že coby "pokusná žena"jsem v testu při zadání navlas stejných údajů (kromě pohlaví) obdržel(a) o desetinu lepší hodnocení. Protestuji! A co tuny hygienických vložek, hormonální antikoncepce ve vodě, stokrát za den návštěva v koupelně, toaletní papír i po malé? *vtip*

mil®
hodnocení

0x

3,0 a méně

2, 7

osel59
hodnocení

0x

Vyšli mi 4. Považuji to ale za úspěch, doma to neřešíme. Neplýtváme, ale nijak svou spotřebu neomezujeme a jinak zbytečně neškodíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]