Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová práce

Od: georg odpovědí: 3 změna:

je pro mě zametnaní o 2-3 stupne v podobe technologa ktery driv obsluhoval cnc soustruh v pohode? bojím se

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takže kdysy, cnc ted technolog no proč ne pokud si na tu práci troufáte tak naučit se dá vše
Pokud je to i lip finančně ohodnoceno tak proč to nezkusit

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud se člověk bude bát tak nikdy nikam nepostoupí a nabízená šance se neodmítá.

hodnocení

0x

Já jsem před 10 lety byl obsluha CNC Trumaticu a nastoupil jsem do cizí firmy, která sídlila vedle nás na pozici vedoucího výroby a taky byly názory, že stačí aby přišel někdo jiný např. s kreativním návrhem a místo je pryč...

No a je to letos 10 let co tam jsem na stejné pozici.

Takže žádný strach.Je to O.K.

Lidi z výroby mají nejlepší přepoklady být dobrými odborníky v dané profesi na vyšších pozicích...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]