Nejste přihlášen/a.
Dobrý den předem se omlouvám jestli jsem otázku umístil do špatné rubriky.
Moje babička měla sen že se v supermarketu střílelo nakone neznámý muž mířil na babičku a to byl konec sne.
Stejnou noc se mému strýcovi (babičky syn) zdálo že je taky v supermarketu a střílelo se tam a ten muž ctěl zastřelit babičku.
Nevíte co to může znamenat?
- jak říkají přede mnou - nejspíš vůbec nic - ale sen je zřejmě vyprovokovaný strachem z teroristů a situací kolem uprchlíků. Já často koukám na horory a thrilery, takže se mi taky občas zdají "krváky" - hlavně tedy v mladších letech. Ale nikdy to nic neznamenalo - alespoň jsem si nevšimla.
Uzkostná matka, uzkostný syn. Častý scénař v rodině, kde vychovávala jen samoživitelka. V moderní době se to místo zdravého rozumu, že syn potřebuje vzor otce ke své identitě ve svém vývoji, jinak z něj vyroste menší hysterik, řeší prášky a psychiatrem. Nemívá to uspěch samozřejmě, vždycky je lepší ten táta než psychiatr.
Takže budte v klidu, mozek se jen v noci restartoval a naladil se na další uzkosti, co všechno se může stát, když to říká televize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.