Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stejný sen

Od: nufacek3* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den předem se omlouvám jestli jsem otázku umístil do špatné rubriky.

Moje babička měla sen že se v supermarketu střílelo nakone neznámý muž mířil na babičku a to byl konec sne.

Stejnou noc se mému strýcovi (babičky syn) zdálo že je taky v supermarketu a střílelo se tam a ten muž ctěl zastřelit babičku.

Nevíte co to může znamenat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

laurak
hodnocení

1x
Nejspíš vůbec nic.
nufacek3*
hodnocení

Vy radši příště vůbec na moje otázky neodpovídejte

hm*

Co napsal špatného? Já si myslím to samé.

laurak
Proč? Takový je můj názor na Vaši otázku. Nebo chcete dostat jen odpovědi, které budou shodné s Vaším názorem?

hodnocení

0x
Babička se synem koukali na zprávy soukromé televizní stanice a pak se jim o tom zdálo.
Chodí vůbec Vaše babička do supermarketu?

culdabulda1*
hodnocení

0x

- jak říkají přede mnou - nejspíš vůbec nic - ale sen je zřejmě vyprovokovaný strachem z teroristů a situací kolem uprchlíků. Já často koukám na horory a thrilery, takže se mi taky občas zdají "krváky" - hlavně tedy v mladších letech. Ale nikdy to nic neznamenalo - alespoň jsem si nevšimla.

hodnocení

0x

Jednak to může znamenat že jsou oba ovlivněni stejnými informačními zdroji a mají obavy. A to si myslím že je nejpravděpodonbnější. Babka má prostě strach o sebe to je celé. Strejc ani tak ne o sebe jako o druhé.

hodnocení

0x

To je blbé. Asi by měla babička změnit supermarket a pro klid v duši chodit do jiného obchodu.

humbucker*

Ahoj Zuzanko.

Né, babička by si měla než zprávy v TV pouštět nějakou klidnou muziku.

fany
hodnocení

0x

Uzkostná matka, uzkostný syn. Častý scénař v rodině, kde vychovávala jen samoživitelka. V moderní době se to místo zdravého rozumu, že syn potřebuje vzor otce ke své identitě ve svém vývoji, jinak z něj vyroste menší hysterik, řeší prášky a psychiatrem. Nemívá to uspěch samozřejmě, vždycky je lepší ten táta než psychiatr.

Takže budte v klidu, mozek se jen v noci restartoval a naladil se na další uzkosti, co všechno se může stát, když to říká televize.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]