Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, všude hledám nějaké citáty nebo texty egoisty, ale všude jsou jen citáty nebo texty, kde se mluví o egoistech a sobcích...
Já bych chtěla pár textů přímo od egoistů a sobců. Něco na způsob toho, jak si myslí že jsou lepší, nebo tak něco...
Prostě podobné jak je toto: S poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivci jsou tam dřív.
díky
Tohle je učiněný (parazitický) superegoista. Ačkoliv se mým kamarádem rozhodně nestane, jednu z jeho hlášek mám rád - kde nejsem sám, tam je přelidněno.
Kdysi, a není tomu dávno, jsem rád četl jeho deníky. Jak nastoupil do továrny, kolegové a nadřízení ho se®ou k nepříčetnosti a po práci prchá do lesů, aby se v lůně přírody uklidnil. To mělo jakousi hlavu a patu, já sám coby poloviční misantrop jsem se s tím do značné míry ztotožňoval. Ale postupem času vzaly mé sympatie zasvé. Pojar se ukázal být obyčejným příživnickým flákačem se zmatenými a naprosto protichůdnými názory, také jeho grafomanie šla ke dnu. Deníky byly bezva, ale jakmile začal se svou rádoby filozofií, už se to nedalo číst. Nicméně nevylučuji, že si s požadovanými citáty přijdete na své.
Ještě doporučuji legendární sitcom Red Dwarf. Spoustu samožerských hlášek pronášel Kocour. Vypadám skvěle...vypadat ještě líp, tak mě zakážou. Atd., atp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.