Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Egoistické texty a citáty

Od: huhna odpovědí: 11 změna:

Zdravíčko, všude hledám nějaké citáty nebo texty egoisty, ale všude jsou jen citáty nebo texty, kde se mluví o egoistech a sobcích...
Já bych chtěla pár textů přímo od egoistů a sobců. Něco na způsob toho, jak si myslí že jsou lepší, nebo tak něco...
Prostě podobné jak je toto: S poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivci jsou tam dřív.
díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

Tohle je učiněný (parazitický) superegoista. Ačkoliv se mým kamarádem rozhodně nestane, jednu z jeho hlášek mám rád - kde nejsem sám, tam je přelidněno. *slunce*

doplněno 05.08.16 10:19:

Kdysi, a není tomu dávno, jsem rád četl jeho deníky. Jak nastoupil do továrny, kolegové a nadřízení ho se®ou k nepříčetnosti a po práci prchá do lesů, aby se v lůně přírody uklidnil. To mělo jakousi hlavu a patu, já sám coby poloviční misantrop jsem se s tím do značné míry ztotožňoval. Ale postupem času vzaly mé sympatie zasvé. Pojar se ukázal být obyčejným příživnickým flákačem se zmatenými a naprosto protichůdnými názory, také jeho grafomanie šla ke dnu. Deníky byly bezva, ale jakmile začal se svou rádoby filozofií, už se to nedalo číst. Nicméně nevylučuji, že si s požadovanými citáty přijdete na své. *nevi*

doplněno 05.08.16 21:18:

Ještě doporučuji legendární sitcom Red Dwarf. Spoustu samožerských hlášek pronášel Kocour. Vypadám skvěle...vypadat ještě líp, tak mě zakážou. Atd., atp. *uf*

huhna
05.08.16 10:03
hodnocení

Děkuji :)

fany
hodnocení

0x

Mně se hrozně líbí -
Co tě nezabije, to tě posílí..
za
Co tě nezabije se tě pokusí zabít znovu.*smich*

nikdo*
hodnocení

0x

odpověď na otázku jak se máš? Mám se rád.

fany

nikdo

*smich* Taky dobrý..

hodnocení

0x

Jednou jsem omylem odpověděla na pochvalu.: Tobě to sluší . Místo děkuji -- JÁ VÍM. Asi egoistické,ale dotyčného to pobavilo.:-D JISKRA.

chlamak*

Jiskro, kraaaaasna spontanni odpoved...:-D

Kazdy by ocekaval odpoved "dekuji" Prave naopak, byla jste si v danou chvili vedoma, ze Vam to slusi.. no a? *palec*

chlamak*
hodnocení

0x

On: Miluji te lasko

Ona: Dekuji, taky se miluji ... :-D

huhna
hodnocení

Děkuji za odpovědi :) Pobavilo =)

plavest*
hodnocení

0x

Všem jde jen o vaše dobro. Nenechte se o ně připravit.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Docela dobré jsou Garfieldovy hlášky na kreslených vtipech. Garfield například jako obvykle leží na zádech a razantně pronese: "Vzdám to!...hezké je, že abych něco vzdal, nemusím vůbec nic dělat." *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]