Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návazce háčků na prutu

Od: svet* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám prosbu jsem právě začátečník sportovní rybář.

Potřebuji poradit, neumím návazce a vymyslel jsem si tyto dva háčky co jsou na vlasci . Nevyplaší to tu rybu v kontaktu s vlascem? viz foto

Co myslíte? Můžu to tak nechat a nebo opravdu vyhledat profi rybáře, který mi ty návyzce udělá sám.

Děkuji za rady

Návazce háčků na prutu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Vykašli se na dvojnávazec pouýívej jen jeden háček. Dva háčky tvoji efektivitu nezlepší. Dej krmítko, udělej zarážku a pod ni na konec háček a máš klid.

svet*
hodnocení

Asi máš pravdu ale když z kámošema se bavíme o rybách ,tak každý návazce a já jen jak ten suchar :) olůvko a jeden háček :( Ale jinak souhlasím s tvojí odpovědí

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, normálně se to používá, ale není to moc citlivé, jako ve smyslu, že když je našponovaný vlasec, a ryba bere opatrně, lepší je návazec, ze slabšího vlasce, nebo šňůrky. Mohu se zeptat, proč neumíte návazce, co to znamená, že neumíte návazce?

svet*
hodnocení

Děkuji za odpověd ,háček uvázat umím ale ale druhů kde a jak dát krmítko a nebo olůvko a nebo jak řešit návazce od sebe apod. je na netu málo :( takže vlastně jsme laik ,který schání veškeré střípky o rybařině. Vím jsou knížky ale myslím ,že net je rychlejší a průkaznější a hlavně rybáři mají své finty o kterých se v knížkách nedočtu :(

hodnocení

0x

Nevím, ale já myslím že na netu je toho dost. :)

google.cz/...

svet*
hodnocení

Ano děkuji za odkaz poměrně je toho hodně ale jak píšu ptal jsem se jestli ty háčky mohou být takto na vlasci a nikde jsem tento postup návod nenašel. Potom rybářské finty ,to myslím jak dát háček daleko od krmítka apod. V tomto duchu mi chybí informace . krmítka směs do nic a potom na co chytat kapry např. někdo má speciální trumfy nástrah. Samozřejmě chápu je to tajemství nás všech a proto zkouším ten net co kdyby se chtěl někdo podělit o své zkušenosti. Jak říkám knížky v tomto směru jsou jen přímočaré .

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Je na tý fotce prd vidět. Jinak, dvojmontáž je možná. Jen je důležité to mít správně zavázané, jinak se ten vlasec při nějakém tahu usápne. Je dost citlivý na tah do uzlíku.

svet*
hodnocení

Děkuji za info zrovna jsem dnes přijel z ryb a funguje to bez problémů .Dněšní úlovky 2 kapry .

Návazce háčků na prutu #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]