Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnikání? Přivýdělek z domu?

Od: dzordrzi odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

Studuju VŠ a rád bych si občas něčim přivydělal.. Na brigády se mi nevyplatí kvůli dalekému dojíždění (časově ani finančně).

Rád bych něják pracoval z domu, ale nevím, kde něco takového najít. (Většinou to jsou podvody se skládáním propisek apd..). Přemýšlel jsem nějákým způsobem podnikat. (Ale nevím v čem a kde vůbec začít..)

Znáte nějáké způsoby přivýdělku z domu, či něco také? Díky moc :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stranger*
hodnocení

0x

Já osobně dělám na zakázku webové stránky + se podílím na nějakých projektech, co se týče vývoje aplikací a webů. Měsíčně to hodí cca 40-55 tisíc, pracuji cca 6-10h denně.
A ještě abych dodal, občas překládám texty pro zahraniční společnosti.

hodnocení

0x

Co umíte? Co myslíte, že by lidé kolem vás potřebovali a vy by jste jim to mohl dát? ... Musí vzniknout nabídka nebo poptávka, v tomto je každá rada drahá. Doslova.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]