Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek koupit?

Od: milan* odpovědí: 9 změna:
Dneska budu mít sex. Já (40), ona (15). Mohli byste mi poradit jakým dárkem jí za to potěšit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stranger*
hodnocení

0x

Mně být 40 a jí 15, tak jí asi udělám tu laskavost a sex nechám až bude zletilá, však tohle je přeci trestný čin!

pohanka*

Pokud jí bylo 15 včera, tak už nebude.

Dárek jí dáte ten, že ji to pěkně naučíte. Bude vzpomínat po celý život, jakého měla učitele.

hodnocení

0x

Milane,promiňte,ale tohle se mně ekluje !

Nemáte na to,abyste si užil třeba s třicítkou? Tohle patnáctileté je ještě dítě,to bude asi extra zážitek.Kupte jí třeba k tomu ještě zlatý řetízek,ať si děvenka vzpomene časem na "staříka," který ji učil lásce...

nopresent
hodnocení

0x

A proč byste jí za to měl potěšit nějakým dárkem? Očekáváte snad i vy od ní nějaký dárek? Vy chcete sex, ona taky, tak jste si fifty fifty, nebo ne? Nebo se snad cítíte, že jste jí něco dlužen?

vilik*
hodnocení

0x
Vzhledem k rozmezí vašeho a jejího věku to asi láska nebude.
Takže peníze docela postačí.

zwiki*
hodnocení

0x

Nic bych ji nekupoval.Musí ji stačit něžný sex :)

uska*
hodnocení

0x

Málokterá dívčina v 15ti je panna, ale možná ta vaše ano a vy si chcete koupit její panenství? Tak to si nachystejte pořádný balík.

Myslím, že 40cátník by tohle nenapsal. Zase jeden znuděný dotaz. Ať žijí prázdniny, teď je téma převážně o sexu, v září bude matematika*plac*

hodnocení

0x

Když už jste tak sdílný dnes, buďte sdílný i zítra a napište, jaké to bylo. Jaký jste byl chlapák a jůra! *blee*

hodnocení

0x

Bože, nedá mně to, když mně bylo 15, tak 25letý kluk byl pro mě přestárlý, inu proti gustu žádný dišputát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]