Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Neberte tento dotaz jako nějakou další moji obvyiklou(dosaďte si to správné) provokaci. Co odpovíte na dotaz, ,,Jak se máš?,, . Já v poslední době říkám:? Jako ty ne, ale docela to jde nebo jinak dobrý. Že tím nemůžu nikoho nasírat? Co si o těhle dotazech myslíte? A odpovědích?
Ahoj Milane.
Jako jediný jsi tu zmínil tu klasickou věc, co doprovází náš stařecký život. Že občas více či méně pobolívá tělo. Ale, asi je to tak dobře. Říká se, že když ještě furt něco bolí, tak žijeme. Až to přestane bolet nás staré (57 let), budeme mrtví. A mrtvý prt ví. Občas si zobnu IBU IBU a jsem jako novej. Ať ti zdraví drží co nejlíp to jde. Ostatním samozřejmě taky. Ahoj.
Milý a hodný kolego, díky za práníčko.
Zrovna dneska dopoledne, pohoda, klídek, nic nebolí, přijel jsem od zákazníka ze stavby, a najednou nemůžu vystoupit z auta, nelze došlápnout na nohu, tak si dám sváču a kafe, a ono nic, stále bolí a pajdám.
Ale bolest se musí zahnat prací, takže odpoledne už zase skáču přes kaluže.
Fakt se mám skvěle.
Nedělám z toho vědu. Je to dotaz na který vlastně nikdo nečeká žádnou obsáhlou odpověď. Ve Francii je to dokonce společenská nutnost. Každý odpoví "dobře" a dál se baví už o něčem úplně jiném. Nebo dokonce začne klidně ihned nato vysvětlovat, že právě prodělal těžkou operaci. A vůbec nevadí, že před vteřinou řekl že se má dobře. Tady je ta otázka asi vnímána jinak a doslova. Mně když se někdo zeptá jak se mám, klidně řeknu že dobře a pak mluvím dál o něčem úplně jiném. Beru to jako pozdrav.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.