Nejste přihlášen/a.
Byla jsem nedávno na stavbě modro žluté a nebylo to ošklivé. Svatební kytice slunečnice a chrpa, svatebčané modrý kousek oděvu, nevěsta zrzka.
to aby pak bylo vše laděno do těch barev- jinak to bude jak papoušek ...já bych do toho nešla
Jak napsala Hahanaj. Na té fotce to vypadá dobře. Ale teď si představte hosty - hlavně ženy, v barevném oblečení. Bude to vypadat jako u kolotoče.
Ne
Tahle kombinace je totálně šílená !
Zdravím. Myslím, že by kombinace barev měla být taková, aby se líbila vám dvěma - snoubencům. Ale je dobré uvážit, co je na takové svatbě nejdůležitější. Já bych řekla, že nevěsta - vy. Určitě budete nádheně oblečená, perfektně nalíčená, bezvadně učesaná - prostě krásná. A tak byste měla po celou dobu obřadu i hostiny jako jediná zářit vy. A když si představíte, že máte v ruce kytici, která je na vašem obrázku, zářit bude kytice. U svatební tabule bude zářit ta řvavě oranžová v kontrastu s výraznou modrou a strhne na sebe veškerou pozornost. Druhý den po svatbě si každý řekne: byla to krása. Všechno vesele oranžově-modré...a jak vlastně vypadala nevěsta? Asi by bylo vhodnější zvolit sváteční svělou barvu, spíš v nádechu a 2 odstíny - tón v tónu. A to takové, které by doplnily vás. Barvu vašich vlasů, očí, líčení. Vy byste měla být nejvýraznější, váš partner by měl být s vámi sladěn a doplňovat vás a to všechno ostatní doplňovat vás dva. Ať jste spolu šťastní Ida
Ne
Dobrý den, mám jenom poznámku. Tuto kombinaci barev je vhodné využít při svatební hostině a tím si regulovat částku na výsledné faktuře za hostinu. Oranžová barva zvyšuje chuť k jídlu a modrá barva ji naopak snižuje. Takže, více oranžové = dražší hostina (hosté budou jíst "jak na svatbě") a více modré = levnější hostina (hosté se budou v jídle "nimrat"). Uvažujte i ekonomicky a více viz odkaz. Zdravím!
P.S. Nemusíte to brát tak vážně, ale hlavně na tu oranžovou si dejte větší pozor .
Jo, chtělo by to alespoň modré ubrusy a jako hlavní chod kapra na modro
Ne
Pokud je nevěsta členka ČSSD a ženich ODS /modrý pták/ a nebo naopak, může to tak být. Tyto 2 barvy k sobě mi ale připadají dosti křiklavé, tvrdé.
Syn měl o svatbě laděné vše do zelené a bílé. Jedna barva souvisela s příjmením, druhá doplňovala. Světle zelené oznámení, světle zelený svatební dort s bílými ozdobami. Výzdoba sálu také - světle zelená a bílá. Bylo to pěkné, jemné.
Pokud máte rádi oranžovou a modrou, hodila bych si korunou, kterou z nich. Vítěznou barvu bych doplnila tou bílou. Je univerzální, nikoho neurazí. Proč ne?
Aby to nakonec nevypadalo, jako když se žení cirkus. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.