Hledej kočku Od: minda ®
02.08.16 11:29 odpovědí: 27 změna: 03.08.16 09:37 přeji všem krásný den - na tuto hádanku jsem před chvílí narazila na netu, tak se chci podělit... hledejte...
27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Dobrý den, snad jsem ji našel - dívá se do foťáku a má "bílo" okolo tlamy? Zdravím!
doplněno 02.08.16 12:27: Jinou kočku jsem nenašel (jen tu, která kočkou není), ale za jedním stromem jsem našel hajného .
doplněno 02.08.16 17:20: Nyní už tu kočku také vídím, ale bez nápovědy zde bych to nedal. Já jsem viděl první to kotě jako @ cesmina .
taky zdravím - to nebude ono... hledejte dál... a kdyžtak to ostatním neprozraďte
0 x
POZOR, obsahuje SPOJLER
Tak to je dobrý, skutečně tam je! Chce to hledat dřevo s hlavou v horní půlce uprostřed
to není dřevo... to je ta kočka...
0 x
Je to upravované, s takými hádankami sa nehrám. Nie je to fair play.
0 x
Jelikož jsem dodnes ještě nespočítala nohy koček v hádance co sem někdo dal dříve, ani tu vaši kočku jsem nenašla, nápověda mi nestačila, buď jsem slepá nebo blbá.
0 x
To je spíš kotě... a kouká do objektivu.
nekouká a není to kotě
0 x
0 x
0 x
Kočku jsem objevila.A také něco co připomíná malého králíčka či nějakého hlodavce.Nalevo u pravé hromady mezi kusem větve před prknem.
Myslíte mezi tím plotem? Taky tam vidím "nějaké další" zvířátko
Tak já myslela ještě jiné, připadá mi to jako srna a je v poslední vrchní mezeře ohrady
0 x
Já vidím dvě Váš avatar a tu podřimující zrzku
spící zrzka, jooo - můj avatar je pro ty, co zrzku nenašli...
a cesmíno, králíčka zas nevidím já...
0 x
ja vidim dvě. ta menší je asi dřevo ale připomíná mi to malou hlavičku kočky
ta ležící spící vlevo nahoře je ona... gratuluji všem, kdo uhodli...
V tom malým červeným nic moc nevidím, respektive nemám představivost. Tady máte ještě jedno zvíře. Mne to připomoná lvíče
Tak já si přidám půl psí hlavy
To je faaajna hádanka! Děkuji, vidím ji a ukládám si obrázek pro kluky, vnoučky!
Zatím co hledáme různá zvířátka tak detailně koukám, že vylezla myš (šipka) a pozoruje nás jak fantazírujem.
Vážení jen houšť s těmi kroužky, já totiž nevidím nic ani v nich. Tak to budu asi úplně blbá, že?
Liduš, koukněte k "jofa" ten největší oválný, červený "kruh" skrývá kočku ležící a spící na drvenech...
Dobrý den, při troše fantazie tam kočku uvidíte. Vpravo má hlavu a směrem vlevo leží na boku. Závěrem jsou i dvě nožky. Zdravím!
P.S. pro "lidus".
doplněno 02.08.16 17:45: lidus - jo, je zrzavá a natažená (jak kšandy). Optimisté si myslí, že hezky spinká, ale možná je ztuhlá .
Díky PT a Benovi, jsem svému mozku vysvětlila, že tam kočka opravdu je a na Benově zvětšenině ji dokonce vidím.
culdabulda1*
03.08.16 09:37
0 x
není to toto? - no teď jsem koukla na příspěvek od "bena" - samozřejmě má pravdu, jsem to trdlo !
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.