Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastřihovač vlasů z Lidlu - kupovat či ne?

Od: sejny* odpovědí: 3 změna:

Máte někdo tento nebo podobný zastřihovač vlasů z Lidlu?

lidl.cz/...

Dokáže ostříhat i při délce třeba těch 30 mm? Již jsem nedávno koupil jiný typ jiné značky a byla to hrůza - vlasy vůbec nebral.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x
Striha v pohode.

duha*
hodnocení

0x

už ho mám tři roky a jede v pohode vyčistit a promazat nic jiného nepotřebuje a střihá perfektně

hodnocení

0x

Samozřejmě že stříhá "v pohodě" pro toho kdo nevyzkouší a nepozná nic lepšího.Je to jako s autem atd.

Já bych ten strojek nechtěl.Měl jsem ho a hned zase vrátil.Mám starého Philipse cca 6-7 let cca za 1800,- a to je uplne jiná liga.Manželka mi chtěla udělat radost že ten můj už mám dlouho že mi koupí nový právě v lidlu.Tak jsem ho jednou vyzkoušel a za 3 minuty šel zpět do krabice.Jednoduše řečeno s tím philipsem nesrovnatelné.Ten z Lidlu jsem měl pocit že nestříhá ale kouše a trhá.Ten philipsácký jede jak mašina...

Neřešte rozdíl 1300,- je to věc kterou si nekupujete na tyden.

Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]