Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, me jméno je Lukáš a mám doma potíže s rodiči jsem na nástavbovém studii ale přemýšlím o jeho prozatimní ukončení . Ale nevím co dál dělat rodiče mi nepomohou škola mě už nebaví mám dlouho letý vztah a chci se osamostatnit chci jít do práce ale nevím co a jak mám udělat správně abych se vyhnul dluhům za sociální a zdravotní . Mohl by mi někdo poradit na jaký úřad a kde co mám ským řešit? a jak to funguju když bych si chtěl najít práci? nehodlám být na nějakých podporách chci normálně plnohodnotně pracovat ale nechci spadnout do dluhů .
Předem mockrát děkuji.
Do dluhů spadneš pouze pokud si je uděláš a práci za tebe nikdo hledat nebude, tu si musíš najít sám. Hledej práci a až ji najdeš tak teprve ukonči školu, tím ti nevznikne dluh vůči státu. A pak už je to jen o tvé pracovitosti a snažení, už za tebe nikdo nic dělat a ani řešit nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.