Pamatuji jak se říkávalo co znamená, že bude pršet alo to není na vás, :Když svině ryjou tak bude pršet. A tet nějaká svě poslala triskáče lítat aby pršelo taky.
Jen tak mimo souěž - kde lítají tryskáče?Rád bych nějaký viděl!Zatím jsem tento typ letadla viděln jen na obrázku.Jinak teda bëžně vįdám jen vrtulová,popřípadě turbovrtulová ale v drtivé většině pak jen proudová.Jinak norma pro voj.stįhací v míru byla a je pro nadzvukovou rychlost od 3000 m výše!V menší jen podzvukově=pod 1mach
Nad námi nedávno letěl českej tryskáč Albatros nebo Delfín,159vítka nebo jak se to jmenuje. Ve dvojce. Gripena jsem na obloze ještě nezahlídl. Gripena vlastně ano, je to blbej typ turbínového autobusu na plyn. Snad takový nejsou ty JAS 39.
Dobrý den, ano. Gripeny létají (asi) vždy ve dvojici. Jeden je více v popředí a po jeho boku je ten druhý mírně pozadu. Létají docela nízko a "pomalu" - úžasný pohled. Zdravím!
doplněno 30.07.16 22:24:
cicko - díky za vysvětlení. Já jsem si dosud myslel, že první letoun je vodič a druhý pilotuje slepec .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.