Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rady e-shop

Od: kalaba odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím vás prozradí mi někdo na rovinu kolik čistého se dá vydělat průměrným e-shopem nemám na mysly alza atd. Myslím nějaký menší domácí pro mě a manželku co prodáva např. kosmetiku, sportovní výživu, nebo tak něco. Nemám žádného známého co tohle provozuje tak prosím o radu. Klidně mi napište na mail samsung6100@seznam.cz Moc všem děkuji za jakoukoliv radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Možná se pletu, ale podle mě (skoro) nic. Eshop si obvykle (co znám) zakládají prodejci (majitelé kamenného obchodu), kteří už mají docela obrat, aby se jim ještě zvýšil. Ale založit jen tak eshop z ničeho, to nebude konkurenceschopné. Jednak o vás nikdo nebude vědět a kdo vás najde, pro toho nebudete důvěryhodní (protože jste jako obchod bez historie), a hlavně jako malý odběratel budete mít vysoké ceny (už nákupní) a malý sortiment, případně větší sortiment ale dlouhé dodací lhůty (když budete nabízet zboží svých dodavatelů, které teprve po objednávce koupíte a prodáte).

Teď ještě koukám: manželka už něco prodává, nebo ještě ne? To je v dotazu nejasně zmíněné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]