Nejste přihlášen/a.
https://www.novinky.cz/domaci/410313-svatba-v-klatovech-skoncila-sokem-zenich-rekl-ne.html
No... ikdyž já to se svou tchýní vlastně vyhrál. Dokonce i při rozvodu stála na mé straně.
Stýkáme se stále. Já říkám... "rozvedl jsem se s manželkou, ne s tchýní".
Je to úžasná ženská a jako kuchařka je excelentní.! Je slovenka a dnes má svátek.!
Její halušky s bryndzou jsou úžasné. A nejen to.
Ta, kdyby mě denně krmila, tak mám dnes dva metráky...
Z nějakého důvodu tady ta možnost je, tedy dvě možnosti ANO, NE. Kdyby byla pouze jedna možnost, nemělo by to význam.
Přesné pozadí rozhodnutí ženicha člověk neví a může to být ledacos. Osobně bych tuto možnost volil jedině v případě zjištění nevěry nevěsty v posledních hodinách či dnech. Pokud si to rozmyslel z celkové nespokojenosti dlouhodobé, tak může být nevěsta jen ráda. Takové překvapovačky či nápady, by mohla prožívat v manželství častěji.
Vyvstaly mi obrázky z amerických filmů, kdy to, na poslední chvíli, nevěsta šíííleně prožívá. Má krizi, váhá, protože si není jistá, protože ví jak to bude obtížné. V sakristii nebo v pokoji drahého hotelu ji utěšuje postupně celá rodina. Kněz i hosté čekají. Nakonec se odhodlá a podpírána otcem dokráčí k oltáři. Někdy taky ne. Někdy zdrhne. Dokonce až od oltáře. Všechno je to podbarveno dojemnou hudbou. Slzíme při chroupání chipsů, nad dojemnými okamžiky. Ale když to udělá mužský, to je jiná! Možná, že tam nehrála ta správná muzika a že ho nepřemlouvala postupně celá rodina. A taky možná, že za nim do té doby stál někdo s pistolí v zádech. A do kostela zbraně nesmí, tak se ženich pochlapil.
Nevim, zda se to urcite stalo, ale normalni chlap by to neudelal, snad jako zlomyslnou schvalnost nejaky nemocny exhibicionista, jen by me zajimalo, kdyby to nekdo z rodiny dal k soudu kvuli zaplaceni vsech nakladu, jak by to asi dopadlo
Co bych na to řekla? No že ženich byl tedy ale "vůl", nechť mi admin promine tak silné slovo. Ale jinak se to nazvat nedá. Jestliže si nevěstu brát nechtěl, tak to mohl říci večer nebo ráno před obřadem a nenechat to dojít tak daleko. Takto to vypadá jako buď jako pomsta, nebo jako akt absolutně nezralého člověka.
Zdravím. V příspěvku je zdůrazněno, že to byl mladý pár a všichni svatebčané slušní lidé. Na mně to dělá dojem, že ten mladý ženich byl do svatby vmanipulován. Zda jen nevěstou a nebo její matkou, či oběma...? Těžko říct. Manipulace se ještě podařila, ale když měl odpovědět, zda DOBROVOLNĚ vstupuje do manželství, řekl popravdě, že ne. (Možná by stačilo zeptat se oddávajícího, do kdy to potřebuje vědět, získal by čas). Zřejmě nejen svatebčané, ale i ženich byl slušný, pravdomluvný hoch. Ida
V té diskusi k oné události, popsané na výše uváděném serveru padl celkem brzy komentář někoho z Klatov (je tam již přes 370 reakcí, tak to neumím vyhledat, třeba to tam najde někdo jiný) - v kostce řečeno uváděl, že šlo o sázku o 100 tisíc Kč a že za to bude svatba za týden (či 14 dní - tak nějak) a že ještě hodně peněz zbyde. Tak těžko říci, zda měl pisatel pravdu, ale tam píší lidé pod svým (snad) pravým jménem a jak jsem psala, jako město tam měl ty Klatovy... tak mě přišlo, že by mohl mít pravdu...jinak by to byl asi dost podivín.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.