Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Mám dotaz zakoupila jsem si zubní kartáček Oral B 6000. Ale nevím jak nastavit Bluetooth. A spárovat s mobilem Mám sice mobil android Asus ale nevím jestli to také podporuje nebo je to jen pro Smarphouny. V manuálu jsem nic nenašla. Asi se zeptám blbě jestli je potřeba mít aktivovaný internet v mobilu.Ten nemám aktivní. Tak jestli by mi někdo poradil co a kde stáhnout a přesný postup. Jsem na tyto věci antitalent. Prosím tedy jak to tedy mám provést aby to fungovalo? Nebo to pro můj android není? Předem díky za pomoc Karkula.
Aplikaci je možné si stáhnout pro Android i Apple. Do vyhledávání zadejte Oral-B App - k dispozici je v českém jazyce.
Po nainstalování zapněte kartáček a zároveň si nezapomeňte zapnout bluetooth ve vašem mobilu či tabletu. Přístroje se automaticky vyhledají a propojí.
Děsím se okamžiku, kdy se mi automaticky spáruje s mobilem toaletní papír.
Karkulo, to vybavení Bluetoothem je docela určitě navíc. Podle mně můžeš ten kartáček normálně používat, nic Ti v tom nebrání, a přitom zjišťovat to, co píše rádce shora. Na funkci kartáčku to určitě vliv mít nebude, to by si výrobce opravdu hodně omezil odbyt tohoto výrobku. Btw, papírový návod k použití tam není? To je prece povinné vybavení každého zboží, dočteš se tam mnoho zajímavého .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.