Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš charakter

Od: susenka odpovědí: 27 změna:

Jak byste se každý charakterizoval,popravdě napište,pokud si budete vymýšlet,tak radši nepište,děkuji

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já sem tvrdohlavej když si usmyslim ,že to pude tak to pude
Taky rád pomúžu až mi ta moje říká že bych se měl naučit říkat ne *smich*

hodnocení

0x

Já jsem typický blíženec - dva v jednom. Normálně jse tzv. hodná holka a ráda pomůžu, ale když se rozčílím, tak to stojí za to. Taky si myslím, že kdyby byla fakt nějaká krizová situace, tak i někoho zabiju v afektu.

hodnocení

0x

Ahojky, výrazně se u mě projevuje linie Střelce.Mám silné kamarádské sklony, což by na venek mohlo působit jako promioskuita,léčitelské sklony,citlivost až přecitlivělost, umělecké sklony. Ironická, někdy až nepříjemně. Láska k umění a k přírodě, fakt neke...;)

Maky, já se k vám, s dovolením, přidám. Střelec jako vyšitý! Všechno co píšete, na mně sedí! Jen léčitel nejsem, ale o nemocech vím hodně. A taky upřímnost je tak velká, že to hraničí s bezcitností. Musím se hlídat. Navíc ještě netrpělivost, až zbrklost, je mým osudem.:-D Ale spolehlivost a snaha pomoci, prospět. Až taková, že se dá zaměnit za vlezlost. Také si to musím hlídat!

venkov4ever*
hodnocení

0x

Nudný žvanil s šarmem rektálního varixu, zahlcený vesměs neužitečnými encyklopedickými znalostmi. Misantrop a milovník přírody, fanatický odpůrce davů a libovolného kraválu. Pose®outka a aktivní vyznavač vlastního úsloví "je-li vyhnutí, vyhni se". *slunce*

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, škoda, že jste nezačala s charakteristikou Vy - očekávám ji. Jinak použiji větu pana Nárožného: "Lidé si o mě často myslí, že jsem nudný, cholerický suchar, ale až když mě poznají blíže, tak zjistí, že je to pravda." Zdravím!

doplněno 27.07.16 10:24:

maky - no, už to není ono jako v mladším věku. Ovšem, já jsem cholerik pouze na vlastní nešikovnost.

Tedy, když potřebuji něco udělat, vím jak to udělat, ale ono se to nechce podařit. To jsem potom schopen vynadat sprostě i sám sobě .

bene *smich* vy jeden choleriku...jak se to projevuje? fakt někdy vydíte rudě? :-D bych to do vás neřekla *ua*

doplněno 27.07.16 10:17:

oprava: vidíte?

bene, ale to fakt nedělejte, nenadávejte si nikdy...opravdu to nedělejte ;)

hm*

> Tedy, když potřebuji něco udělat, ..., ale ono se to nechce podařit. To jsem potom schopen vynadat sprostě i sám sobě.

To jsi teda slabej. Čekal bych něco jako "To jsem pak schopnej to rozmlátit, rozsekat a zadupat do země." A ty jen nadáváš a navíc ještě jen sobě! :)

ben®

Dobrý den, no, to je právě tím věkem, kdy člověk zjistí, že nemá význam něco rozbíjet a ničit.

Prostě, jak už jsem psal - už to není ono, ale bylo to fajn . Zdravím!

doplněno 27.07.16 11:14:

jitkak - Váš dojem je správný, protože já jsem suchar se smyslem pro humor a nadhled .

jitkak*

Zdravím Bene!

Právě z Vašich příspěvků mi nepřipadáte nudný, cholerický suchar...ba naopak ;)

maara*
hodnocení

0x

Já se řídím tím starým dobrým .. když nejde o život tak jde o hov.. o nic

maara tak to se řídíte móóóc dobře, je to osvědčené úsloví *tanec*

patronka*
hodnocení

0x

Co kdybys nejprve zkusila pravdivě charakterizovat sama sebe? Nejsi náhodou bývalá @paspulka, @hancule, @kaca...?

doplněno 28.07.16 08:30:

Díky Hejkale, dost se mi ulevilo. Typ dotazu tomu dost napovídal... :)

výtka
Upozornění od sys hejkal 28. 07. 2016 05:30:06
Není
vilik*
Není. Tahle má ráda sušenky.
Abych odpověděl; Co je komu do toho?
susenka
hodnocení

Všechny vaše odpovědi jsou hezké a u některých se usmívám jak jsou vtipné.Vilik ano máte pravdu,co je komu do toho,jen mě to prostě zajímá,ale nemusíte odpovídat,jinak ano správně,mám ráda susenky,už jsem to i tady psala,je vidět že máte postřeh. Jinak nejsem žadná káča či hancule atd,ani nevím kdo to je a co vám udělali. Jinak bene,jsem ve znamení Váhy,což jsem váhavý člověk a je pro mě někdy dost dilema se rozhodnout mezi dvouma věcima,jinak jsem upřimný člověk,mám ráda někdy samotu,abych mohla přemýšlet co jsem v životě udělala dobře nebo špatně,takovej trochu filozof.

susenka
hodnocení

maky,a jaké máte léčitelské sklony?

ben®

Dobrý den, díky za odpověď a vlastní charakteristiku. Také jsem zrozen ve znamení Vah, tak mám pro Vás pochopení. Ovšem, já si nestěžuji - to většinou jiní . Zdravím!

72mona3*
hodnocení

0x
Jsem dočasný flegmatik a introvert ve vývinu. Nesnáším překvapení, nátlak, jakýkoliv extremismus a pitomce, co sežrali všechnu moudrost světa. M.

hodnocení

0x

Jsem štír a když jsem jednou četla svoji charakteristiku v souvislosti štír-drak, bylo to žalovatelné hned z několika paragrafů. Já se v tom vůbec nepoznávala, ale manžel mi ty příšernosti radostně odsouhlasil. Asi mě už nemiluje...

hodnocení

0x

Já nezapřu býka, ráda se hrabu v zemi, zpívám, hraju na kytaru, naučila jsem se pracně trpělivosti, jsem přátelská, mám ráda humor, ale umím se i ,vyjímečně, rozčílit téměř k smrti, pak rychle vychladnu. Nesnáším hlupáky, samožrouty a bezcharakterní lidi. Vyžaduji spolehlivost. Mám ráda společnost i samotu, potřebuju k životu kreativitu a svobodu v tom, co si jak a kdy dělám. Mám ráda bezkonfliktní vztahy a asi jsem obětavá. Hrozně ráda jsem někomu prospěšná. Ráda vím o plánech dopředu, své plány dotahuji do konce. Dokážu se křivdou užírat i týden.

hodnocení

0x

zdravím všechny :) ...zajímavý rys, co jsem na sobě postřehla, je, že největší výkony podávám v době nouze - když je zle, všechno zvládnu, zařídím, uklidním ostatní a dokážu tak fungovat i dlouhodobě... a taky, mám ráda samotu, ale jen dobrovolnou, k životu a aktivitám potřebuji parťáka, jinak mě nic nebaví... :)

doplněno 28.07.16 08:22:

jo, blešík, to mám taky - dovedu se týden "užírat" tím, že jsem nestihla zareagovat (nejsem pohotová) když mě někdo napadne nebo ukřivdí - v duchu doplňuji dialog, jak měl vypadat a co jsem všechno měla říct a neřekla - no děs... a pak, když toho člověka potkám, mám pocit, že jsme si to "vyříkali" *bzum*

Já ten pocit vyříkání nemám, ale už se přestanu " psychicky sama dusit". Když mně někdo zraní, ztratím řeč, i když jinak jsem velmi pohotová a výřečná. Ale máme to skoro stejné.

susenka
hodnocení

blešíčku když to tak čtu,tak máme podobné rysy v určitých směrech,ale u vás čtu že jste býk a já jsem váhy,je možné že by se některá znamení tolik shodovali? Třeba mám kamarádku,je ve stejnem dni narozena jako já,tudíž má stejné znamení,ale povahu máme jinou,v čem to teda je?Může to byt odlišné třeba jen hodinama?

vilik*
Není. Horoskopy jsou psány tak všeobecně, že se v tom najde každý. A slepě věří, protože každý chce znát budoucnost.
Někdy se najde skeptik, takže šarlatáni vymysleli ascendenty, domy a jiné oblbováky.
Uvědomte si, že od vzniku prvního horoskopu se pozice Země vůči ostatním vesmírným tělesům posunula nejmíň o 2 znamení, navíc byly objeveny nové planety i celé galaxie, ale dál nejen váhy věří, že jsou váhy, i když jsou vlastně něco úplně jiného.
Číňani zase mají horoskop po ročních cyklech a nikoho nepřekvapuje, že lidé ve znamení kozy mají celých 12 měsíců stejné vlastnosti, zato krysa či vepř narozené v jiné roky mají jiné.
A jsou i další zaručené pravdy. Indiánský, keltský, některé po týdnech či dnech a všechny zaručeně pravdivé.
Takže už víte, jaký jsem. Hledám si informace, než něco slepě odkývu a jsem spíš skeptik.
iveta*

Klobouk dolů*andel*...takových lidí,co dokáží být v nesnázích druhým oporou,je jako šafránu...

eulalie*
hodnocení

0x

Co se znamení týká, tak to moje se na mně vůbec nehodí. Jsem introvert a nevyhledávám velkou společnost. Tudíž jsem k horoskopům docela skeptická. Život mě naučil, že jedinou pomocnou ruku, najdu na konci svého ramene. Jsem dost kreativní a ke zvládnutí toho, co bych všechno chtěla dělat, bych potřebovala, aby měl den alespoň 36 hodin. A protože tomu tak není, je spousta mých nápadů zatím v přihrádce "maňana".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]