Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letistni kontrola

Od: matlysek* odpovědí: 19 změna:
Zdravim,mel bych otazecku.Pred tydnem jsme leteli na dovolenou z vidne a pri letistni kontrole me delali zkousku nejakym kovovym prouzkem (otiraly mi ho o ruku tricko i kalhoty u pasu).Nevite o co jde?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

mohla by to být kontrola na přítomnost trhavin

matlysek*
hodnocení

nj,ale proc to delali jen chlapum...
doplněno 25.07.16 10:36: tak mate pravdu,jsem nevedel co to je tudiz kde hledat a kdyz sem dal do google vasi odpoved naslo me to primo viena airport.Dik
majsterjoe*

A dělali to jen chlapum? Treba meli prave podezreni.

Kazdopádně ta detekce:

Vlastní kontrola probíhá tak, že bezpečnostní pracovník nejprve získá stěrem ze zavazadla, z oděvu či povrchu těla cestujícího kontrolní vzorek a ten následně vloží do zařízení k prověření možné kontaminace výbušným materiálem.

doplněno 25.07.16 10:45:

ve volné diskuzi hodnotit nelze. Ničemu to ale nevadí, ne? Málo kdo je tu pro získávání bodů. Nebo naopak? :-D

matlysek*
hodnocení

jo tak to nevim jestli jen chlapum ,ale co sem se dival tak me to delali i ve spanelsku pri ceste zpet a znamemu jen pri ceste zpet ze spanelska... jinak rikate ,tak to delali

tady uz nejdou hodnotit odpovedi?dlouho jsem tu nebyl...

doplněno 25.07.16 10:44:

u zenskych jsem nevidel

atreus*

jen ve volne diskusi nejdou hodnotit odpovedi

matlysek*
25.07.16 10:48
hodnocení

nechapu

nejsem si jistá...pokud si vzpomínám, ženy a muži jdou odděleně na tuhle kontrolu

matlysek*
hodnocení

no me to delali za branou,ale me zenske nic... nic asi vypadam jako terorista

majsterjoe*

Tak pokud si měl na hlavě turban, tak to i chápu.

matlysek*
hodnocení

nemel jsem nic,jenom zenska me zabalila vodu do baglu a zapomela me ti rict tak sem to pred nima musel vypit a pak ten pasek...

a vevspanelsku problem nebyl a taky...

Co nechápete? Ve všech rubrikách registrovaní rádci mohou hodnotit odpovědi, jen v rubrice "volná diskuse" (což je právě tahle) to nejde. Tak to bylo vždycky (aspoň co já pamatuju).

matlysek*
hodnocení

omlouvam se nevsiml jsem si ze jsem ve volne diskuzi moje chyba uz chapu...

matlysek*
hodnocení

no me to je jedno,ale nekomu to treba pomuze

ženy obvykle nepřenášejí trhaviny.

...a to Vám řekl kdo?

miloslav*
hodnocení

0x

Jelikož jsem pracoval v tomto oboru,byl to pravdepodobne detektor kovu nebo stírací proužek do analyzátoru výbušnin

nebo drog

miloslav:

opravdu jsi dělal v oboru? *smich*

Detektor kovů vypadá opravdu hodně jinak, tím proužkem se berou vzorky detektoru na odhalení všeho "střelného" od výbušnin po stopy střelného prachu. Půjdeš si zastříet na střelnici a odhalí tě to. Na drogy se používají cvičení psi, nic spolehlivějšího zatím není.

hodnocení

0x

stirali nas takhle na letisty v Keflaviku a pry to bylo na drogy, zeny i muze nahodile

ekr®
hodnocení

0x

V Květnu jsme letěli větší skupinka (9 lidí ) z Prahy do Lisabonu šli jsme společně přes odbavení, byli jsme i celkem hluční už jsme měli něco upito jeli jsme brzo ráno vlakem z Ovy a měli jsme sebou slivovičku, kterou jsme museli samozřejmě že skonzumovat před odletem :) a taky nás otírali, 3 ženské a jednoho chlapa na předloktí a v pase, nebylo mi líno se zeptat o co de a proč jen někdo.Bylo mi řečeno že je to namátkové a je to test na drogy.Ještě že né na alkohol :) ,jako mně zajímá si dát pár šlukú travky to mně jako nepustí, by mně asi piclo, měli jsme zaplacený eurovíkend za dvacku na osobu a někdo by jako kvůli tomu neodjel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]