Nejste přihlášen/a.
Hezký večer . Stalo se vám někdy, že jste koupili galia meloun a on smrděl po ředidle? Před chvilkou jsme si ho doma rozkrojili a to je smrad, jak když do něj někdo nalil lahev ředidla.
Dobrý den, u některých potravin není důležité, jak voní či smrdí, ale jak chutnají .
Ochutnejte a třeba si pochutnáte. Jinak, já melouny nejím vůbec (jsou hnusné). Zdravím!
No, já právě melouny nejím vůbec, tak jsem jen nevěděl, zda jste i ochutnala.
Jednou se mi to stalo taky (několik let zpátky) a vyhodila jsem ho, nemohla jsem to pochopit, ten zápach by velmi intenzivní. Jenže dnes jsem snědla jeden, (po letech) koupený buď v Lidlu nebo Kauflandu a byl senzační, přesně akorát. Je pravda, že tyhle melouny mají opravdu velmi intenzivní vůni, samozřejmě i nerozkrojené. Jestli jste v tom cítila něco nezdravého, vezměte to a jděte tam, pochybuji, že by se urazili. Pak napište...
tiffany. Já je znám ty melouny. Tohle fakt bylo, jak když v každém melounu je deci ředidla. No, vrátit jsem je nešla, páč jsme večer odjížděli na dva dny pryč. Možná by se dali použít coby plašiče na kuny na půdě, jak smrděly
Od čtvrtka do neděle jsem byla na baráku "u rodičů", téměř sama, jen se strašným puchem. Nejdřív jsem vynesla koš, ale v koši ten zápach nebyl. Druhý den jsem vymyla kočce misky, ale to taky nebylo ono. Hledala jsem tedy, jestli kočka někde neudělala hromádku - ráda chodí za linku nebo obyvákovou stěnu. Nic. Vyměnila jsem utěrky (babi bývá nepořádná), dala hadr do sava, zkoumala fleky na koberci. No a on to byl ten proklatý meloun! Jen to tedy nebylo ředidlo, spíš taková směs shnilého jídla, výkalů a zkyslého mléka
Jo a taky nebylo třeba ho rozkrajovat, smrděl i sám od sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.