Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Galia meloun

Od: sebod* odpovědí: 10 změna:

Hezký večer . Stalo se vám někdy, že jste koupili galia meloun a on smrděl po ředidle? Před chvilkou jsme si ho doma rozkrojili a to je smrad, jak když do něj někdo nalil lahev ředidla.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, u některých potravin není důležité, jak voní či smrdí, ale jak chutnají .

Ochutnejte a třeba si pochutnáte. Jinak, já melouny nejím vůbec (jsou hnusné). Zdravím!

doplněno 25.07.16 08:58:

No, já právě melouny nejím vůbec, tak jsem jen nevěděl, zda jste i ochutnala.

sebod*
hodnocení

Bene. Já vím, jak tyhle melouny chutnají - výborně. Ale aby takhle hrozně smrděly se mi nikdy nestalo.

bublanina*
hodnocení

0x

Ano, i ten můj měl nějakou podobnou příchuť, byl koupený v Lidlu.

sebod*
hodnocení

jojo, bublanino. I já je koupila v Lídlu. Tak asi to byla nějaká speciální dodávka *smich*

Dobře ošetřená dodávka. Začíná kvasit.

tiffany*
hodnocení

0x

Jednou se mi to stalo taky (několik let zpátky) a vyhodila jsem ho, nemohla jsem to pochopit, ten zápach by velmi intenzivní. Jenže dnes jsem snědla jeden, (po letech) koupený buď v Lidlu nebo Kauflandu a byl senzační, přesně akorát. Je pravda, že tyhle melouny mají opravdu velmi intenzivní vůni, samozřejmě i nerozkrojené. Jestli jste v tom cítila něco nezdravého, vezměte to a jděte tam, pochybuji, že by se urazili. Pak napište...

sebod*
hodnocení

tiffany. Já je znám ty melouny. Tohle fakt bylo, jak když v každém melounu je deci ředidla. No, vrátit jsem je nešla, páč jsme večer odjížděli na dva dny pryč. Možná by se dali použít coby plašiče na kuny na půdě, jak smrděly *smich*

Od čtvrtka do neděle jsem byla na baráku "u rodičů", téměř sama, jen se strašným puchem. Nejdřív jsem vynesla koš, ale v koši ten zápach nebyl. Druhý den jsem vymyla kočce misky, ale to taky nebylo ono. Hledala jsem tedy, jestli kočka někde neudělala hromádku - ráda chodí za linku nebo obyvákovou stěnu. Nic. Vyměnila jsem utěrky (babi bývá nepořádná), dala hadr do sava, zkoumala fleky na koberci. No a on to byl ten proklatý meloun! Jen to tedy nebylo ředidlo, spíš taková směs shnilého jídla, výkalů a zkyslého mléka *blee*

doplněno 01.08.16 14:00:

Jo a taky nebylo třeba ho rozkrajovat, smrděl i sám od sebe.

tiffany*

Sebod, pravda, kuny by možná zbledly *blee*... mezitím jsem pokusně snědla další, tentokrát by mírně nazelenalý (dobře hádáte, byl ve slevě), nebyl tak úžasně sladký, ale dobrý byl. Melouny já totiž strašně ráda, tak musím využít sezónu, dokud trvá...

iveta*
hodnocení

0x

Dobrý večer,já melouny miluji a nikdy se mi nestalo,že by byly takhle cítit. Podle toho,jak smrděl,bych řekla,že už hodně kvasil.A možná dokonce už hnil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]