Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí vám podvodníci zde?

Od: lidus* odpovědí: 33 změna:

Vážení rádcové, nevím jak ostatní ale já jsem tu sama za sebe, nemám potřebu lhát a vymýšlet si, odpovídat sama sobě, založit si několik nicků. Vadí to jen mě nebo to vadí i vám? Vědomě porušuji pravidla, když např. nick vyčůránek s dotazem jak vyždímat stát, pošlu do práce, prostě si neodpustím na některé dotazy napsat co si myslím, spoustu toho jen přečtu a raděj nepíši nic jelikož to už by mi admin dávno zakázal přístup. Dík za váš názor. L

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vycuranek
hodnocení

0x
Vazena pani, nevim, cim Vas muj dotaz inspiroval k tomuto dotazu... Tak jako Vy mate prehled, na co vse mate pri svem ID narok, tak ja chci mit ten samy. Ja a moje nastavajici manzelka jsme slusni a pracujici lide. Jsem podvodnik? Proc? Misto rady me posilate delat a nebrecet, i kdyz o mem zivote vite s prominutim h...o. Asi zapominate, ze z mych odpracovanych dani, mate alespon neco... Mejte se a omlouvam se ze se chci o moji manzelku a mimco postarat..
lidus*
hodnocení

Omlouvám se vyčuránku, vás jsem si prostě bezprostředně zapamatovala, jak jsem řekla, mit jiný nick a položit dotaz jinak i já bych reagovala jinak. Mnohem víc mi vadí ti, co nemají co dělat, založí několik nicků, pokládají nesmyslné dotazy např. ¨snědla jsem 9 ibalginů, černý hřebec, 15ti letý vet...

joudic*

jinak k tomu ibalginu... snedl jsem 12/den (co 2h jeden) 3 dny za sebou a ziju ;)

dafina*

joudicu, nic ve zlém, ale při Vašem pevném zdraví, kdy sníte 3 dny za sebou tolik Ibalginů denně, bez následků, byl tedy vůbec nějaký důvod ho brát? Já snědla jednou něco podobného - brufen, kvůli zubu, jen jednu tabletku a další 2 dny mě pořád bolel žaludek. Ani žaludek Vás tedy nebolel? Obdivuhodné...opravdu, nedělám si legraci, tyto léky jsou docela drastické.

doplněno 25.07.16 09:35:

babkazov® Datum: včera 16:40

I já Ti přeji krásné léto. Rozhodla jsem se lidem tykat, jak je tu zvykem, takže...budu už lidem jen tykat, pokud se nespletu, doufám.

pohanka*

Musím po pravdě napsat, že ,,vycuranka,, jsem pochopila, jak to myslí. Tudíž, že je to vše /projev/ nadsázka, že se zajímá o vše v mezích zákona. A jak píšete, právě že dost nešťastná, ne každý takovou hozenou rukavici pochopí.

Zároveň si ,,vycuranku,, ale myslím, že jste s manželkou dost inteligentní, abyste měl o všem, o všech úlevách nějaké povědomí, a to co byste potřeboval doplnit, na internetu že si zjistíte. Víte proč si to myslím? Protože píšete, že vyděláváte slušné peníze. A kdo jiný, než šikovný, inteligentní člověk /pár/ dokáže získat pěkně ohodnocené pracovní místo a hlavně si ho udržet. Protože něco musíte umět, znát a ty znalosti používat.

Takže možná Vaše otázka bylo zbytečné víření vody a provokace, ironie. Myslím, že toho od státu není moc, co byste mohli získat navíc, o čem nemáte ponětí.

Já Vám jenom přeji, abyste byli všichni zdraví, to je to největší bohatství, a aby Vaše děťátko vyrůstalo v klidu a bezpečí, v míru.

V dnešní době, kdy se to všude mele, jeden závidí druhému, každý chce druhého využít, neváží si toho co má, vidíme podvody, lhaní politiků, kdy EU má za plán nahrazení bílého obyvatelstva hnědým, poslušným euročlověkem, si nepřeji nic jiného, než aby se zde nešířila náboženská nesnášenlivost a opovrhování bezvěrci. To nám všem přeji do dalších a dalších desítek let., pro všechna miminka, která se zde narodí. Bojím se, že za pár let budeme řešit zcela jiné záležitosti, než jaké příspěvky a přídavky od státu můžeme získat.

24.07.16 17:21

Pohanka *palec**palec**palec*

no, v tom případě je tento web zbytečný, protože na internetu se dá vyhledat vše. i tak se tu stovky lidí ptají, a dle mého někdy na věci, které ani není potřeba na internetu hledat.

co se týče poslušného hnědého euročlověka: všude, kde jsou černí a hnědí se to mele, takže o jejich poslušnosti bych se moc nezmiňoval...

pohanka*

Byť je zde volná diskuze, není to vysloveně k tématu, ale jenom Vám odpovím. To si právě elita myslí, že to tak bude. Mám stejný názor jako Vy.

Potom by to nemohla být elita, ale diktátoři.

dafina*

pohanko, zářným příkladem je ted turecký prezident, na kterém média nenechají nit suchou. Podle mého politického názoru si jen udělal pořádek ve své zemi, aby věděl, koho a proč vůbec v zemi má a hlídá si hranice. To mu nelze mít za zlé, lze mu v tomto dokonce i závidět, že dělá co má dělat, stará se především o svou zemi. Jinak se obávám, že předešlá situace naznačovala, že by i on mohl skončit jako Husajn nebo Kadffí. Co bylo na Kadáffím špatného? On jediný chtěl aby lidé měli školy, aspon základní a přístup ke zdravotní péči - všichni bez rozdílu...ve své době byl ale pro média vyvrhelem...nyní se už ví, že to nebylo až takové. Média jsou od toho, aby nám převážně lhala, bohužel. Nevěřím všemu co píší, protože mám vlastní usudek, že 2+2 musí být 4, jinak to nemá logiku, ani v politice.

dafina*

masoni, nemáš pravdu, opravdu je dost lidí,kteří neumí hledat na internetu...tady neplatí - podle sebe soudím Tebe...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Liduš.

A právě že by měli zareagovat pánové a dáma SYSlové. A Admin taky. Do mě se Admin před časem angažoval a to jsem neprovedl nic, čím bych porušil nějaká pravidla a dodnes mi na mé dotazy nikdo neodpověděl. To, že jsem byl zase plně zpřístupněn, se má asi brát za nějaké zadostiučinění? 16:28.

hodnocení

0x

Spíš než pokusy o reklamu mi vadí:

1) tazatelé, kteří chtějí vyprovokovat k hádkám, a pak se jen baví, jak se dokážeme pohádat kvůli "ničemu.

2) reakce rádců typu "blbost, kecáš, plácáš" - bez své vlastní odpovědi či upřesnění, proč si myslí něco jiného

3) rádci, kteří na stejnou otázku dokáží odpovědět 2x naprosto rozdílně (nemáš rád psa, takže jsi zlý x cigán, křesťan,... je póvl a dal bych je do plynu)

hodnocení

0x

Ano, vadí mi to a to tak, že hodně! Vadí mi i to, že mnohé dotazy jsou pod mnohými nicky a jsem velmi vděčná za barevný rantl k nicku na otázce a odpovědi, kdy odpovídá razatel jako schizofrenik. Jsem už tady dlouho a ani jednou, jedinkrát jsem neměla snahu, schovávat se za několik jmen. Ale já jsem já. Myslím si, že všichni ti, kteří používají mnoho nicků, budou vykřikovat, jak jsou lidé zlí a proč nejsou na sebe hodní. Nemají ani tolik odvahy stát za jedním jménem, když už registrovaní nejsou a mají plezír z toho, jak důvěřivce dostali. Nad puberťáky zavrtím hlavou, ale nad dospělými jsem znechucena! A to ani nebudu uvažovat nad tím, jak pak blijou po celém netu, jak je tato poradna fujtajblová.

doplněno 25.07.16 09:14:

dafina, máte pravdu. Několikrát se stalo, že otázka začínala slovy: Jsem registrovaná, ale tento dotaz je natolik osobní, že se ptám pod jiným jménem. To si myslím, že je to vpořádku. Nemám prostě ráda záludnosti a "divadla" a podvody, zvláště pak, na úkor jiných.

Na podobné téma, jak to vidí Kurt Tackman, mají Japonci:*hej* Jen blázen se dívá na prst, ukazující ke hvězdám.

doplněno 25.07.16 09:19:

Dafi, koukněte, jak vy prožíváte dva nicky! Které současně nepoužíváte :-D A několik hajzlíků má plezír z toho, jak jsme blbí, když odpovídáme na jeho hmhmhm, řekněme podivné, otázky. Ale jo, lidi jsou všelijací. :) Krásný den a krásné léto vám přeji.

dafina*

babkazov® - Datum: včera 16:40

Já chápu, že pokud chce někdo zadat choulostivé téma, informace, nebo o sobě něco povědět, volí větší anonymitu, většinou to bývá u intimních dotazů. Ale i u odpovědí ne vždy se chce lidem přiznat, že odpovídá ten člověk, kterého jako registrovaného známe jinak. A nic na tom nikdo nezmění, je to v pořádku. Kdyby nebylo, admini by to zatrhli. Jinak jsem také proti tomu, aby se někdo ptal a pak si sám odpovídal.

Jinak na další problém vždy platí tento ciát:

Kurt Tackmann : "Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.”

doplněno 25.07.16 09:09:

Jinak vám tu řeknu pravdivý příběh. Můj původní nick byl wasube. To byl opravdu můj nick před mnoha lety. Před několika lety se adaptoval byt mojí holky. Udělala si nick Dafina, kvůli jednomu dotazu ohledně koupelny. Pak se po 4 měsících vrátila do svého bytu a nick zůstal na mojí adrese. Protože použila s mým svolením i moji mejlovou adresu.

Ona ho pak už nikdy nepoužila. Aspon co vím..A já jsem si chtěla nick wasube zrušit, ale vůbec nevím dodnes, jak a kde. Přestala jsem ho používat, od doby, kdy jsem se přihlásila na dafinu a začala ji používat, jsem se na něj - wasube - nepřihlásila.

Používám jen a jen nick dafina. Přesto na poradně figuruju se dvěmi nicky vlastně. Jak mám tedy tohle vyřešit? Jsem také podvodnice?

A možná tu nejsem jediná, kdo to tak má a neví, jak druhý nick zrušit, aby nebyl v podezření z podvodu..i když se už na něj nepřihlašuje. Vždyt já vím, že mám styl psaní, že se to pozná, ale je to moje vina? Že chci používat jiný nick a starý nelze zrušit?

doplněno 25.07.16 09:16:

A jistě by mi nedělalo problém změnit styl psaní, ale to jsem neměla nikdy v umyslu. Naopak, k tomu, co jsem psala jako wasube se vždy hlásím.

culdabulda1*

dafina-

- já jsem si taky zaregistrovala druhý nick, který jsem mínila začít používat, až mi chcípne moje kočička Čulda - ale teď nevím - zatímco "čuldabuldu" chápu jako svoji "značku", druhý nick je mi zcela cizí a použiju ho vždy, když mi od Admina dojde upozornění k obnovení registrace.

Takže starý nick zrušíte automaticky tak, že ho přestanete používat - i já jsem zpočátku zaregistrovala více nicků, protože jsem vždy zapomněla heslo, nebo mne nick přestal bavit.

Nevím, jak to mají ostatní, ale pro mě třeba jsou mnohem důležitější profilové obrázky než nicky - podle nich si pamatuju uživatele, se kterými jsem se setkala.

hodnocení

0x

Jsem tu velmi krátce a samozřejmě pouze pod jedním nickem. Co mě ale velmi překvapilo, bylo vlákno proti Benovi *stop*

Myslím, že pokud někdo založí negativní vlákno proti konkrétnímu uživateli, mělo by být smazáno. Takže mi bohužel vadí i Vaše vlákno, nezlobte se. A navíc podvodník je fakt silné slovo..

Vždyť není nutné na kdejakou stupiditu reagovat?

Také občas přemýšlím, zda je dotaz míněn vážně, nebo se ptá dítě, či je tazatel jaksi "pomalejší", nebo třeba troll?...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- já si nemyslím, že je nutné brát všechno "smrtelně" vážně - pokud zde někdo zveřejňuje stupidní dotaz, nebo se registruje pod více nicky, anebo si sám sobě odpovídá - nijak mi neubližuje, nebo ano?

Spíše mi připadá blbé, když se tady lidi svorně "obují" do nějakého "nešťastníka", až ho vyštvou z Poradny. Někoho jiného třeba jeho příspěvky i zaujmou, co vy víte? Já jsem například pro "každou srandu" ..

lidus*
hodnocení

Marcelko, jestli něco nesnesu je to lež přímo do očí, ne, neubližuje mi ale dělá blbce z nás všech a to mi fakt vadí.

Bohužel, spousta lidí trpí tzv. chorobnou lhavostí. Sama jich mám kolem sebe několik, a někdy je to fakt *zed*. Potíž je v tom, že oni jsou kolikrát sami schopni uvěřit tomu, co vykládají (realita pro ně není až tak důležitá); takže tam nejde vyloženě o to, že by z ostatních dělali blbce. Oni je dělají i ze sebe.

culdabulda1*

Liduš

- no jo - já se posmívám sluníčkářům a sama se vlastně taky někdy chovám jako nějaká "sluníčkářka" .

jh®

Liduš, vidím to stejně, taky mi podobné chování vadí.

A souhlasím taky s humbuckerem, že v tomto mají nejlepší přehled syslové a admin, od nich bych čekala, že budou podobné "případy" řešit. Pokud ovšem nejde jen o čísla, což doufám, že snad ne...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Trollové jsou na každém diskusním fóru, Poradte nevyjímaje. Kromě toho je léto, okurková sezona a je spousta mladých, co se u počítače vyloženě nudí, protože nic jiného dělat neumějí. Někdy to vše vyvrcholí napadáním místních důchodců, jindy naprosto stupidními dotazy. Jak na trolly? Neodpovídat. To Trolla nadzvedne ze židle, ale to bude tak asi všechno, čeho dosáhne.

kakamila
hodnocení

0x

To mi spíše vadí tohle... poradte.cz/...

Kakamilo, nerozumím. Co vám vadí? Mužští se na problém peněz z půjčky, podívali sřízlivě, udělali finanční úvahu a rozumně odpověděli. Co se vám na tom nelíbí?

hodnocení

0x

Konkrétně mně nejvíc vadí nesmyslně agresivní reakce, vulgarity apod. Většinou se toho dopouštějí neregistrovaní uživatelé, ale už jsem párkrát na něco podobného narazila u registrovaných rádců (i když to zpravidla nedosahuje takového "kalibru").

ildika - Každý někdy nemá dobrou náladu a třeba už nezvládne, co ho vytáčí, co jindy přejde a jen si něco o pisateli pomyslí.

Tak pokud je to jen reakce na nějaký jiný nemístný příspěvek, celkem to chápu, i když sama dávám přednost jinému řešení konfliktů. Ale někteří se tak chovají zcela bezdůvodně. *nevi*

hodnocení

0x

Beru s rezervou,ale vadí mi když chci v SZ,poslat nějaký odkaz,který neleze veřejně a ejhle dotyčný není registrovaný!

jsemtoja
hodnocení

0x

Je to tak!

joudic*
hodnocení

0x

me nejvic vadi spammeri, jako ten pan se sponkovackou, ktery kdyz jsem nahlasil dotaz, tak po smazani odkazu adminem si napsal koment aspon s nazvem firmy z puvodniho odkazu pod jinym nickem..., jinak at si kazdy rika co chce, resp, jentak se nedozeru nad blbostma :) kazdy ma svuj nazor a pravo na nej

pt®
hodnocení

0x

Já mám registrovaný jen jeden nick ani bych jich víc neuměla. Někdy jsem se zapoměla přihlásit a abych nemusela všechno mazat a psát znovu, tak jsem dala jiný nick.

Je to blbý, když si z nás dělá někdo srandu, ale to jsou asi povětšinou mlaďoši, když se nudí a ponejvíce o prázdninách.

Mně vadí nekonečné příspěvky, kde se pisatel vypisuje, jak do románu a stejně nic konkrétního neřekne, jen se "vyřádí". Mám ráda odpovědi stručně, jasně, konkrétně, i když i taková odpověď může být delší, ale musí být o něčem ne o ničem.

coco

Vetsi mnozstvi nicku potrebuji snad jen "hračičkove", nebo extroverti, kterym na hrani či zviditelneni jeden nestaci, ale pokud jsou jejich prispevky nekdy necim prinosne nebo aspoň vtipne a pritahnou tak vice uzivatelu poradny, muze to snad popudit jen nektere samolibe kmenovce, zakladajici si na sve "poctivosti", jinak pro zadavatele reklam jsou jiste vsichni vitani a zrovna tak i pro bezne navstevniky. Pokud nekdo venuje poradne svuj cas, budiz vitan i s vice nicky, stejne se to ohlida a vulgarni projevy se tady netrpi, coz je OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]