Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Ano, jeví se to velice zábavné. Silnice je dost zúžená, potkávání protijedoucích aut možná i někoho děsí. Zase se určitě dosahuje pomalejší jízdy a ještě málo kdo při jízdě usne. No, nevím. Mohlo to být stejně širší a s prostředním pruhem. Zase by to asi svádělo k té rychlejší jízdě a vyšších potíží při střetech vozidel. Asi vycházeli z nějakých zjištěných čísel.
Tak jsem na to video koukal, a hlavou mi běželo jen jedno: "Chceme ještě vůbec auta, nebo se po nás chce, aby jsme se vrátlili o 150 let zpátky ke koňským povozům, a nebudou i ty, jezdit moc rychle?
Hezký.. tak už začínám chápat, proč všichni Holanďani, které u nás potkám, jezdí v tak malých autech..
Takto úzké silnice jsou u nás rovněž. Rozdíl je v tom, že u nás naprosto v desolátním stavu a retardéry proto netřeba stavět. Kdyby se mně chtělo natočit 5 min. video z jízdy po jedné okresce poblíž bydliště, to by bylo něco na koukání a obletělo by to svět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.