Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaši chlapi, jak je definovat podle koníčků

Od: maky® odpovědí: 7 změna:

Ahojky rádkyně, jaké máte doma chlapy? kutily, rybáře, kuchtíky, kontrolóří, sběratelé, filatelisté, sportovci, nebo dokonce záletníky *sok*...já mám kutila, že si témeř vše na baráčku udělá sám, ale zároveň mu v duchu říkám, že je to takový kontrolní pracovník, což zjištuje z práce telefonem-co kdo kde kdyjak a proč.Naštestí v kuchyni ho za zadkem nemám-by mě kleplo...:)

doplněno 23.07.16 15:56:

jsem opomněla, že spolu žijeme 43 roků, když zrovna manžel něco nevyrábí, tak nerad vychází z domova, obývák je jeho jistota, zde se hodne lišíme.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

louu
hodnocení

0x

Inteligentní, vyrovnaný, chytrý, dobře vypadající úspěšný typ, na druhou stranu antiromantik bez chuti jít někam "ven".. introvert a moc emocí z něho nikdo nedostane:D. Vážím si ho a miluju, jsme spolu od mých 14 let:). Bydlíme spolu jeden rok.

hodnocení

0x

Mám doma už 33 let kuchaře, houbaře a sběratele, v kuchyni kraluje a mě tam raději nepouští :-D za což jsem mu neskonale vděčná.

doplněno 23.07.16 16:46:

maky, poslední úlovek je starý chomout od koně *uf* uvaří vše, když je nejhůř, tak i upeče *smich*

hodnocení

andy a co váš sběratel sbírá? uvaří i upeče?:)

hodnocení

omlouvám se, ted jsem si uvědomila, že jsem náká zvědavá...asi je rodíl, když někdo sbírá stará auta a nekdo knoflíky, ale někdo sbírá všechno...*smich*

lidus*
hodnocení

0x

Když vyměním filatelisty za sportovní střelce, tak mám doma 35 let od všeho kousek.

hodnocení

lidus tak alespon to nemáte jednotvárné...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Dlouho jsem nad touto otázkou přemýšlela... A už jsem to vymyslila. Můj choť je velmi vášnivý... vyznavač prostého nicnedělání. Celé hodiny vydrží se dívat na druhé, jak pracují, aniž by sám nějak přiložil ruku k dílu. Díky němu jsem značně zmužněla. Posuďte sami: umím mimo jiné vymalovat pokoj, vyrobit dřevěné dveře do malé kůlničky, pořezat i složit dřevo, porýt zahrádku... našlo by se toho ještě více. Co je tedy můj manžel? Nevím? Lenoch? Fakt nevím, jen se divím, že nemá strach, že mu jeho křehká žínka někdy uteče. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]