Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typy na práce

Od: kkj* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Můžete mi prosím poradit nebo dát typy jak může 51 letá ženská bez řidičského průkazu najít práci?

Zkusila jsem snad už vše a přesto jsem asi rok bez práce .Jsem z Hořice a vážně tady není nic.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar
hodnocení

2x

Nerad píšu skeptické odpovědi, ale pokud je nejvyšším kritériem pravdivost, pak všechny ostatní parametry jsou druhotné. Takže pointa je v tom, že tady Vám nikdo, pomocí běžných metod a úvah, neporadí.

Nezaměstnaní vědí, že máte pravdu a skutečný problém něco najít, a sami nemají co poradit. Dlouhodobě zaměstnaní, jsou naopak odkázáni jen na své iluze, které o současné situaci mají, a když vykutají pár článků o tom, jak nemohou firmy sehnat zaměstnance, a kolik je nabídek na netu, tak odpoví tak, jak už tady vidíte.

To, že je to celé jedna velká habaďůra a že v některých regionech práce prostě není ani pro kvalifikované uchazeče, to dodnes řada lidí neví a nemá se to jak dozvědět, protože je to mediálně ošetřeno.

Pravda i láska se dosud skrývá kdesi na konci tunelu...

Možná se zkuste přestěhovat do Prahy... Až se tam všichni nezaměstnaní sestěhují, tak se situace změní i tam, tím pádem to konečně praskne a pak už snad bude jen lépe.

hodnocení

0x

Záleží na tom, co umíte, co jste případně schopna se naučit a na jaké pracovní podmínky přistoupit.

U vás neberou ani do marketů?

ladinpraha*
hodnocení

0x

V obchodních řetězcích nebazírují na věku nebo ŘP, ale na tom, jak se jednotlivec osvědčí. A byl jsem mnohokrát svědkem bleskové kariéry od pokladní nebo doplňovačky k vedoucí úseku nebo zástupci vedoucího. Je to jenom o tom, jestli chceš skutečně pracovat nebo jenom hledáš teplé zaměstnání.

pohanka*
hodnocení

0x

Zeptejte se na poště Hořovicích. Vezměte i brigádu, nebo roznos letáků. Jakmile se trošku zorientujete, co a jak, tak můžete v případě volného místa přejít na listovní doručování.

Máte vlakové spojení do H.K. tam bude více příležitostí.

Třeba přímo tam hledají poštovní doručovatelku, nebo pracovník vyúčtování, roznos letáků, doručovatelka na kole - mají vyvěšeno přímo na stránkách ČP.

Nevíme jaké máte vzdělání, když vezmu, že jenom základní, tak třeba v nemocnici Hradec Králové mají volná místa na úklid - pomocné práce.

hodnocení

0x

Práci najdete i v Hořicích. Pohanko, Hořice a Hořovice jsou od sebe lán světa. Obchodní řetězce přijímají pořád a všude, teď před Vánocemi tuplem, ale i během roku mají nabídky přímo u prodejen.

Nevím, zda jsou u Vás nějaké továrny - montovny, ale vím, že takový Jtekt, Ronal, Foxcon či Panasonic berou pořád. Jsou to ovšem montovny, práce u pásu. Bez nároku na narovnání zad, jede to pořád.

Často hledají i skladníky. Napadlo mě, jak to vypadá v Hořicích s Miletou? Tam kdysi našla práci spousta žen. A já jsem nedávno koupila prostěradla se značkou Mileta. Takže by ještě měla fungovat, i když už asi v daleko menším měřítku. Obrubovat kapesníky byste se naučila. Tam by se práce nenašla? Kde všude jste se ptala? Jaga.

Důležité je, co umíte, čím jste vyučená, co jste až do svých 50 let dělala. Od toho se odrazit.Zájemce s praxí vezmou rádi.

doplněno 06.12.17 10:33:

Kvůli Vám jsem si otevřela "Volná místa - Hořice". A nestačila jsem se divit. Nevíme, co ovládáte, co by bylo pro Vás to púravé. Hledají se učitelé ZŠ i MŠ, všeobecná sestra, zdrav. laborantka, administrativní síly, strážníci městské policie, instruktor plavání pro předškolní děti a další.

Pro Vás by asi bylo nejvhodnější:

1/ operátor CNC /Altran Technologics/

2/ pracovnice při výrobě hořických trubiček - buď nastálo, nebo i jako brigádu. To by se mi líbilo, je to takové sladké povolání.

pohanka*

Tak to děkuji za upozornění, to jsem nezvládla.

Na mapách jsou Hořice 3×, plus jedny Hořice na Šumavě.

V kterých Hořicích paní bydlíte?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, chcete tip na konkrétní firmu nebo hledáte typ práce, kterou může vykonávat žena Vašeho věku? Zdravím!

doplněno 10.12.17 19:17:

ctenar - nebudu komentovat Vaši úvahu, ale není Vám podezřelé, že tazatelka už nekomunikuje?

On to byl asi jen povzdech, protože ke skutečnému nalezení práce je třeba i snaha - a tu zde tazatelka neprojevila (nic už nedoplnila, tak nemůže očekávat více).

doplněno 10.12.17 19:39:

jedubabicka - ano, také možné vysvětlení (našla práci, našla ÚP nebo našla dopravu do místa, kde práce je).

Ale bene - co když už mezitím paní práci v některých Hořicích našla a radu nepotřebuje? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]