Nejste přihlášen/a.
Jmenuje se Marcel ...
Černé vlasy
Oči zelené
Vysoký ... věk 16
On furt říká pod sem ..moc se neznáme .. my sme je poznali když sme šly z méma BFF se projít do parku .. a nějak sme kolem sebe prošli ... a on mě začal mít rád .. ale potom furt říkal pod sem.. proč bych mela chodit ja za nim .. kluci chodi prece za holkama ne? myslím že je stydlivý ... když du za ním já tak on de akorát nějakam jinam z kámošema vím že řezání není žádný řešení ... v srdci mám smutek a zklamání ... neúspěch a nenávist kolik part kluků už nás zradilo ... ale dneska to byo jiné ... dnes sem ze ho o chození zeptala sama ... ale on na to že ne ... wže chce mou BFF míšu ... bojim se wže nás to rozdělí ale i tomu s ním něco zacne mít . takhle už se to mezi námi misou a mnou stalo ... dny jsou dál a zítra ho uvidim zas ... nevim jak mam zareagovat ... jestli mam za nim jit kdyz me bude volat ... musim sebrat veskerou odvahu ... jenom vy my muzete poradit
:D!
Takže za prvé ... hraješ si tady na frajerku a sama kluka nemáš... asi protože za tebou žádný nejdou a ani te nechtej :D já narozdíl od tebe neco dokazu ..
Za druhé... ty si mozná tak nicka co jenom kluky nemá... je ti tak osm a hraješ si tady na to co nejses .. chtela sem jenom pomoct ... protoze sem na tom zivotne spatne ... takze dik ze si odpovedela tak dementni otazkou A nauc se gramatiku .. nepuj? jako vážně ... tebe doma nevychovaly holčičko?
Jenom jsem se rozřehtala, už mi dlouho nikdo holčičko neřekl! Jsi frajerka, přesně jsi to tipla, nikdo mě nechce, protože jsem stará bába..
Zdravím
Nevím jestli dobře chápu otázku, dle mně by jste měla vypozorovat zda-li má "dotyčný" zájem o něco případně vážnějšího (vzhledem k věku do budoucna) anebo vás bere spíše jako "kamarádku", aby jste nebyla zklamaná. Je velice dobře že jste se ho "zeptala" přímo," ptejte se kdykoliv to bude možné" (není nic horšího než nedorozumění) ale pak zkrátka "přijměte realitu" ať je jakákoliv, nebude-li mít zájem nemá myslím smysl z vaší strany "chovat naděje", vnucovat se apod.
Hlavně, aby ses nejdřív naučila dobře česky, než budeš učit někoho gramatiku! Do teď jsem obsah Tvého dotazu nedokázala přeložit. Kromě hrubek ta Tvá slátanina nedává ani smysl. Prolezla jsi vůbec pátou třídu? Jestli ano, tak je to ostuda školy,ale i Tvoje a ještě se tu budeš navážet do lidí, kteří Ti řekli pravdu?
Tazatelka se ohradila možná nevybíravě nicméně má pravdu, každý by měl odpovědět pouze k dotazu, nikdo nemá právo kohokoliv soudit, stačí si přečíst odpovědi rádců. Rádce nemá co zajímat jaký tazatel je nebo není a co ho vede k položení dotazu to je čistě věc tazatele.
- urážení, shazování, to jsou odpovědi k dotazu?
- třeba by Ti někdo i poradil, kdybychom poznali o co vlastně jde.
Ale - pokud to není sériovej vrah, narkoman, nebo "upír" - tak jdi a uvidíš. Nakonec, každej si musí nabít hubu sám - v nejhorším chytíš AIDS, v tom lepším případě mimčo. V každým případě získáš další zkušenost. Těžko se radí mladému člověku, který má plnou hlavu ideálů, ale zkušenosti žádný - stejně věřit nebudeš !
Lucinko, že ty ses spletla. Toto není facebook kam píší holčičky kde jaký nesmysl.
Tvoje reakce na "Pohanku" je úžasná, už dlouho jsem se tak nezasmála.
Nevím kdo dal rádcům právo dělat si z tazatele fackovacího panáka? Kdyby byl tazatel jakýkoliv a měl jakýkoliv dotaz není možné aby byl kritizován a shazován a místo dotazu se řešila jeho osoba, navíc tazatelka nevybíravě reagovala "až" ve smyslu reakce na netaktní nevhodné a drzé odpovědi rádců...
Dobrý den, pravdu máte v tom, že takové právo nemáme. Jenže i Vy sám jste měl problém pochopit, z toho "seřazení písmenek", čeho si tazatelka vlastně žádá. Opravdu to nevypadá jako dotaz člověka, který se vyjadřuje jasně, srozumitelně a je při smyslech. Takže, rada, že v pubertě se alkohol pít nemá, byla vcelku správná. Děvče nemuselo reagovat tak "nevrle" a mohla o problému diskutovat. To už po jejím vyjádření nemá význam. Souhlasím s @lidus, že ta slečna si popletla web, resp. asi si myslí, že poradna je web určený pouze pro puberťáky (nebo jejich chat) a nikdo jiný se na internetu nepohybuje. Já bych slečně doporučil třeba Zpovědnici - tam se bude cítit lépe. Zdravím!
P.S. Tazatelka se "kousla" hned po druhém příspěvku.
janm - jakou má úroveň dotaz, tak takovou úroveň lze očekávat u odpovědí.
janm - já už mám přebráno .
Nedivím se že se kousla..., když se na něco zeptáte a druhý místo odpovědi napíše co výše asi se vám to také nebude líbit... Trochu slušnosti by neškodilo, vím že se dnes "hulvátství nosí" že je moderní být drzý hrubý a sprostý mně se to ale nelíbí...
Janm, tak já si všimla, že drzá a sprostá tu byla jen Lucinka. Možná je to tím, že ani mě není už 5 let. Nechápu jak jsme se vůbec mohli seznamovat bez internetu a jak jsme mohli přežít bez některých stupidních dotazů.
Jaký problém ta Lucinka vlastně má? Ona má nějaký problém?
Své jsem k tomu řekl, nechť si každý přebere jak chce...
Jde o upozornění na jistý nešvar který se týká nejen této poradny, všímám si že někteří tazatelé pak mají vůbec "strach" položit dotaz, omlouvají se za pravopis, své vyjadřování, omlouvají se za svůj problém který chtějí řešit a to je dle mne špatně. Je-li někdo drzý je na místě ho upozornit. Anebo dle vás je normální aby se tázající stal "obětním beránkem" a místo odpovědí byl "shazován zesměšňován urážen" apod.? To jsou mi věci.
To tady pak bude jako v onom legendárním časopisu který se v devadesátých letech dostal i k nám, jako v HROMU. Tam byla tuším taková "super" poradna:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Dobrý den"
Mám takový problém již delší dobu se mi zdá že mně manželka podvádí. Hloupý Honza--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
odpověď: Milý Hloupý Honzo ! Jsi opravdu veliký hlupák a tupec k tomu ! Tvá manželka tě se sousedem samozřejmě podvádí a to již delší dobu. Jak můžeš mít tak dementní dotaz?------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejkale, tentokrát s Vámi nemohu souhlasit. Stačí porovnat první reakci na dotaz a následující odpověď tazatelky a i přes jeji úděsnou gramatiku je patrné, že první reakce je příliš "drsná" a vlastně se do této poradny nehodí (s prominutím, nejsem sys). Nemohu prostě souhlasit s tím, že kritika a poukazování na chyby a nedostatky místo odpovědi přináší život všude. Není to pravda, mezi slušnými lidmi se to nedělá ( o cizině nemluvě) a když tak jen způsobem, který neuráží. Je pravda, že díky zmíněné gramatice dotaz vlastně přesně rozluštila a patřičně na něj odpověděla až Mona . Tím víc si vážím rádců, kteří dokáží odpovědět věcně na každý dotaz. Je to prostě umění, to je dobré si přiznat. Přestavte si, že je spousta dětí, které vyrůstají v prostředí, kde slušné a dobré slovo je téměř neznámý pojem... i to je určitě důvodem, proč řady lidí, pro něž není uplatnění, jsou čím dál hustší...
Dopředu se omlouvám, že nereaguji na dotaz, ale na reakce rádců. Já osobně bych na dotaz nereagovala, protože mu nerozumím. Milí rádcové, kteří jste odpovídali negativně na osobu tazatelky, nemáte pravdu. Zde je opravdu volná diskuze a každý se může zeptat. Nikdo z vás neví co je "lucinka" zač, je možné, že je rozhozená z nějakého zklamání a tak jí psaní dotazu pomohlo si uvědmit o co jí vlastně jde, ale v rozrušení se dopustila pravopisných chyb, které jí někteří vyčítají. Ale je také docela možné, že si z nás udělala legraci nudící se dívka a teď se vesele baví tím, jakou rozpoutala odezvu.
Dobrý den, zřejmě máte pravdu a správně je za B/. Já to nemohu dokázat (bude to vědět sys), ale odhaduji, že tazatelka @lucinka a tazatelka @lussy jsou jedna osoba - odpovídá tomu styl psaní jejich dotazů, resp. dotaz @lussy byl odstraněn v podstatě okamžitě, protože to byl nevěrohodný příběh o tom, jak zachraňuje koně, kterého někde našla (vlastně to ani dotaz nebyl). Takže se zdá, že si jedna slečna zakládá novou registraci pro každou otázku, což je zbytečné i neseriozní. Pokud se mýlím, tak se slečnám omlouvám. Zdravím!
culdabulda1 - tak toto: "a pokud má naše společnost soucit s uprchlíky . . ." bych od Vás nečekal. Ovšem, děláte v názorech pokroky a to je fajn.
alena 1 právě, nikdo neví co je tazatelka zač, co se jí honí v hlavě, něco jiného je pokud s někým komunikuji tváří v tvář tam zbytek doplní gesta, úsměv, obočí, apod., zároveň lze rozhovor korigovat do té nebo oné roviny dle reakcí druhé strany u psaného projevu toto "nelze" proto je na místě opatrnost, ledaže toho tazatele důvěrně známe a něco o něm už víme...tzn. víme jak to asi "vezme" zda legraci přijme jako legraci a ne jako urážku apod...
- já tedy nevím - mně to je to osobně úplně šumafuk - ale nezdá se mi ve všech případech nutné "lustrovat" tazatele tak důsledně, jak se to zde děje (např. barvičkami).
Píše sem každý, kdo má nějaké problémy, se kterými se nemůže nebo nechce poradit ve svém okolí, nebo nedejbože rovnou u psychiatra ! Ať už jsou to problémy malicherné, směšné, nepatřičné (až perverzní), tak třeba bilanční, kdy chce tazatel tzv. "udělat tlustou čáru" a začít znovu . Co má tedy chudák dělat, když je odhalen, rovnou nemilosrdně "proplesknut" ! - ... a vyštván z Poradny.
I kdyby si třeba dělal srandu - no bóže ! - alespoň si na něm procvičím schopnost (snad) vtipnější reakce, kterou ho "utřu" - takže se zmůže jen na zablekotání a zaleze, nebo na něj nebudu reagovat a ono ho to přestane bavit.
Ale můžou sem chodit i lidé s různými agresivními, nebo jinak psychotickými rysy, kterých se vyloučení se zdejší komunity dotkne tak, že vyjdou do ulic a začnou střílet nevinné lidi, nebo se oběsí na nejbližším stromě. A trocha "pokecu" - byť třeba i plytkého mu v tom může zabránit.
Nejsem psychiatr, takže si patrně jen tak žváním - ale psychika je "sviňa" - nikdo nemůže vědět, co se druhému v hlavičce děje, možné je naprosto všechno, v každém případě bych byla méně kategorická. A pokud má naše společnost soucit s uprchlíky, mohla by projevit trochu soucitu i s "blázny" , kterých nějak v této společnosti geometricky přibývá (ledaže by to komouši svého času tak důsledně skrývali). Howgh.
Co je to "BFF miša"? Přelušti mi to někdo?
Pohanko diky, holt nechodim na FB, tak mam mezery v angl.hantecu
souhlasím, protože i malý problém je problém a může trápit stejnou silou jako každý jiný, velikost problému nelze změřit, proto jsem také pro, abychom nikoho šmahem neodsuzovali...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.