Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kaleidoskopické malování

Od: ildika® odpovědí: 5 změna:

Na internetu jsem našla zajímavé stránky - psi-technology.net/...

Když kliknete na tužku, zmizí ukázka obrázku a začnete malovat sami. Tužka se dá také použít vždy, když chcete začít kreslit nový obrázek a ten starý "zahodit". V prvním řádku si můžete vybrat nebo nastavit barvu, je tam i duhová.

Pokud se vám třeba, stejně jako mně, nelíbí přednastavená technika, kliknete na ozubené kolečko a ve druhém řádku si nastavíte jiný malovací nástroj (dle výběru). Dál popisovat nebudu, aby to nebylo moc zamotané, ale je to pěkná hra i pro děti, nic složitého. *slunce*.

Obrázek si můžete stáhnout kliknutím na obláček se šipkou

Kaleidoskopické malování
Kaleidoskopické malování #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to moc hezké - jenom to neumím, tak maluji hodně abstraktně . Zdravím!

doplněno 22.07.16 13:27:

Jo, Vy jste vtipná - uprostřed už jsem byl . No, nevadí, protože počmárat obrazovku umím.

hodnocení

Zkuste najet přímo doprostředka - hned vznikne pěkná hvězdička. ;)

doplněno 22.07.16 13:46:

A nastavil jste si správný malovací nástroj? Jestli se vám třeba třepe ruka, tak je nejlepší si vzít předposlední nástroj, anebo ten, co je nad ním.

hodnocení

0x

jééééé to je krásné, se mi to líbí jako malému dítěti *tanec*

hodnocení

Já si u toho taky pěkně vyhraju *smich*. Už pár dní nedělám po večerech nic jiného.

hodnocení

Jinak na těch stránkách je ještě jeden pěkný pogram - malování textem: psi-technology.net/...

Do vrchního políčkanapíšete nějaké slovo (klidně s diakritikou), ve druhém políčku si nastavíte písmo, ve třetím minimální a ve čtvrtém maximální velikost textu (velikost textu se mění v závislosti na tom, jak rychle hýbete myší, ale takto se dá nastavit právě rozpětí mezi nimi). V pátém políčku si můžete nastavit úhel písma. Když kliknete na šesté, vyberete barvu textu, na sedmé - barvu pozadí.

třetí políčko od konce = začít nový obrázek,

předposlední políčko = stáhnout

Kaleidoskopické malování #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]