Nejste přihlášen/a.
Na internetu jsem našla zajímavé stránky - psi-technology.net/...
Když kliknete na tužku, zmizí ukázka obrázku a začnete malovat sami. Tužka se dá také použít vždy, když chcete začít kreslit nový obrázek a ten starý "zahodit". V prvním řádku si můžete vybrat nebo nastavit barvu, je tam i duhová.
Pokud se vám třeba, stejně jako mně, nelíbí přednastavená technika, kliknete na ozubené kolečko a ve druhém řádku si nastavíte jiný malovací nástroj (dle výběru). Dál popisovat nebudu, aby to nebylo moc zamotané, ale je to pěkná hra i pro děti, nic složitého. .
Obrázek si můžete stáhnout kliknutím na obláček se šipkou
Dobrý den, je to moc hezké - jenom to neumím, tak maluji hodně abstraktně . Zdravím!
Jo, Vy jste vtipná - uprostřed už jsem byl . No, nevadí, protože počmárat obrazovku umím.
Jinak na těch stránkách je ještě jeden pěkný pogram - malování textem: psi-technology.net/...
Do vrchního políčkanapíšete nějaké slovo (klidně s diakritikou), ve druhém políčku si nastavíte písmo, ve třetím minimální a ve čtvrtém maximální velikost textu (velikost textu se mění v závislosti na tom, jak rychle hýbete myší, ale takto se dá nastavit právě rozpětí mezi nimi). V pátém políčku si můžete nastavit úhel písma. Když kliknete na šesté, vyberete barvu textu, na sedmé - barvu pozadí.
třetí políčko od konce = začít nový obrázek,
předposlední políčko = stáhnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.