Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek na narozeniny přítelkyni

Od: sofrma* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den jsem s přítelkyní 2 měsíce a má brzy narozeniny, tak přemýšlím co ji pořídit, ale na nějaký šperk se mi to zdá velice brzy, proto jsem přemýšlel, že jí koupím nějakou dekoraci do pokoje jsou to krásné obrazy , které se jí velice líbily .

Myslíte že ji to potěší?

Co na to řeknete vy ženy?

Potěšilo by vás to?...Díky za vaše názory

Dárek na narozeniny přítelkyni

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, nepotěšil. Spíše nějaký zážitek ve dvou, wellnes pobyt...

sofrma*
hodnocení

Moc díky za váš názor :)

lidus*
hodnocení

0x

Tak krátká známost? Myslím, že kytka a pozvání na dvě decky by stačilo.

Po dvou měsících dárek? Proč vlastně?

Nemá smysl.Když už,tak alespoň po půl roce by se ta květina s pozváním na dobrou večeři hodila :)

doplněno 21.07.16 15:17: Jejdá,mně unikly nějak ty narozeniny :-D
Takže v tomto případě opravdu stačí ta květinka s pozváním na něco dobrého.

hodnocení

0x

Podobný obraz by mě nepotěšil Mám ráda, když obraz něco konkrétního představuje. Abstraktní ne. Ale co člověk, to jiný vkus.

Za 2 měsíce už chcete dávat dary? To byste také mohl 6 x do roka, pokud se nemýlím. :-D

Kupte dívce hezkou kytku, nemusí to být drahé křovisko, spíš něco menšího, něžného. Dejte jí hudlánka a řekněte, jak Vás těší, že můžete její narozeniny prožít právě spolu. *pusa*

Obraz, šperky a jiné nákladné dary jí můžet pak koupit ke zlaté svatbě. Já už si pomalu vybírám. Bude to totiž už za 9 let. Tak abych byla připravená. ;) Jaga.

cesmina*
hodnocení

0x

Osobně by mě potěšila kytka a pozvání na zmrzlinový pohár.Stačí malá .

hahanaj*
hodnocení

0x

po dvou měsících bych ani dárek nečekala,stačí kytička

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Vybírejte hlavně dle přání své přítelkyně, ne podle toho, co vám zde poradí rádcové. Mně by se takový obraz vůbec nelíbil... kroutí to oči a hodí se to jen do moderně zařízeného pokoje a za chvíli takový obraz omrzí... Ale pokud se vaší přítelkyni líbí a vyloženě vám řekla, že by ho chtěla... tak proč ho nekoupit? Sice po 2měsíčně známosti mi to přijde přehnané kupovat něco takového...jak už zmiňovaly rádkyně přede mnou. Stačila by krásná kytka a příjemné posezení ve dvou někde v příjemném prostředí restaurace, vinárny apod.

hodnocení

0x

Takovou rychlostí brzy zjistíte, že krásné ženy milují různé mechanické hračky, například Ferrari. *dril*

hodnocení

0x

Mě by asi nepotěšil. Mám svou představu, co ve svém domově chci. Nechci něco jen proto, abych byla zdvořilá. Vezměte ji na večeři. Budete mít pěkný zážitek oba.

xfbxgsd
hodnocení

0x

Po 2 měsících by to pro mě byl moc velký dar. Kytka a večeře a max. nějaká drobnost (co já vím, kniha, něco v podobné cenové relaci - nevím, co slečnu zajímá) by mi přišla akorát.

Ale to je můj pohled. Slečna taky může být materiálně založená a čekat velké dary jako důkaz lásky, dost ženskejch to tak má. Tak aby z kytky a večeře nebyla zklamaná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]