Nejste přihlášen/a.
Štve mě ben a jeho ZDRAVÍM!
Zdravím, a vidíte, kdyby jste byl zaregistrovaný, tak jste Benovi mohl napsat přímo. Jen tak mimochodem, venku svítí sluníčko, taky jste si všiml?
Je to milé, a je to slušný hoch /pán/. Lepší, než někteří tazatelé, kteří neznají slůvka: "dobrý den" či "děkuji."
Ben na rozdíl od mnoha ostatních ví, jak se chovat.
Je to asi tím, že máte nick NERV. Kdybyste byl třeba SLUNÍČKO, BROUČEK, PETRKLÍČ, CHROUST... a podobně, snášel byste to líp.
Ale víte, jak to v životě je? CVRČEK CVRKÁ, NERV SE NERVUJE...ale teď mi nějak vypadlo, cože to vlastně dělá PRCEK.
Jaga.
Dobrý den, Vaši kritickou a věcnou stížnost jsem našel poměrně pozdě a přemýšlel jsem, jestli na ní mám reagovat nebo ne. Vzpomínám si na pořad Nad dopisy diváků, který kdysi vysílala ČST a kde se řešila i kritika ČST a odvysílaných pořadů. Tam redaktorka Božena Jirků začínala svou odpověď na kritiku slovy: "Ano, divák má pravdu, ale . . ."Takže, tazatel má pravdu, ale: 1/ Nikdy jsem nenapsal ZDRAVÍM!, ale dovolím si maximálně jedno velké písmeno na začátku tohoto pozdravu, čímž bych mohl Vaše naštvání snad zmírnit. 2/ Jsem zdravící typ člověka, tak klidně pozdravím i dětičky při vstupu do mat. školky a ani nečekám na pozdrav od nich. 3/ Vy si neuvědomujete, jakou máte úžasnou výhodu, když si otevřete nějaký můj příspěvek, protože už předem víte, jak bude začínat a jak bude končit - můžete se nadechnout a rozdýchat to (nebudete překvapen). 4/ Nejste první, komu to vadí a už jsem to zde vysvětloval určitě několikrát. Mám rád, že když něco začíná, tak by to mělo i nějak končit. Jsem-li "pudově"zdravící, tak přeci musím pozdravit i na konci. A i dle internetu je pozdrav Zdravím! univerzálně použitelný, resp. někdo ho použije na úvod a někdo v závěru. 5/ Jsem rád, že tato "prkotina"ve Vás vyvolává nějaké emoce a jste člověk citlivý. Pozor - blížím se k závěru a bude tam zase ono slůvko, tak ukončete čtení. Zdravím! A vidíte - bylo tam .
P.S. A nyní vážněji až hodně vážně. Děkuji každému, kdo zde napsal něco hezkého. Vím, že někomu mohu vadit více, někomu méně, někomu strašně a jinému vůbec. Často vadím i sám sobě, ale zase jindy se pochválím a jsou i dny, kdy se vysloveně rozmazluji. No, a jestli po odeslání tento příspěvek zmodrá, tak by měla pravdu @72mona3 a já budu v řiti .
jh - díky za hudlánka. Já jsem dotaz nepsal a ani jsem si ho neobjednal (abych byl následně třeba oslavován). Ač jsem dle @lidus dědou Vševědem, tak fakt nevím, kdo to psal, ale ta osoba má přehled o poradně (možná je zde i registrovaná). Další možnost je, že ten nick je zkratka NERV a psal to někdo z pánů viz odkaz .
Kéž by všichni na poradně škodili jen nevinným pozdravem! Ben je slušný, ohleduplný a jemný člověk, s přehledem. Spíš nebude něco v pořádku s Vašimi nervy Nerve, když Vás rozhodí nevinný pozdrav.
Někde se to tady už řešilo, že každému vadí něco jiného, ale je to jen problém té osoby, že jí to vadí. Takže, navrhuji samoléčbu.
Dobrý den, děkuji Vám za pozdravení a přeji Vám do té dálky za devatero hor a devatero moří dobrou noc . A velké díky za hezká slova patří i ostatním, kterým jsem ještě nepoděkoval. Zdravím!
marianda - to jsem rád. No, tady je už večer, tak Vám popřeji (přibližně) hezké ráno .
No, on je nyní nějak asi úplněk a na někoho to působí depresivně a zřejmě má s úplňkem problém i "nerv".
Mně se naopak pozdrav "zdravím" natolik líbí, že jsem jednou napsala "benovi", že "zdravím" budu také používat, jak se mně pozdrav zalíbil.
Takže "nerv", za pár dní to bude lepší, úplněk už nebude a zmizí i to naštvání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.