Nejste přihlášen/a.
Byl sem jednou tak skůtrovi se projet a vidím krásnou holku na chodníku. Tak sem si řekl že pojedu k ní pro číslo. Dala mi číslo a ted neevím co dělat řekl sem jí že zavolám že někam zajdem. A jak ji mám jakoby naznačit nebo poznám od ní nějaký zájem nebo jak ji dát najevo zájem z mé strany. A ještě mi poradte kam ji mám vzít na první schůzku. Díky
Jééééžiši! Co to řešíš? Jak dlouho už to řešíš? Zavolel ji, představ se křestním jménem, připomeň se, že ti dala číslo, když jsi jel na skůtru a zeptej se jí, jestli by nešla ven. Až se sejdete, tak ji nabídni, že si koupíte zmrzlinu. A budete chodit a olizovat tu zmrzlinu a když nebudš vědět co říct, tak se zeptej, jak chutná ta její a nabídni ji, ať zkusí tu tvou. A je po problému! Zasmějete se, uvolníte a budete si povídat. Moc nemluv o sobě, nepředváděj se, chval ji a ptej se co dělá a tak. Zeptej se na všechno, co tě na ni zajímá. A je po problému.
Dobrý den, já mám dojem, že pud či chtíč Vás nutil zajímat se o to děvče, ale hlava neví proč. Zdravím!
jethro - doufejme, resp. bylo by to lepší i pro tazatele .
Je více možností:
1/ mohla tam čekat na autobus, na kamarádku...
2/ mohla to být lehká holka a čekat tam na zákazníka. Protože Ti dala číslo tak snadno, jako lístek od čistírny, řekla bych, že 2/ je dost prtavděpodobné.
Takže teď se třeba těší, že bude mít kšeft.
Ať je to, jak je to, zavolej a dozvíš se víc. Buď je slušná, třeba ses jí také líbil a může zařít pěkný vztah. Nebo slušná není, čekala jen další rito a v tom případě to poznáš sám.
Když už jsi řekl A, měl bys říct i B. My nevíme, jaká je a co se jí honí hlavou. Proto jí zavolej a poznáš sám, co je to zač. Vzít zpátečku můžeš vždycky. Jaga.
babojago a víš, že mi to také trošku přišlo divné, že děvče takto na požádání hned rozdává telefony, ale třeba je to čiste můj pocit a nic to neznamená...
Ahoj, mě spíš zaráží, že borec na skůtru si během projížďky vydyndá, jen tak, tlf. číslo od slečny, kterou viděl poprvé v životě a pak stratí glanc a neví jak se má dál zachovat. Možná to je vyděšení z úspěchu a nebo odhad Jagušky.
Tady mě něco nesedí..tak odvahu jsi za ní jet, okecat a požádat o číslo jsi našel a zavolat jí pak už ne? A najevo zájem z Tvé strany jsi nedal tím, že jsi za ní jel a požádal o číslo? Hmm..hmm..nějaké pomotané to máš..
Je to prece citankovy priklad - na svem "osedlanem tatoši" si pripadal jako king - byl suveren , ale bez nej treba u kavy nebo na prochazce co si počit ...? Chce to odvahu i bez kone
Zajem byl projeven na obou stranach - osloveni a tel.cislo, ale jestli porad chybi odvaha, muze se prvni rande odehrat i s podporou osedlaneho "tátoše" , predpokladam dvousedadloveho ke spolecnemu vyletu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.