Nejste přihlášen/a.
zdravím,,,,,,,,,jak mám získat heslo u mejlové adresy.Zapomněla jsem vše.Jde se nějak spojit přímo?
Ono ,,měla jsem 4adresy a nemám nic,,nemám napsány asi staré hesla,,nemohu ty mejly zprovoznit.Mám na nich věci,které potřebuji
Vždy mi to napíše že to nejde.
Nejsem si plně jistá, ale mám pocit, že třeba na seznamu když zadáte špatné heslo, objeví se tam nemůžete se přihlásit plokračovat a tam vám to položí otázku, kterou jste zadala při registraci a pak si ji necháte poslat na jiný mail, pokud jiný nemáte, tak si ho založte.
já nevím to hesslo,ono mi to vše nějak se ztratilo a nemám nic,
moc tomu nerozumím co mi píšete..ach jo
Když se chcete přihlásit do emailu tak tam zadejte jakékoliv heslo, ono vám to napíše že jste zadala špatné heslo. A někde je tam možnost že jste zapomněla heslo a je tam několik možností jak si heslo obnovit. Vyberte tu která se vám hodí nejvíce
Ještě je jiná možnost. Jakej používáte prohlížeč?.?.?
Výborně.
Nahoře klikněte na NÁSTROJE a potom MOŽNOSTI.
Otevře se vám novej list s nastavením.
Tam klikněte na ZABEZPEČENÍ.
V tomto klikněte na ULOŽENÁ PŘIHLÁŠENÍ.
Otevře se vám malý okýnko kde dole je možnost ZOBRAZIT HESLA.
Potom potvrdíte že chcete zobrazit svoje hesla.
Pod položkou SERVER si najdete stránku kde máte svůj email (seznam.cz, centrum.cz, google.com) a kliknete si na ten řádek. Tam uvidíte svoje jméno které na tom mejlu používáte a hned vedle vpravo uvidíte svoje HESLO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.