Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám,ženy,opravdu moc nějaký herec?

Od: kaca* odpovědí: 35 změna:

Mně se fakt hodně líbí Vladimír Polívka ,herec.Co vám ,holky?

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Sice už nejsem ¨malá holka ale od dětství se mi líbil Radek Brzobohatý. Mladý Polívka je herec? No tak to se nedivím, že se na spoustu filmové tvorby nedá koukat.

jitka*
hodnocení

0x

Filip Tomsa

culdabulda1*
hodnocení

0x

- těžko vybírat - mně se například líbí každej ! pěknej herec - teď například zrovna koukám na mladého Bartošku s ještě dlouhými vlasy...

doplněno 20.07.16 19:56:

Boris Rössner, Jiří Adamíra, Vladimír Dlouhý, Karel Roden, Marek Vašut, Josef Abrhám, Petr Čepek, Dolph Lundgren, David Carradine, Bruce Willis, Mathew McConaughey, Keanu Reeves, Samuel L. Jackson, Patrick Swayze, Johnny Deep, Richard Harris, Hugh Jackson - z mladších Robert Pattinson z upírské ságy ... atd, atd...

doplněno 24.07.16 09:33:

- Kurt Russel, Sean Penn, Clint Eastwood, Kevin Sorbo, Arnold Schwarzenegger, Robert DeNiro, Nicolas Cage, Jimmy Carrey, John Travolta, Owen Wilson, Steve McQueen, David Boreanaz, Charles Bronson a Steven Seagal za mlada, Danny Trejo ...

coco

Culdo teda *uf* ani si nektere jmenovane nevybavim, ale "ten pravy" podle meho gusta - Harrison Ford - tam ve výčtu nevim proc chybi, vetsinu totiz strci do kapsy :)

doplněno 24.07.16 17:19:

Culdiku, sexy slušňák je prave to "orechovy" , ale nekdo mozna radeji obligatni "radoby ostry hochy" - to je uz spiš nuda :)

culdabulda1*

coco

- no- nad Harrisonem jsem přemýšlela, to je fakt, ale v té souvislosti se mi vybavil lepší - Tommy Lee Jones. Ale ve filmu "Uprchlík" byli oba vynikající !

doplněno 24.07.16 14:31:

H.Ford mi připadá moc "slušňáckej" ...

Culdabuldo, Vy jste jako smrt? Vy berete všechno. Připomínáte mi Menšíka, - "tuhle taky, tuhle taky, bábu u popelnice taky"! Chichi...

culdabulda1*

blesik

- žádný chichi - to jsou všechno pěkný "chlapácký" typy - nemůžu za to, že jich je tak hodně !

hodnocení

0x

Jean Reno, má úžasné charisma.

hodnocení

0x

taky nejsem nejmladší, ale moc ráda sleduji herce Marka Taclíka, vlastne přesne nevím proč, přijde mi tak jako kouzelně komický, avšak musím souhlasit, že herec Polívka, jak tu píšete, charizma skutečné má...

doplněno 20.07.16 18:21:

myslela jsem pro změnu Bolka Polívku :-D

culdabulda1*

maky

- Taclík je dobrej, taky se mi líbí - podobný typ je M. Krobot, kterej se mi líbí ještě víc !

doplněno 24.07.16 14:30:

- z našich mladých docela J.Dolanský a dost se mi libil A.Duchoslav za mlada - jako grázlík.

hodnocení

0x

Musela jsem se podívat do Googlu kdo to je, protože Polívku jako herce znám jen Bolka. A protože nesleduji žádné drby a kdo co má za děti, tak jsem netušila kdo to je, protože jako herce ho vůbec neznám. No je to sympaťák, ale že bych si z něho sedla na zadek, to ne. Ale už jsem také "holka" trochu postarší. ;)

A teď tady sedím a marně doluji v mysli koho bych zde napsala. Z našich herců se mi kdysi líbil Vladimír Ráž, ale bylo to proto, že jsem milovala ten seriál "Sňatky z rozumu". A tam jsem měla moc ráda všechny herce, herečky nevyjímaje.

hodnocení

0x

Rhys Ifans. Nejlépe v klipu od Oasis - The Importance of Being Idle *srdce*

doplněno 21.07.16 09:09:

V Notting Hillu se mi vůbec nelíbil. Ale mám ho docela ráda v Hannibalovi, jen to byl strašný záporák...

danica*

Ano, Rhys Ifans. Ve vedlejší komické roli - spolubydlící, druhé foto odzdola csfd.cz/... . A hlavní role pro mne v krásném filmu csfd.cz/....

danica*

V tom Notting Hillu nebyl zrovna sexy :-D , spíš naopak. Ale toho poťouchlýho hrál moc hezky, a to se mi líbilo, ty jeho hlášky. Děkuju za tip. Hannibala jsem neviděla.

Mrkněte na něj, stojí tam za to. On a hlavně jeho přízvuk :)

rebeka*
hodnocení

0x

George Clooney a když mě bylo 13.roků, tak jsem milovala herce z filmu Malý partyzán, ale už nevím jak se jmenoval.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpovím za kamarádku - Sean Connery. Už asi třicet let říká, že kdyby ji chtěl, tak by ji měl.

No, zatím ji stále nechce . Zdravím!

doplněno 20.07.16 19:40:

jh - máte dobrý postřeh .

doplněno 20.07.16 20:08:

jh - všiml jsem si také (viz "barvičky"), ale nechtěl jsem to řešit. Už jednou jsem zde někde řešil souvislost Paspulka / Hancule a jak je vidět, tak význam to nemá. Patrně jde o chorobnou lhavost v praxi.

culdabulda1*

- chudák Paspulka .

jh®
hodnocení

0x

No mně se fakt hodně líbí jedna místní "hérečka", která nedá pokoj a furt to zkouší. *bzum*

doplněno 20.07.16 19:58:

bene, to bych musela být slepá a blbá, ani jedno nejsem, prozatím. *frajer* Jen z toho, v tomto případě, nemám jaksi radost... a víc to pitvat nebudu. Můj děda říkával na podobné jedince : Pán Bůh nás má míšaných.

PS. i jiní už si všimli, lidí s postřehem je víc.

Z nějakého důvodu jí stále nebyla vytvořena "statistika uživatele" (když se najede myší na přezdívku). Nevím, jestli se nezajímám o věci, do kterých mi nic není, ale možná je to kvůli několikanásobné registraci? (Ačkoli jsem tedy měla dojem, že je to povoleno).

hodnocení

0x

Už několik let George Cloney a z českých Martin Stránský

bekycek*
hodnocení

0x

Moji oblíbení - Harisson Ford, Tobias Moretti a jeho parťák komisař Rex

hodnocení

0x

Mě se líbí Ondřej Vetchý,Keanu Reeves - Metrix, Hugh Laurie - Dr. House. Líbil se mi i Radek Brzobohatý, škoda,že se jeho syn nepotatil. JISKRA

Máte pravdu. Radek Brzobohatý se mi taky moc líbil, ale jeho syn ne.

radkapod*
hodnocení

0x

Josh Hartnett...nejvíc ve filmu Pearl Harbor...nejvíc když mezi padáky říká : "Mě se snad rozskočí srdce" *srdce*

pb®
hodnocení

0x
Sam Heughan. A taky Brad Pitt a Johny Depp za mlada. Z českých Václav Jiráček, ovšem nechápu, proč nosí tak hyzdící účes. Jakub Prachař, ovšem nesmí promluvit krom předepsaného scénáře, působí pak na mě jako blbec. Ondřej Vetchý.
culdabulda1*

pb -

- teď koukám na toho Jiráčka - ale ten účes se mi líbí ! - přesně "sedí" k jeho typu - dělá ho zajímavým.

hodnocení

0x

Třeba Adrien Brody, ale našlo by se jich více. A jinak - sice to není herec, ale už jako malé holce se mi vždycky líbil Nikola Tesla.

72mona3*
hodnocení

0x
Viggo Mortensen.

tiffany*
hodnocení

0x

Káčo, nepochybně, která z nás by nechtěla takového syna ;)? Nejen že dobře vypadá, ale je i velmi sympatický. Jinak se mi moc líbí Liam Neeson, Russel Crowe, Stellan Skarsgard, Gerard Butler, z dávno zašlých hvězd Gregory Peck a Garry Cooper.

hodnocení

0x

Ano libi! Leonardo DiCaprio, zraje jako vino. Dale pak Sean Penn, John Malkovich. Z nasich luhu a haju se mi moc libi Filip Capka, Karel Roden, Martin Mysicka, Vojta Kotek. Pokracovala bych dal, bylo by jich moc. Tak alespon dodam, ze se mi ale vubec nelibi George Clooney, pripomina mi toho Smoulika co mel za uchem kvetinku a v ruce zrcatko.

hodnocení

0x

Mně se líbil, když jsem byla malá Tom Cruise, Mel Gibson. Boris Rösner měl velké charisma. Bartoška byl za mlada pohledný. Z Depešáků se mi líbil Alan, za mlada. Alain Delon byl taky pěkný.

doplněno 24.08.16 11:50:

Hodně se mi líbil Jiří Vala za mlada. Sexy fešák to byl.

pohanka*
hodnocení

0x

Mě se velmi líbil představitel Vinnetoua Piere Brice. Čím jsem starší, tak se spíše přikláním k Old Shatterhandovi /Lex Barker/, ten by taky nebyl marný.

Ze žijících K. Roden. Zdeněk Srstka a Izer. Ale stárneme všichni, já vím, že už to není, co bývalo.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- mladej Polívka se docela povedl - ale mně se dost líbil "starej" Polívka za mlada a vlastně i teď ještě třeba v "Kurva hoši ... ".

hodnocení

0x

Mně se líbil, jako dítěti, l. Barker, pak jsem nespala pro Deana Reeda, vystřídal ho P. Newman, pak se mi líbil H. Ghrant, B. Pit a z našich Kratina, Bartoška, ze slovenských Adamovič (mladý). Bahůl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]