Nejste přihlášen/a.
Mně se fakt hodně líbí Vladimír Polívka ,herec.Co vám ,holky?
- těžko vybírat - mně se například líbí každej ! pěknej herec - teď například zrovna koukám na mladého Bartošku s ještě dlouhými vlasy...
Boris Rössner, Jiří Adamíra, Vladimír Dlouhý, Karel Roden, Marek Vašut, Josef Abrhám, Petr Čepek, Dolph Lundgren, David Carradine, Bruce Willis, Mathew McConaughey, Keanu Reeves, Samuel L. Jackson, Patrick Swayze, Johnny Deep, Richard Harris, Hugh Jackson - z mladších Robert Pattinson z upírské ságy ... atd, atd...
- Kurt Russel, Sean Penn, Clint Eastwood, Kevin Sorbo, Arnold Schwarzenegger, Robert DeNiro, Nicolas Cage, Jimmy Carrey, John Travolta, Owen Wilson, Steve McQueen, David Boreanaz, Charles Bronson a Steven Seagal za mlada, Danny Trejo ...
Culdo teda ani si nektere jmenovane nevybavim, ale "ten pravy" podle meho gusta - Harrison Ford - tam ve výčtu nevim proc chybi, vetsinu totiz strci do kapsy
Culdiku, sexy slušňák je prave to "orechovy" , ale nekdo mozna radeji obligatni "radoby ostry hochy" - to je uz spiš nuda
coco
- no- nad Harrisonem jsem přemýšlela, to je fakt, ale v té souvislosti se mi vybavil lepší - Tommy Lee Jones. Ale ve filmu "Uprchlík" byli oba vynikající !
H.Ford mi připadá moc "slušňáckej" ...
Culdabuldo, Vy jste jako smrt? Vy berete všechno. Připomínáte mi Menšíka, - "tuhle taky, tuhle taky, bábu u popelnice taky"! Chichi...
taky nejsem nejmladší, ale moc ráda sleduji herce Marka Taclíka, vlastne přesne nevím proč, přijde mi tak jako kouzelně komický, avšak musím souhlasit, že herec Polívka, jak tu píšete, charizma skutečné má...
myslela jsem pro změnu Bolka Polívku
Musela jsem se podívat do Googlu kdo to je, protože Polívku jako herce znám jen Bolka. A protože nesleduji žádné drby a kdo co má za děti, tak jsem netušila kdo to je, protože jako herce ho vůbec neznám. No je to sympaťák, ale že bych si z něho sedla na zadek, to ne. Ale už jsem také "holka" trochu postarší.
A teď tady sedím a marně doluji v mysli koho bych zde napsala. Z našich herců se mi kdysi líbil Vladimír Ráž, ale bylo to proto, že jsem milovala ten seriál "Sňatky z rozumu". A tam jsem měla moc ráda všechny herce, herečky nevyjímaje.
Rhys Ifans. Nejlépe v klipu od Oasis - The Importance of Being Idle
V Notting Hillu se mi vůbec nelíbil. Ale mám ho docela ráda v Hannibalovi, jen to byl strašný záporák...
Ano, Rhys Ifans. Ve vedlejší komické roli - spolubydlící, druhé foto odzdola csfd.cz/... . A hlavní role pro mne v krásném filmu csfd.cz/....
Dobrý den, odpovím za kamarádku - Sean Connery. Už asi třicet let říká, že kdyby ji chtěl, tak by ji měl.
No, zatím ji stále nechce . Zdravím!
jh - máte dobrý postřeh .
jh - všiml jsem si také (viz "barvičky"), ale nechtěl jsem to řešit. Už jednou jsem zde někde řešil souvislost Paspulka / Hancule a jak je vidět, tak význam to nemá. Patrně jde o chorobnou lhavost v praxi.
No mně se fakt hodně líbí jedna místní "hérečka", která nedá pokoj a furt to zkouší.
bene, to bych musela být slepá a blbá, ani jedno nejsem, prozatím. Jen z toho, v tomto případě, nemám jaksi radost... a víc to pitvat nebudu. Můj děda říkával na podobné jedince : Pán Bůh nás má míšaných.
PS. i jiní už si všimli, lidí s postřehem je víc.
Ano libi! Leonardo DiCaprio, zraje jako vino. Dale pak Sean Penn, John Malkovich. Z nasich luhu a haju se mi moc libi Filip Capka, Karel Roden, Martin Mysicka, Vojta Kotek. Pokracovala bych dal, bylo by jich moc. Tak alespon dodam, ze se mi ale vubec nelibi George Clooney, pripomina mi toho Smoulika co mel za uchem kvetinku a v ruce zrcatko.
Mně se líbil, když jsem byla malá Tom Cruise, Mel Gibson. Boris Rösner měl velké charisma. Bartoška byl za mlada pohledný. Z Depešáků se mi líbil Alan, za mlada. Alain Delon byl taky pěkný.
Hodně se mi líbil Jiří Vala za mlada. Sexy fešák to byl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.