Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, také máte doma škodolibé skřítky, co vám neco schovají a dají vám to,až když se s tím už rozloučíte, že je to nenávratně pryč? Týden hledám tričko-.jedno určité-moje oblíbené.Prolezla všechno-skříně,zásuvky,koš na špinavé prádlo...ještě se jdu podívat do mrazáku
Dost si pamatuju na jednu ponožku. Od té doby, co ponožky spáruji hned po praní (při věšení), se mi neztrácí. Ale jednou se jedna ztratila, hledala jsem ji snad pár měsíců. Našla jsem ji v záhybu stahovacího prostěradla, normálně tam uschla a pak jsem ji s ním uklidila do skříně. Že mi chybí nějaký kus oblečení, toho si obvykle nevšimnu (pokud to není oblíbený kousek nebo něco, čeho mám max. 2 kusy), ale kdysi se mi dařilo objevovat svoje věci u ségry ve skříni
Maky, tak vidíte, že je na tom něco pozitivního
S těmi brýlemi. Já mám 12 dioptrií na dálku. Takže vlastně nevidím ani na blízko. Brýle hledám po hmatu, a to doslova. Ani na stole je nevidím na půl metru, prostě ho musím prohmatat. Naštěstí je nesundavám (a koneckonců je nosím jen večer po vyndání čoček), takže všude, kde spím, mám JEDNO, POUZE JEDNO MÍSTO, kam je dávám. A když si nandám čočky, tak jdou ihned do pouzdra v koupelně, nikdy je nemůžu jinde nechat ležet. Když musíš, tak musíš jinak to fakt nejde. A jakmile je člověk takto donucen, tak si sakra lehce pamatuje, kde ty brýle asi můžou být...
Zdravím Maky,
těch malých nenechavých potvůrek mám plný byt...opravdu jsou hodně škodolibé, protože vrátí hledanou věc zpravidla, když už ji nepotřebuji Tak co tričko nalezeno v mrazáku?
jitkak ani v mrazáku, není nikde, není v baráku místo, které bysem neprolezla - venku těžko ze mne spadlo...
ještě kouknu za pračku ,tam bývají ponožky, zajímavé je, že zmizelo i to ramínko, takové široké um,hmota černé na kabáty
jitkak nakonec si ho půjčuje manžel, ale těžko by se do něho narval...ramínko se mu však mohlo hodit ...ani moly jsem nezahlédla prostě černá díla
Tričko by mi nevadilo, vietnamci mají plno různých barev i velikostí a od 40 korun. Ale já neustále hledám - BREJLE! A zkuste brejle hledat bez brejlí. Manžel mě ještě špičkuje - já je viděl v záchodě, na studni, u slepic v hrnci s míchanicí, ve sklepě v bramborách, na hnoji... ,
Nejhorší věc, kterou jsem kdy hledala a našla, byly plenkové kalhoty naší babky. Byly celé hnědé. Svlékla jsem jí je, než jsem došla pro čisté a pro ručníky, že se půjdeme koupat, zadělané kalhoty byly pryč. ...Prohledala jsem všechno. Úplně. Nakonec jsem je našla ležet - V LEDNIČCE. S klidem mi řekla, že je dala vyprat. Ona nakonec bílá krabice, jako bílá krabice. Nemám jí to za zlé. Jaga...
s brýlema jsem to vyřešila, v každé místnosti leží jedny levné, též v kabelce a batohu a tam co mám knížky a pc, tak tam mám ty z optiky a od lékaře,
Já jsem nedávno v práci pobavila,když jsem vážně pronesla: Ježiši,proč se brejle nedají taky prozvonit. Jinak se prý mají lidé při odchodu z domu nebo bytu podívat nad dveře. Mají tam tahák KMB - klíče,mobil,brejle. Aby nezapoměli doma . JISKRA
Ježíši...přesně, hledejte si brýle bez brýlí . Pokud nejsou na pc stolku, na pračce nebo na stole, jsem ztracená. Nadlidský výkon je najít
.
Mě často skřítci řádí na zahradě, neustále hledám malou motyčku...už mám asi třetí ale zase jednu jsem už našla v kompostu , dřevěná násada i po třech letech tlení drží
. Taky jsem tam našla i jednu malou lžičku...hurá už mám opět všech šest a kuchynský nůž, který ani nepamatuju kdy jsem ztratila
.
Jó, taky se občas nestačím divit, co jsem schopná vše kompostovat ...kávovou lžičku, škrabku na brambory,...jó a dřezové špunty mám do zásoby rovnou dva, protože mi rostou na kompostu
Moje tchýně tak 10 minut běhala po domě a hledala, hledala... Když jsem se jí zeptal, co hledá - prý brýle. Jaké? Takové fialkové, kovové,... - Vy máte ještě jiné? Ty jedny máte na nose !
Někdy člověk hledá a přitom hledat nemusí ... jen si nevšimne, že už to dávno má. (nejen brejle)
Ahoj Maky.
Tak to máš dobrý, že máš obě očíčka stejný. Kdyby mělo každý jinou velikost dioptrií, tak se tenhle systém pěkně prodraží. Já mám jedny a ty jsou furt na nose. Od rána do noci. Na blízko se dívám nad nima.
Nemůže to tričko být pod nějakou jinou vrstvou dalšího oblečení? Jako na vlastním těle? Už asi v našem věku poněkud blbneme. Já jsem včera zase zalíval ve skleníku a chodím pro vodu ven z něho. Se mi povedlo, že jsem šel na druhou stranu a tam stojím a čumín a nevím co tam vlastně dělám. Sice chvíli, ale už to asi začíná.
JOjo, i v mrazáku se daj někdy najít věci! Např. hledaná peněženka. Taky máme doma skřítky. S vnučkou jsme je pojmenovaly. Jeden je Naschválníček, druhý Zlobílek, třetí Ztratílek, čtvrtý Štrachálek a pátý Zlobrd, ten leze vnučce do hlavičky a ona pak musí zlobit, i když vlastně nechce. Dává jim, jako úplatu mlíčko, ale moc to nepomáhá.
Minule jsem taky hledla brýle, snad 1/4 hod. a on mi je dal skřítek na hlavu.
Asi to bude ten Alzhaimer . Najlepšie to je vyriešené pri mobiloch. To sa ľahšie hľadá. Len treba mať 2 mobily.
Mali sme psa, ktorého panička a potom jeho pán zabudol uviazaného pri samoobsluhe. Vyslobodil som ho po 20 min. Ešte dobre, že oni aj ja chodíme do tej istej samoobsluhy. Chudák, už mal z toho duševnú traumu. Odvtedy som sa ich vždy opýtal, keď som ich videl bez psa, že kde je Boby uviazaný. Neviem prečo sa veľmi na tú moju otázku tak hnevali.
tak tričko mi zatím nevrátili...čekají, až to vzdám a koupím nové, podobné. -triček mám hodne, ale tohle bylo nejlepší
Já hledám soustavně a to cokoliv. Ale u mne to bude zřejmě z jiného důvodu, myslím, že jsem buďto úplně blbá, nebo příšerně roztržitá. Stalo se mi, že jsem si chtěla dolít z termosky horké kafe do hrnku, šla jsem pro ni do kuchyně, jenomže cestou mne asi zaujalo něco jiného a odpoutala jsem pozornost od termosky, kterou jsem však už držela v ruce. Vzpomněla jsem si, že jsem si šla nalít to kafe, tak jsem si šla pro hrnek a začala hledat tu termosku. Prošla jsem kuchyň, pokoje a chodbu a termoska nikde. Zastavila jsem se říkám si "kde je do prdele ta termoska", a pak jsem si uvědomila, že ji celou tu dobu držím v ruce a chodím s ní sem a tam. Přísahám že to je pravda, ale nebudu se divit, když mi tohle nikdo neuvěří. Já bych to také nikomu nevěřila...
suzymon od té doby, kdy jsme zrušili pevnou linku, nemohu se prozvonit na mobil a ten mobil neustále hledám, jsem v obýváku a mobil zůstal na dvoře, v koupelně nebo na něj hodím nějaký oděv...také docela ztráta času.
OZNÁMENÍ: tričko mám...prošla ze zahrady, vyškubla ze skříně košíček s podprsenkama, vysypala ho a na dně bylo tričko ono je černé tenké se tam uvelebilo všem dekuji za pomoc a podporu
ale tím ty mrňavé, zákeřné potvory neskončily...zítra nebo časem Vám schovají něco jiného (ještě hůře hledatelného)
přeji hodně trpělivosti při hledání a nápaditost při prohledávání zdánlivě nemyslitelných skrýší, kam to mohly zase schovat
jitkak už je to tady, dnes jsem nenašla oblíbenou koční košili, na dnešek jsem v ní spala a ted večer nikde není...sem prohledala všechno, takže nezbývá než přejít na systém .- jak tady čtu, být hodně pořádná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.