Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už asi týden mi zarůstá nehet u palce, v pondělí jsem byla na chirurgii a pod nehet mi dali gázu, ve čtvrtek mám jít na převaz a bojím se že mi ho strhnou ( už mi to delali 3x) , nevadí mi to umrtvení a to stržení už jsem si nějak zvykla, jen že v něděli jedeme do Chorvatska a bojím se že by se mi to do neděle nezahojilo a já bych se nemohla ani vykoupat v moři. Myslíte že by mi ho měl raději strhnout po dovoléne? Děkuji za odpovědi
nevím to z vlastní zkušenosti, ale slyšela jsem, že nehty už se nestrhávají, že se to již nedělá, ale jenom jsem to slyšela,
Nastrouhejte si kousek syrové brambory a dejte ji do nějakého mulového čtverce, nebo udělejte z obinadla a na noc přiložte a zavažte, ať to nespadne. Vytáhne Vám hnis
můj manžel mel stejný problém a vyřešila mu to šikovná pedikérka, také kamarádka zkoušela s nehtem a byla jí též doporučena pedikérka, ale musí být fakt dobrá a ta si s tím poradila zcela profesionálně, vystříhla, dala mastičky a zalepila, manžel od té doby k ní chodí jednou za měsíc . preventivně.
iveto zkuste to, každý si to chválí i se zarostlým nehtem pomůžou, já osobně problém nemám, ale kamarádku to zachránilo a manžela také...
ale jděte k nějaké vyzkoušené, třeba kterou chválí kamarádky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.