Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušené makovice vlčí mák - prodat?

Od: malibo odpovědí: 9 změna:

Zdravím , rádcové.

potřeboavl bych se Vás zeptat , zda si myslíte , že by mělo smysl prodávat svazky sušených minimakovic vlčího máku , mám doma cca 700 svazků po 50-ti makovičkácha nevím , jestli by to někdo kupoval. Je toho opravdu hodně , 3 velké palety s krabicemi nacpaných svazky makovic. Na internetu moc sehnat nedjou , většinou mají jen klasické makovice a tak si myslím , že by o ně na nějaké aranžování mohl být zájem , jsou velmi pěkné.

Jsou to přesně takového makovice jako v odkazu , tam mají cenu 52 Kč za svazek 40-ti makovic

natural-decor.cz/...

Já mám cca 50 makovic ve svazku a kdybych jej nabídl za cca 20-25 Kč svazek , myslíte že by o to byl zájem? Děkuji za rady a odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stonek*
hodnocení

0x

Jak by jste to danil?

malibo
hodnocení

Mám při práci vedlejší činnost , tudíž podnikám , s vydáním dokladu a daněním by určitě problém nebyl , vše současně daním paušálem 60% , takže by ty odvody nebyly vysoké.

hodnocení

0x

Nezbývá než to vyzkoušet a nabídnout. Nic to nestojí, jen solidně popsat inzertní nabídku: http://www.bazos.cz

stonek*
hodnocení

0x

V takovém objemu by bylo dobré oslovit obchodníky s takovími potřebami

google.cz/...

Souhlasím, tady by šlo udat najednou celé množství.

malibo
hodnocení

Děkuji všem za rady , ovšem myslím si , že komunikace s velkoobchodem nebude vůbec jednoduchá , mají většinou své dodavatele , ještě jsem přemýšlel , že bych to vložil na inzertní server jako celek vše na jednou.

annaa*

O tento materiál je celkem velký zájem, sednout si s tím někde na tržišti, asi to za jediný den prodáte. Ale také si tam budete muset zaplatit prodejní místo. Já bych zkusila zajít s ukázkovým kouskem do květinářství a zeptat se. Od soukromníků také vykupují.

pohanka*
hodnocení

0x

Dát si inzerát na Fler?

Oslovit květinářství, podnikatele, kdo dělá sušená aranžmá, sušené vazby, dušičkové věnce. Výtvarné dílny, dílny, které zaměstnávají tělesně postižené, výtvarné spolky, školy ,domovy důchodců, domy dětí a mládeže, kde se prostě tvoří.

mesicnice
hodnocení

0x

Dobrý den ,

měla bych zájem,ale poue o dva svazky po 50 makovicích.Pro své účely.

Pokud je to možné, budu ráda.

Jana M

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]