Nejste přihlášen/a.
Zdravím , rádcové.
potřeboavl bych se Vás zeptat , zda si myslíte , že by mělo smysl prodávat svazky sušených minimakovic vlčího máku , mám doma cca 700 svazků po 50-ti makovičkácha nevím , jestli by to někdo kupoval. Je toho opravdu hodně , 3 velké palety s krabicemi nacpaných svazky makovic. Na internetu moc sehnat nedjou , většinou mají jen klasické makovice a tak si myslím , že by o ně na nějaké aranžování mohl být zájem , jsou velmi pěkné.
Jsou to přesně takového makovice jako v odkazu , tam mají cenu 52 Kč za svazek 40-ti makovic
Já mám cca 50 makovic ve svazku a kdybych jej nabídl za cca 20-25 Kč svazek , myslíte že by o to byl zájem? Děkuji za rady a odpovědi.
Nezbývá než to vyzkoušet a nabídnout. Nic to nestojí, jen solidně popsat inzertní nabídku: http://www.bazos.cz
Děkuji všem za rady , ovšem myslím si , že komunikace s velkoobchodem nebude vůbec jednoduchá , mají většinou své dodavatele , ještě jsem přemýšlel , že bych to vložil na inzertní server jako celek vše na jednou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.