Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s touto klinikou?

Od: kokynek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda někdo máte zkušenost a s touto klinikou, popřípadě znáte někoho kdo s ní tu zkušenost má. Jaká je? Doporučujete ji navštívit?

ODKAZ: clinicalhair.cz/...

Děkuji moc za pomoc :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

A pomoct potřebujete v čem? Chcete si nakoupit produkty, zúčastnit se školení či děláte jen reklamu tomuto webu?

kokynek*
hodnocení

Reklamu nedělám v žádném případě, chci podstopit jejich vyšetření. Je drahé takže se snažím udělat co nejlepší závěr zda kliniku navštívit nebo ne.

Jaksi se mi nedaří to považovat za kliniku. Nikde se nezmiňují o lékařích (sice uvádějí "tricholog", ale to může být jen kadeřník s tím jejich certifikátem za 500,--). Nešla bych do toho. Myslím, že je to jen reklamní hantýrka a že se přeceňují.

Mrkněte na kontakty, je tam jediná MUDr. v Pardubicích (asi nic jiného neumí). Jo, a ještě jedna. To je teda klinika.

hk
hodnocení

0x

Víte, bylo by vhodnější napsat, jaký máte problém. Např. padají mi vlasy nebo mám málo vlasů, mám zničené vlasy po barvě atd. Pokud si myslíte, že nějaké vodičky vám zajistí bohatou kštici, tak to není pravda. Až na to někdo přijde, dostane Nobelovu cenu. V současné době jediná účinná je autotransplantace, kdy se "přesazují" vlastní vlasy z míst, kde rostou do míst s lysinou. Pokud tohle chce, pak se ale obraťte na odborné pracoviště, kde se tímto živí již roky a připravte si slušný balík peněz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]