Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zeny jsou podle vás nejhezčí?

Od: denx odpovědí: 16 změna:
Ahoj Pánové strasne mě zájmá jak to vidíte vy já mám nízké sebevědomí a trpím tim že údajne všichni muži vnímají jako krásu pouze Hubený na make-upovane blondýny fakt by mě zajímalo jak to opravdu je jestli existují chlapy co se jim líbi VIC hnědo vlásky černovlásky ...atak jestli vám přijde nejvíc sexy Vaše ŽENa která Vám porodila Dítě či děti a nemá sexy zadek jako modelky nebo dáte přednost nake modelce ;) čim VIC názoru tim lépe a poprosím stručné bez rypani jen mě to zájmá případne do piste věk ; )

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Puberťák má úzký rozhled, ten vidí většinou jen tu prsatou štíhlou blondýnu .
S přibývajícím věkem se výběr rozšiřuje, kritéria jsou různá, každému se líbí něco jiného.
Nezáleží na barvě a délce vlasů, výšce a šířce, váze...
.
Moje víla původně je tmavohnědá, později jemně prošedivělá, od vynálezu přelivů nosí mnoho odstínů hnědočervenooříškovo a bůhví ještě jakých... Blond ale nikdy.
.
Byla před mnoha lety jak proutek, štíhlá, akorát ten zdravý průměr. I dnes; mnoho toho na ní z mládí zůstalo. A něco přibylo... Nemnoho.
Líbí se mi se mi furt. Nejen vzhledem. Už přes 50 let.
.
Nejsem slepý, kouknu občas na lepou děvu nebo zralou ženu. Ohodnotím. Ale bez nějakých emocí. I tak vím, že ta krásná se nemůže rovnat té mé...
.
Množství chlapů porovnává, okukuje i ty cizí. (ženy v tom ale nejsou pozadu) jak se říká, jídelní lístek si prohlédnou venku, nažerou se doma. A rádi.
Ono totiž ty nafoukané krasavice si moc vybírají. Mají moc sebevědomí.
.
Další chyba mnohých žen bez rozdílu je, že se neumí usmát.
Potom nejsou ke koukání... Nevěří si. Neumí se prodat. A všechny jsou svým způsobem hezké!
denx
Moc hezké Vaše žena musí být opravdu šťastna máte nani Hezký pohled snad má i ten Můj stejný názor name mě Teda není 50 ale 23 :/
jitkak*

Moc hezky se to četlo :) s jemnou husí kůží :-D Vaše paní je šťastná žena a Vy očividně též, když máte pro ni takto krásná slova...nejeden by záviděl. Moc Vám přeji, ať to tak krásné zůstane i nadále *pusa*

Hejkálku, to je moc krásné vyznání! Až se mi brejličky orosily. *palec*

Zdalipak to dáš své paní přečíst, aby viděla, co má doma za poklad? A aby Tě za to náležitě hýčkala, rozmazlovala řízky, kachničkou a svíčkovou? Zasloužíš si to. Jaga.

hodnocení

0x
Mam rad svoji zenu i po porodu. Ano ma vytahane bricho... Jen je nalazena zivotne na moji vlnu , rozumime si , mame se radi a nic nam nechybi... Neni dokonala a ja taktez ne!

hodnocení

0x
Chlapi se vždy rádi podívají na jiné ženské. Já třeba ty tzv fifleny docela nesnáším, mám raději normální sympatickou ženskou. Tím nechci říct, že se žena nemůže nalíčit, ale ta dnešní honba za dokonalostí především u mladých holek je až zarážející. Taky se mi vůbec nelíbí jakákoliv žena s cigaretou v puse, to je na pleskanec. Jinak svou ženu mám rád i s prsama na břichu :-D

hodnocení

0x

Pihovatá, ideálně zrzečka. Nevadí ani hnědé nebo černé vlasy. Ňadra spíše menší, zadeček tak akorát. Na výšce příliš nezáleží, ale raději vyšší (tak 170 - 175 cm), delší a štíhlé nohy. Žádná kost a kůže, prostě tak akorát štíhlá. Ideálně přírodní kráska, která make-up nepotřebuje a nepouřívá ho, nebo jen velmi jemně.

joudic*
hodnocení

0x

asi vas nepotesim, ale co do vzhledu: vychrtle, malinke, placate, ...takze modelka :) vlasy mi jsou uplne jedno a makeup bych si prosil zadny :) Tzv. krev a mliko rad prenecham zivocisnym muzum, kteri tomu memu typu nadavaji do kosti a kuzi :)

hodnocení

0x

Ptala jsem se vnuka, 11 let, jaké dívky se mu líbí. Odpověděl:"Vysoká. Vyšší než já, štíhlá, delší blond vlasy. Musí být chytrá. Na barvě očí nezáleží. Ale musí být chytrá!" :-D To, že musí být chytrá, to opravdu řekl 2x.

Jen mé pozorování: příliš krásných žen se muži bojí. Troufnou si na ně muži, kteří stojí na podstavci z bohatství. ;) Najde se moc málo můžů, kteří mají stejný vkus, stejné požadavky. A to je dobře, protože všechny ženy najdou své milující a naopak, všichni mužové najdou ty které je budou milovat.

babko ja zase vypozorovala, že muži se příliš chytrých žen bojí, zřejmě co je moc, to je příliš...také mám vnuka 11 let,zkusím se ho zeptat :-D

hahanaj*
hodnocení

0x

Nejsem muž ,ale odpovím ti.Můj názor je ten...

Dívka či žena by měla být SVÁ ,nepřizpůsobovat se ničemu co z ní dělá jinou osobu. Stejně to z ní vyzařuje , protože není pak přirozená.

denx
Děkuji opravdu zírám :) takže sem vlastně zjistila že sem úplne normálni a ze ne všechny chlapy jsou stejný :)
met

A to jste zjistila až teď? Že všichni chlapy nejsou stejný? *hej*

Myslím, že na to stačilo zapojit mozek :)

Každý má jiný vkus, jak muži, tak ženy.

denx
Tak všude říkali ze každý muž touží přesne po takových jako blondýny v TV na ne tu v rádiu :/

culdabulda1*
hodnocení

0x

- myslím, že když budete příjemná, kamarádská a budete mít smysl pro humor - nic tím "nezkazíte" . Jinak - když je člověk mladý - je hezký každý.. jen se musíte umět upravit - dneska bych třeba leccos změnila - ale už je mi to prd platné ...

denx
Tak upravit se umim nepoužívám make -up manžel to nemá rád VLASy si od střední barvim na černo a jinou mě také nechce Máme spolu 5 leteho syna a už nejsem konkrétne spokojena se zadkem trochu narostl kuzi na břiše lehce také když stojím tak to moc vidět nejde celuLída na stehneCh a zádku nic moc pihy :/ proto se ptám jaké zeny mají muži radši když my manžel tvrdi ze já asi to bude pravda no :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]